Partyflock
 

Noodgedwongen andere locatie voor Go90’s feest

gepubliceerd door , op
Go90's
10 mei 2010
FeestGo90's · Says Hello
Datumvrijdag 28 mei 2010
WinactieGo90's actiegesloten
LocatieOrangerie Site
Go90's “Says Hello” geeft op 28 mei 2010 een jaren 90 feest. Noodgedwongen heeft de organisatie een andere locatie gevonden in de Orangerie. Nog geen 2 weken voor het feest blaast de Drie Gezusters Den Bosch Go90's af.

De sounds uit de jaren 90 zijn populair bij de stappers van nu en toen en overal zie je de negentiger jaren terug komen. Het jaren 90 feest wat gepland staat op 28 mei voor de muziek liefhebbers van de jaren 90 kon bijna geen doorgang vinden. Woensdag 5 mei werd de organisatie verteld dat de Drie Gezusters eind mei gaat sluiten en de bedrijfsleider ontslagen wordt. De bedrijfsleider mocht op zijn laatste werkdag de organisatie van Go90's vertellen dat het feest dat over 2 weken gepland is niet door kan gaan in de Drie Gezusters.

Door het doorzettingsvermogen van de initiatiefnemers hebben ze op korte termijn een andere locatie gevonden. Achteraf zijn ze blij met deze vooruitgang. De nieuwe locatie, de Orangerie aan de St. Josephstraat, een prachtige kerk met een betoverende sfeer, past beter bij het luxe concept wat zij voor ogen hebben.

“Say Hello” en Limolimo.nl hebben samen voor ogen om meerdere exclusieve feesten te gaan organiseren. Dit had een mooi begin kunnen zijn in de Drie Gezusters, nu gaat deze plaats vinden in de Orangerie. De horeca in Den Bosch is ingeslapen. Er is vraag, maar weinig aanbod voor de grote groep stappers binnen Den Bosch eo.

28 mei zal bol staan van entertainment en vrolijke sounds. DJ Leksie zal de avond openen met een speciale act samen met het anaconda's showteam. Slangen, vuurspuwers en buikdanseres zullen op het podium hun mysterieuze moves laten zien. DJ Ram6 zal het geheel afsluiten met de happy house sounds uit de jaren 90. Samen op de foto met Adam en Eva met de verboden vrucht in een kerk het is mogelijk op 28 mei in de Orangerie.

Go90's zal met cover artiesten, mysterie guests en house sounds een back to the 90's creëren in een betoverende uitstraling. Blok en paal Dansers met slangen zullen de gasten opwarmen en 6 verschillende limo's zullen op en neer rijden om iedereen op tijd voor de deur bij de Orangerie af te zetten.

De afgelopen weken is Go90's met een roze opvallende limo met een jacuzzi door het centrum van Den Bosch getrokken om het feest te promoten. Heel wat aandacht is er besteed om dit jaren 90 feest anders te maken. 13 mei rijdt de roze limo met jacuzzi door het centrum van Den Bosch, kom een kijkje nemen en ga op de foto bij de roze limo of met een reusachtige python en mooie dames.

Het is voor iedereen mogelijk om voor € 15,- + entree met een limo mee te rijden. Er zijn vaste opstapplaatsen tussen 20.30 – 23.00 bij Esso Brabantbad aan de Grobbendonklaan en het station Den Bosch op afspraak . Er zijn special V.I.P. mogelijkheden.
Meer info: go90sww@gmail.com www.limolimo.nl

6 opmerkingen

Gaat eindelijk die bagger tent sluiten. Nu hopen dat we er iets beters voor terug krijgen...
 
:lol:

Nou idd! Den Bosch verdient cker wel iets beters!
28 Mei, gaat Den Bosch weer los komen.
 
Nog geen 2 weken voor het feest blaast de Drie Gezusters Den Bosch Go90's af.

Zal hiermee te maken hebben: http://www.missethoreca.nl/1081072/cafe/cafe-nieuws/InBevWilSluitingHorecapandenSjoerdKooistra.htm
Eindelijk een leuk feestje in Den Bosch! :)

Maar Den Bosch verdient idd wat beters qua tenten! Is tegenwoordig weinig te beleven.
laatste aanpassing