Partyflock
 
­ Nederland

Het Grote Koninginnedag Spektakel in Rotterdam

gepubliceerd door , op
Koninginnedag valt dit jaar op een vrijdag en dat betekent dat iedereen de volgende dag lekker vrij is en nergens naar hoeft te kijken. Zoals elk jaar zal het in Rotterdam ook weer gezellig zijn en waarom de dag niet afsluiten, of beginnen, met een knalfeest in Watt.

Zoals bekend zal de muziek deze avond verzorgd worden door een aantal grootheden. In de eerste area zijn het house classics die de klok slaan. Miss Monica kan gerust de first lady van de oldschool worden genoemd en Quinten de Rozario vertoonde zijn kunsten al lang geleden op de MTC party's maar had vorig jaar ook nog een grote hit met ‘Touch me'.

In de tweede area zal iedereen vrolijk worden van de happy hardcore deuntjes uit de jaren '90. Uiteraard is Paul Elstak erbij en zijn maatje uit het Forze DJ Team, Panic. Maar ook Waxweazle was een icoon in die tijd en heeft veel happy hardcore knallers op zijn naam staan.

Aangevuld met een aantal andere toppers zal het in beide zalen een knalfeest worden!

Ook area drie gaat helemaal los tijdens het Grote Koninginnedag Spektakel. Met Gary White en Willy the Viking weet je van tevoren dat het een bizarre bedoening wordt met hun knotsgekke muziekshow.

De voorverkoop voor dit Spektakel is in volle gang. Kaarten kun je kopen voor € 15,00 per stuk (ex. fee) via SeeDance, Paylogic en de website van RAAK! Events. Tickets zijn tevens te koop bij alle Freerecord shop vestigingen en de meer dan 400 Primera winkels door heel Nederland.

8 opmerkingen

Het Grote Koninginnedag Spektakel in Rotterdam
 
Artiest {SHOWLIST artist 39513, 54609}
Ziet er goed uit! Overdag los op het Dance Event in Kamerik en dan door hierheen!
Hopelijk in staat hier nog aan te komen! :D
Gaat een top feestje worden!
Kaartjes binnen....wordt weer een top dagje/avondje dit :cheer:
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 21 april 2010 om 08:44:
Overdag los op het Dance Event in Kamerik en dan door hierheen!

idd.

ben erbij :)
 
RAAK heeft weer raak geschoten.... ;)

opzekers feesten tot je erbij neervalt :bounce:
hier ga ik zoiezo heen!:)
& overdag naar utrecht weet ik nog niet zeker;)