Partyflock
 

GZG Koninginnedag
Meet her under the Bridge

gepubliceerd door , op
Meet her under the bridge
31 maart 2010
FeestMeet her under the bridge · GZG Koninginnedag 2010
Datumvrijdag 30 april 2010
LocatieOosterdoksstraat
Nu eindelijk de eerste dagen met een lentezonnetje op de weersverwachting staan, maakt Amsterdam zich op voor de leukste en bekendste nationale feestdag, 30 april Koninginnedag! De dag waarop de straten oranje kleuren en er op elke hoek wel een feest te vinden is. Bij GZG Amsterdam staat deze dag al heel het jaar omcirkelt in de agenda, want dan organiseren zij weer een onvervalste Koninginnedagkraker. Net als voorgaande jaren van 12:00 tot 21:00, midden in Amsterdam, deels overdekt, deels open-air en natuurlijk helemaal gratis.

Enige wijziging ten opzichte van voorgaande jaren is de locatie. Ditmaal strijkt GZG Amsterdam namelijk neer op een nieuwe en gruwelijke undergroundlocatie, onder de spoorbrug nabij de Openbare Bibliotheek Amsterdam en het Centraal Station. In 2008 en 2009 zette GZG Amsterdam de Europarking aan de Marnixtraat nog volledig op z´n kop met hun Meet her at the Parkinglot feesten. Dit jaar moet er worden uitgeweken naar een andere locatie, want het werd toch wel heel erg krap bij de Europarking.

Op de route vanaf de oude club 11 richting het Muziekgebouw staat op een kleine stukje niemandsland de volledige GZG Amsterdam Karavaan opgesteld. Speciale gast DJ Pascal FEOS zorgt dit jaar voor een extra stevig en rauw randje en samen met Mehdi Deyes, Olene Kadar, Miss Melera en De Man Zonder Schaduw staat de complete line-up garant voor de typerende GZG Amsterdam sound. In combinatie met het mega-enthousiaste publiek zoals bij voorgaande jaren belooft dit weer een dikke Koninginnedagknaller te worden!

Koninginnedag is het tweede feest voor GZG Amsterdam dit jaar. Eerder kondigden zij al aan in 2010 minder feesten te gaan organiseren dan voorgaande jaren, die allemaal wel wat groter zullen zijn. Zo wordt ook al druk gewerkt aan het allereerste GZG Amsterdam festival op zaterdag 12 juni. Maar eerst Koninginnedag dus, Meet her under the bridge. Leve de Koningin!

Meet her under the bridge – GZG Koninginnedag 2010:
Onder de spoorbrug bij OBA (Achter Centraal, kruising Oosterdoksstraat/Oosterdokskade)

6 opmerkingen

-
laatste aanpassing
laatste aanpassing
die gasten hebben écht geen grenzen!