Partyflock
 

Pleasure Island
Trailer & line-up release

gepubliceerd door , op
Zaterdag 19 juni keert Pleasure Island eindelijk weer terug naar het Java Eiland in hartje Amsterdam. Klik hier voor de trailer van het evenement.
Sinds 2005 is Pleasure Island uitgegroeid tot een volwassen festival met veel aandacht voor show, decoratie en verrassende side-acts. Naast de launch van de trailer voor Pleasure Island, maken organisatoren Art of Dance en Crazyland ook de line-up bekend van het festival, dat van 13.00 uur tot 23.00 het beste zal brengen op het gebied van lekkere beats, shows en entertainment. Ook dit jaar heeft Pleasure Island een aantal vermaarde internationale artiesten geprogrammeerd en het beste van Nederlandse bodem.

Let’s go back to the island!
Hier is het in 2005 allemaal begonnen. Het Java eiland in het midden van Amsterdam is zo’n beetje de mooiste locatie van Nederland. Dansen op de kade, midden in het Ij met uitzicht op de skyline van Amsterdam en aan weerskanten voorbij varende boten. Je kunt je toch geen betere locatie wensen voor de zesde editie van Pleasure Island?!

Line-up
De mainstage van Pleasure Island 2010 is er een om van te watertanden. Niemand minder dan de CDJ-tovenaar Eddie Halliwell zal zorgen voor een onvergetelijke uplifting trance-set. Wereldwijd wordt Halliwell gezien als één van de allerbeste DJ’s en geroemd om zijn onnavolgbare mix-techineken. Ook zal de Ierse John O’Callaghan worden ingevlogen op het Java Eiland. Na zijn uitmuntende set op Fabulous kon het niet uitblijven dat deze trance-gigant opnieuw in Nederland zijn opwachting zou maken. Maar ook Nederlandse wereldtoppers als Marco V, Rank 1 en Jochen Miller treden aan op het podium, waarvan de laatste twee zelfs een back-to-back set zullen draaien. Natuurlijk mogen ook Crazyland-iconen Mike S en Randy Katana niet ontbreken, en completeren Artento Divini, Billy the Klit, Quintin en de Tsjechische Michael Burian de programmering van de mainstage voor Pleasure Island 2010, die gehost wordt door MC Stretch.

Een mooie traditie die in ere wordt gehouden is de Ex Pornstar area op het evenement. Al jarenlang zijn Pleasure Island en Ex Pornstar twee handen op één buik, wat ook dit jaar weer tot een ondeugende beleving zal leiden in hun area. Hier vind je het vuigste op het gebied van house en eclectic terug. Real El Canario en ROOG zijn household names bij de grensverleggende ideeën van Ex Pornstar, maar ook de Amerikaanse Reza, The Flexican & MC Sef, Lucien Foort, HENZEL & Disco Nova, Jaziah, Claire & Sheila Hill en Robbert de Hiro zullen acte de presence geven in deze tent, waar MC Sherlock je spreekstalmeester van dienst is. Gekkenhuis dus.

De Hard Candy area is het toneel voor het energieke geluid van de hardere stijlen. Deze area was vorig jaar drukbezocht en biedt ook dit jaar het beste op het gebied van heden, verleden en de toekomst van de hardhouse, hardtrance en hardstyle. Hier check je Headhunterz, Korsakoff vs. The Darkraver, Crypsis, Luna, Fausto, Pavo, JP, Francois en Anagenetic met ‘mr. Energy’ MC Tha Watcher als host van de zaal.

Nieuw op Pleasure Island is de Madhouse Showboat. Je leest het goed: een varend podium dat plaats biedt aan twee verschillende area’s. In de Madhouse area draait alles rond de Madhouse sound van DJ Jean en zijn vrienden. Naast de kapitein der Madhouse zullen ook Vato Gonzalez & MC Tjen, Frederik Abas, Gelazer feat. MC Lady Bee, Nicky Romero, Rico Favella, MEM en MC Boogshe aantreden. In de andere area tref je de Goldmember stage, waar Dave Lambert, Ko-c, Joia Vita, Renji, Quest, House en Diezel aan het muzikale roer staan.
De Madhouse Showboat zal een aantal keren gaan varen tijdens het festival en staat dus garant voor een unieke ervaring. Een varend feest tijdens het festival!

De volledige line-up voor Pleasure Island 2010 ziet er als volgt uit:
Pleasure island mainstage
Eddie Halliwell
John O'Callaghan
Marco V
Rank 1 vs. Jochen Miller
Mike S.
Randy Katana
Michael Burian
Artento Divini
Billy the Klit
Quintin
MC Stretch

Expornstar
Real El Canario
ROOG
Reza
Lucien Foort
The Flexican & MC Sef
HENZEL & Disco Nova
Jaziah
Claire & Sheila Hill
Robbert de Hiro
MC Sherlock

Hard candy
Headhunterz
Korsakoff vs. The Darkraver
Crypsis
Luna
Fausto
Pavo
JP
Francois
Anagenetic
MC Tha Watcher

Madhouse showboat

Madhouse
Jean
Vato Gonzalez & MC Tjen
Frederik Abas
Gelazer! feat. MC Lady Bee
Nicky Romero
Rico Favella
MEM
MC Boogshe

Goldmember
Dave Lambert
Ko-c
Joia Vita
Renji
Quest
House
Diezel

Vip cabana’s
Wil jij het ultieme pleasure halen uit Pleasure Island 2010, dan hebben Art of Dance en Crazyland dé oplossing voor je. Boek samen met een groep van minimaal 8 personen je eigen VIP Cabana. Deze VIP Cabana kent ook allerlei privileges waardoor je heel de dag ondergedompeld in luxe van Pleasure Island zult genieten. Parkeer je auto op de speciale Cabana parking, waarna een VIP hostess je naar je VIP Cabana begeleidt met prachtig uitzicht op de mainstage. Daarnaast zul je de hele dag een persoonlijke VIP hostess tot je dienst hebben om jou de lekkerste drank en vers fingerfood aan te bieden. Let wel: deze exclusieve VIP Cabana’s kun je reserveren voor een gezelschap van minimaal acht personen à € 250,- per persoon. Wil je meer informatie over de VIP Cabana’s of er één reserveren, neem dan contact op met de organisatoren via vip@pleasureislandfestival.nl of bel: 0624463441 of 0646295303

Binnenkort zullen Art of Dance en Crazyland ook de officiële website voor Pleasure Island 2010 lanceren. Houdt voor meer informatie rond het evenement tot die tijd de websites www.artofdance.nl en www.crazyland.org in de gaten voor het heetste feest van de festivalzomer van 2010.

Tickets voor Pleasure Island zijn verkrijgbaar via www.artofdance.nl en meer dan vierhonderd Primera winkels.

29 opmerkingen

Wauw! Vet hoor:P

Nu al zin in Java-eiland:P
laatste aanpassing
 
Terug op java (L)
Hardcandy & Expornstar (Y)
 
Artiest Renji
De absolute BOM van dit voorjaar!!

vergeet alle andere zaken maar op 19 juni en kom naar het Java eiland voor dit superfestival:
PLEASURE ISLAND
laatste aanpassing
Netjes! Topfeestje op toplocatie!
Uitspraak van verwijderd op donderdag 25 maart 2010 om 17:07:
De absolute BOM van dit voorjaar!!

Kijk dit zijn nog eens feesten;P nu de zon nog en knallen maar:banana:
 
jammer dat schulz hier niet staat, maar JOC is wel erg nice:P
het feest der buitenfeesten!!!!!!!!!!!!!!!!

waanzinnig op het java eiland!!!
 
Artiest House
En af en toe nog kunnen varen ook...geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uitspraak van verwijderd op donderdag 25 maart 2010 om 18:10:
jammer dat schulz hier niet staat, maar JOC is wel erg nice

Vond het niet echt een succes met Schulz op PI afgelopen jaar :nocheer:
Vorig jaar lang lopen twijfelen om voor t eerst PI te skippen, maar uiteindelijk (voor Schulz en Morrison) wel gegaan. Heb een hele gezellige dag gehad, maar dat was vooral door het heerlijke weer, veel vrienden en omdat ik gastenlijstplaatsen had.
Ik heb de eerste edities genoten, maar PI groeit elk jaar meer en meer uit tot een festival dat niet mijn smaak is. Wellicht dat terugkeer naar het Java-eiland de sfeer van de eerste editie een beetje terug kan brengen, maar ik durf er niet op te gokken :(

Dit jaar wordt dan toch de eerste keer dat ik afhaak. Maar ondanks dat het niet meer mijn smaak is, wens ik iedereen die wel gaat een fantastisch feest toe :cheer:

edit: Overigens wel beter dat alle trance-dj's weer op dezelfde stage staan (y)
Ik heb vorig jaar echt lopen balen dat er vijf favorieten draaiden, maar dat ik er slechts twee kon zien omdat alles tegelijk draaide :(
laatste aanpassing
:respect:

wat een supergave trailer!!! Holy shit wat gaaf gemaakt!!!!

En ook nog es terug op Java eiland! Top...dat was toch echt 1 vd betere festivals die ik ooit heb meegemaakt. De 1e PI. Die was zoooo gaaf!

Deze staat weer in de agenda! Leuke line-up met als eye catchers voor mij:
Joyce Mercedes, Joia Vita, Renji, Roog en alles op de mainstage, maar met name personal favorite Marco V!

Snel kaarten halen voordat het uitverkocht is!
Oei oei, wordt geweldig voor de conditie...
Rennen van het ene naar het andere lekkers... :P :honger:
Uitspraak van Scamp op donderdag 25 maart 2010 om 20:19:
edit: Overigens wel beter dat alle trance-dj's weer op dezelfde stage staan
Ik heb vorig jaar echt lopen balen dat er vijf favorieten draaiden, maar dat ik er slechts twee kon zien omdat alles tegelijk draaide

Dat schept een band;)

Uitspraak van Jay Kay op donderdag 25 maart 2010 om 23:40:
Snel kaarten halen voordat het uitverkocht is!

Ik wilde niet gaan vanwege het WK, maar met deze line-up boeit dat WK niet meer;)
trailer is wel kwaliteits-werk :respect: ...
leker feestje wordt hoop met mooi weer veel lekker babes en vet muziek
 
Uitspraak van Tedje1111 op vrijdag 26 maart 2010 om 18:56:
Ik wilde niet gaan vanwege het WK, maar met deze line-up boeit dat WK niet meer

hier lekker nederland - japan kijken :D hopen dat ze grote schermen doen of zo
zeer mooi artwork weer!
Ziet er weer gelikt uit jah!
John O'Callaghan zijn cd was echt gruwelijk!

Rank 1 vs. Jochen Miller :bounce:
Ziet er geniaal uit dit!
superrrrrrrrrrrrr feest word dit weer,zoals ,elke jaar geweldig!!!
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
Back to java. lovin it !!!!
Super line up..

Ik ben er zeker weer bij... Eddie Halliwell :respect:
Uitspraak van * Esther * op dinsdag 30 maart 2010 om 00:45:
Super line up..

Ik ben er zeker weer bij... Eddie Halliwell

En wij ook! De kaarten zijn besteld.
 
Werkzaam bij Afterdreams
ik heb me toch een ZINNN in dit feest:cheer:

:bounce: