Partyflock
 
­ Nederland

Hardwell lanceert eigen label Revealed Recordings

gepubliceerd door , op
Hardwell lanceert eigen label Revealed Recordings
24 maart 2010
OrganisatieCloud 9 Music Site
ArtiestHardwell Site
LabelCloud 9 Dance
DJ/producer Hardwell presenteert zijn eigen label, Revealed Recordings, ondergebracht bij Cloud 9 Dance. De jonge Nederlander onthult hiermee een veelzijdig label, dat op 29 maart zijn eerste release ‘Get Down Girl’, een samenwerking van Hardwell en Funkadelic, uit zal brengen. Deze week vind in Miami de befaamde Winter Music Conference plaats, één van de belangrijkste happenings van de dance muziek industrie. Naast zeven gigs, waaronder bij het Ultra Music Festival, reist Hardwell ook naar Miami af om de lancering van het label onder de aandacht te brengen.

De 22-jarige Robbert van der Corput, die al bijna 10 jaar schuilgaat onder zijn Hardwell alias, is klaar voor een nieuwe stap. Met het opzetten van zijn eigen label, Revealed Recordings, schakelt hij door naar de volgende versnelling in zijn muzikale carrière. Het Nederlandse talent heeft diverse releases op labels als Rising Music, Spinnin’ en Cr2 gehad, waarvan zijn ‘Feel So High’, ‘Twilight Zone’ en ‘Display’ door vrijwel alle grote DJ’s werden gedraaid. Hardwell’s remixen voor namen als Fedde le Grand, Armin van Buuren, Tiësto en Bob Sinclar hebben hem gevestigd als één van de meest gevraagde remixers van dit moment. Ook uit Hardwell’s tourschema blijkt zijn populariteit. Met 7 gigs in Miami op de planning, een uitgebreide tour door Australië achter de rug en in de komende maanden bijna geen enkel weekend vrij, is het duidelijk dat de Hardwell sound het goed doet in binnen- en buitenland.

De eerste release van Revealed Recordings, die 29 maart zal worden uitgebracht, is een nieuwe samenwerking van Hardwell en Funkadelic, ‘Get Down Girl’. Naast de original bevat de release ook een remix van het Nederlandse talent Nicky Romero, die momenteel hoog scoort met zijn remake van ‘Groove Armada – My Friend’. Naast Hardwell’s eigen tracks en samenwerkingen, zal Revealed Recordings ook tracks uitbrengen die binnen de brede sound van het label passen, of het nu house, tech-house, techno of minimal is.

Voor meer info, check:
www.djhardwell.com
www.revealedrecordings.com

4 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
Hij gaat erg lekker die hardwell
heb hem wel vaker horen draaien
hij weet wel wat die doet