Partyflock
 

Bassrulers Outdoor 2010
Line-up presentatie

gepubliceerd door , op
Bassrulers Outdoor 2010
22 maart 2010
Dit jaar vindt op 22 mei te Nieuw-Vossemeer de vierde editie van Bassrulers Outdoor plaats. Na drie succesvolle voorgaande edities kiest organisator J&E Entertainment voor een grotere opzet, onder het mom: bigger, bolder, better!

Wederom een mainstage om u tegen te zeggen, een grote verduisterde hardcore-area gehost door het Zeeuwse hardcoreconcept Glorification. En of dit nog niet genoeg is voegt organisator J&E Entertainment een gloednieuwe outdoorstage toe waar de beste classics, oldschool en early rave tracks aan bod komen.

J&E Entertainment presenteert deze editie een drietal debuterende artiesten. Zo zal niemand minder dan de Italiaanse DJ Technoboy voor het eerst zijn opwachting maken op de mainstage van Bassrulers Outdoor! Daarnaast komt dit jaar DJ Promo, een van de grondleggers van de hedendaagse hardcorescene zijn kunsten vertonen in de Chemical Zone. Wie kan nu beter de Belgische classics sound vertegenwoordigen in de gloednieuwe derde area dan voormalig Club X resident DJ Kristof?

Deze drie grootheden worden bijgestaan door een heel arsenaal rauwe havenmeesters:

1. Industrial Harbour
Technoboy
Noisecontrollers
The Prophet
Ran-D
Alpha²
Psyko Punkz
Panic
Pat B
MC Chucky
VJ E-del

2. Chemical Zone (Hosted by Glorification)
Promo
Partyraiser
Evil Activities
Endymion
Nosferatu vs Reza
Tha Playah
The X-clusive
B!zar
MC Tha Watcher

3. The Terminal
Paul Elstak
The Darkraver
Yves
Dr. Rude
Kristof
Francois
Joe Rascal
MC TMC

Organisator J&E Entertainment herstelt dit jaar de oude Werkhaven van Nieuw-Vossemeer in ere. Op het normaal zo vredig liggend, verlaten stuk grond verrijst een rauw industrieel haventerrein, compleet met een duistere Terminal en een onheilspellende Chemical Zone met veel bedrijvigheid.

In de donkere wandelgangen wordt ook al gefluisterd over verrassende samenzweringen tussen diverse havenmeesters. Concrete aanwijzingen ontbreken nog, zodat de organisatie besloten heeft om hierover voorlopig geen mededelingen te doen. Waarschijnlijk wordt pas tijdens het evenement duidelijk welke havenmeesters aan elkaars zijde zullen staan..

De kaartverkoop voor Bassrulers Outdoor 2010 is reeds gestart. Tickets kosten € 24,50 excl. fee en zijn verkrijgbaar via www.j-e.nl, alle landelijke Primera stores, de lokale Music Stores en online via Paylogic.

11 opmerkingen

weinig aparts :-X
laatste aanpassing
3e area erbij(Y)
Zal dit jaar gelukkig weer aanwezig zijn!
laatste aanpassing
Hoezo nu al zin in! :yes:
Alpha Twins & Tha Playah :bounce:
Uitspraak van Den Glade Viking op maandag 22 maart 2010 om 12:40:
weinig aparts

Nee niet echt, geef mij maar op diezelfde dag Harmony of Hardcore!!!
ben weer van de party,, lekker klappuhh,,..
zowieso nog een openstaande rekening vereffenen,,
hahah,,