Partyflock
 
­ Nederland

Magda in Nederland

gepubliceerd door , op
Central Studios maakt zich op voor doordeweekse kraker
Sound Architecture begon vorig jaar december aan het nieuwe initiatief om op doordeweekse dagen oersterke feesten te organiseren. Donderdag 1 april, de dag voor Goede Vrijdag, is het tijd voor deel twee. Samen met gastorganisatie Elevation Events, bekend van de Soenda en Smeerboel feesten, wordt de grootste hal van Central Studios omgetoverd tot een danspaleis die zijn weerga niet kent. Met M-nus headliners Magda en Heartthrob, Ali Kuru uit Turkije en Joachim, Olene Kadar en Erik Heijting van Hollandse makelaardij, heeft Never on Thursday? een ijzersterk affiche staan.

Muzikaal en visueel spektakel
De kenner zal het zeker niet ontgaan zijn, maar als je wat kritischer naar de line up kijkt, dan merk je al gauw op dat deze bestaat uit een perfecte mix van talent, routine, live acts en muziekstijlen. Op minimal gebied zorgen Heartthrob ‘live’ en Magda namens M-nus voor het hoogst haalbare niveau op minimal gebied. Ali Kuru en Joachim zorgen voor het fijnere danswerk middels een dosis funky, rollende techno en Olene Kadar en Erik Heijting weten de tent altijd - recht toe, recht aan - op zijn kop te zetten met de wat stevigere kant van het techno spectrum. Hoe de kaarten worden uitgespeeld dat laat de organisatie nog even in het midden. Wel kan alvast worden verklapt dat er een waanzinnige visuele show wordt weggegeven. Een combinatie van messcherpe lasers, krachtige led-schermen, zwiepende macs en flitsende strobos worden door de beste Light-Jocks samengevoegd tot een visueel schouwspel van uitzonderlijk hoog niveau.

Sneak Preview!
Wil je alvast een voorproefje op al dit moois wat komen gaat? Luister dan op vrijdag 26 maart van 23:00 – 02:00 uur naar 'Superfreitag', het licht informatieve dance programma met een duits karakter, van radiojock Gijs Alkemade op Fresh FM. En om helemaal nog niet te hoeven wachten, kun je via volgende link luisteren naar een meestelijk setje van Ali Kuru: Soundcloud.com

Er zijn nog tickets beschikbaar. Je kunt ze bestellen hier bestellen.

11 opmerkingen

 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
Zoveel zin!!!! :)

laatste aanpassing
Me landgenootje :)

Grappig :D
 
als ze net zo'n monster set neerzet als in de paradiso een aantal jaar geleden! dan wordt dit wel heel tof
Is dit toevallig geen 1 april grap? Dat er ineens een heel andere Magda staat als wie we nou denken...;)
Nee, da mag nie.
 
Uitspraak van P4ULuZ op maandag 22 maart 2010 om 14:38:
Is dit toevallig geen 1 april grap? Dat er ineens een heel andere Magda staat als wie we nou denken...

Nee nee het is de echte Magda
Briljante line-up
 
Over een weekje is het dan eindelijk zover, dan wordt het wachten beloond, dan zet onze Poolse heldin voet op Nederlandse bodem, dan is NEVER ON THURSDAY? We hebben Magda gister nog gesproken en zij en Jesse (Heartthrob) hebben ontzettend veel zin in hun bezoekje aan Nederland. Het beloofd dus een mooie nacht te worden in hartje Utrecht.

Time table
Magda is niet zomaar gekomen om een 1 of 2 uur achter de draaitafels te kruipen, nee deze schoonheid zal een set weggeven van maar liefst 3 UUR!

22.00 - 23.30 Erik Heijting
23.30 - 01.00 Ali Kuru & Joachim
01.00 - 02.00 Olene Kadar
02.00 - 03.00 Heartthrob
03.00 - 06.00 Magda *3h set*

Tickets
De laatste tickets á € 16,- (excl. fee) zijn nog verkrijgbaar via de site van paylogic.nl. In de winkel kan je ook terecht bij alle Primera winkels in het land. Als er kaarten over zijn zullen deze aan de deur worden verkocht.

Openbaar vervoer
Vanaf Utrecht cs neemt men buslijn 4: Cartesiusweg en stapt voor de deur uit bij de halte Gietijzerstraat.

Auto
om je met de auto, raadpleeg dan de site van de Central Studios ( www.centralstudios.nl).
Voor de navigatie: Adres Central Studios is Gietijzerstraat 3, Utrecht.
Let op: Wegens aanpassingen in het wegennet kan het zijn dat oude navigatiesystemen onderweg in de war raken. Hou te allen tijde na afslag “Oog in Al” (Afslag 7 op de A2) de borden “Utrecht Centrum” aan totdat de navigatie het signaal weer oppikt.
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex