Partyflock
 

Hoe Cult ben jij?

gepubliceerd door , op
Hoe Cult ben jij?
15 maart 2010
Zaterdag 27 maart 2010 - Dirtcaps presenteren hun eerste album tour! F*ck de commercie, CULT events brengt jullie de nieuwste musicale vibe van 2010! Met een lineup vol eerste klas vluchten zal er voor jou, zelfs zonder functioneel vliegveld in Enschede, toch nog de kans zijn om op te stijgen. Met een nieuwe locatie als basis heeft de organisatie voor jou de meest veelbelovende nieuwkomers en wat ervaren rotten van het vak uit de kast getrokken om jou een avond 'rockin good' in te vullen! Normaal is het vliegtuigvoer niet te eten, maar nu staat er heerlijke house, techhouse, minimal en electro gedompeld in een sexy dressing voor jou op het menu. Dus veeg je voeten maar nog niet af. Je gaat ze vies maken!

Het eigenzinnige duo Dirtcaps blijft iedereen verrassen. Met hun mix van house, techhouse, deephouse, minimal en electro zijn deze muziekduivels niet gemakkelijk in een hokje te plaatsen. Ze draaien wat ze willen, spelen altijd goed met het publiek en blijven ondanks hun breed gewaardeerde muziekkeuze elke dansliefhebber verbazen met hun underground sound. Na diverse solo releases op o.a. Sneakerz MUZIK, Big Boss records & Revolve Muzik werd het hoog tijd voor hun eigen album. Met hun nieuwe Album 'The Lonely Night' (uitgebracht op het label: Revolve Muzik) zijn ze helemaal klaar om Enschede eens flink wakker te schudden. Met als leuke bijkomer dat de eerste 250 bezoekers het album ‘The Lonely Night’ van Dirtcaps gratis krijgen. Dus kom op tijd! Kun je niet wachten om het nieuw album te beluisteren? Check dan: soundcloud.com. Voor mensen die dit album graag willen supporten kunnen terecht op www.beatport.com of check: www.revolvemuzik.com

Genoeg gezeik.. Have a quality flight with:

Dirtcaps

Met een nieuwe release van hun allereerste album “the lonely night” maakt dit duo hun volgende stap in hun carriere. Ze gaan hard, zijn op dreef en raken menig gevoelige snaar met hun muziek. En als toetje krijgen de 1e 250 gasten dit album helemaal voor NIETS, NOPPES, NADA! Deze zomer laten deze heren o.a. Dance Valley rocken, maar nu al mag de organisatie ze in Enschede verwelkomen!

Guerilla Speakerz

Met een zieke mix van 2step, electro, garage & house maakt dit duo op het moment de dienst uit door met abnormaal diepe basslijnen en snoeiharde electrosamples op de proppen te komen. Nu al bekend van Dance valley en Mistery land! Simpel, deze jongens rocken!

René Amesz

Wanneer je onder hetzelfde label staat als Sander Kleinenberg mag je natuurlijk wel wat verwachten. Minimal, tech-house en house zijn helemaal zijn straatje dus zorg ervoor dat je klaar bent voor actie.

Marc Benjamin

Met een uitstekende feeling voor het publiek lukt het hem altijd om een lekkere sfeer te bouwen. F*ckers! En Fantasy Island staan al in zijn agenda dus mis het niet!

Jorgensen
Met een aantal fijne house tracks op zijn naam en ontelbaar veel remixes door o.a. deadmau5 is deze man aan het timmeren als een volwaardig klusser!

Doober VS Jay ElectriQue
Als een pot duo penotti brengen deze 2 gedreven muziekfreaks hun fijne minimale tech-house stijl rechtstreeks jou oorschelp in. Met recht “de belofte van het oosten” te noemen.

Voor slechts € 10,- voorverkoop kun je erbij zijn. Tickets zijn verkrijgbaar via www.go-planetevents.nl of via www.paylogic.nl Voor verdere info omtrent het event check www.cult-events.nl.

Busvervoer!
Kun je geen BOB regelen en is fietsen geen hobby van je dan kun je vanaf nu ook met de bus van en naar Go Planet Expo Hall gehaald en gebracht worden. Kijk voor tijden en prijzen op www.nightrider.nl!
It’s so Easy!

Rij voor de deur?
Tijdens de vorige, uitverkochte editie in Colosseum was er een vrij lange wachtrij. Voorkom dit en zorg dat je een kaartje in de v.v. bemachtigd. Kaarthouders krijgen vanaf heden een aparte ingang zodat lang wachten niet meer nodig zal zijn!

11 opmerkingen

Noisecult?
Met oud/nieuw deze organisatie bezig gezien, petje af!

Ik kom dus zeker even kijken!!

Love this shit!
Zeker Cult tot op het bot!
I'm there!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1916, 2460}
Zeker aanwezig!!!
Artiest {SHOWLIST artist 38394, 119058}
HARD! HARD! gaat een hele mooie avond worden!
Werkzaam bij Nul4Elf
Artiest {SHOWLIST artist 50361, 50171}
Uitspraak van Jordies op maandag 15 maart 2010 om 16:15:
Noisecult?

Epic hero :D