Partyflock
 
­ Nederland

Ook hardstyleliefhebbers houden van Crazyland
Trailer online

gepubliceerd door , op
Ook hardstyleliefhebbers houden van Crazyland
18 februari 2010
FeestCrazyland · 10 Years Anniversary
Datumzaterdag 10 april 2010
LocatieNorth Sea Venue


Nog ruim een maand en Crazyland bestaat alweer tien jaar! Precies tien jaar geleden is de organisatie, die al twee jaar eerder bestond, destijds begonnen met het concept Crazyland. Een feest met gekke en leuke shows met veel humor en passie. In het jaar 2000 had de organisatie altijd al een zaal met oldskool en hardstyle. Ondanks dat hardstyle in die tijd nog in de kinderschoenen stond draaiden djs als o.a. Lady Dana, The Darkraver en Rob en mc Joe als vaste dj crew vaak voor de Crazyland party's. Deze werden later nog bijgestaan door dj's als Luna en Pavo.

Mooie tijden, maar nu anno 2010 gaat de organisatie weer de beste hardstyle oldskool dj's laten draaien op 10 april in de Hemkade. Vele dj's van toen zullen aanwezig zijn. De zaal 2 in de Hemkade waar toch zeker 1000 mensen in kunnen zal van 23.00 uur tot 06.00 uur knallen met dj's Korsakoff, Lady Dana, The Darkraver, Francois en Rob en Mc Joe. De beste hardstyle, early rave en oldskool in één zaal en wat gaat het altijd los daar!. Dit bewijs heeft de organisatie op video van 1 januari 2010. Kijk de film helemaal tot het eind en zie hoe de zaal los gaat met hardstyle liefhebbers van het eerste uur. Ook dit keer zal het er weer net zo aan toe gaan als op 1 januari.



Zo zie je maar dat je altijd aan je trekken kunt komen op Crazyland of je nu van House, Electro, Techno, Techhouse, Hardstyle of trance houdt. Crazyland is een populair feest en veel mensen uit heel Nederland bezoeken dit feest. De Hemkade is een zeer geschikte lokatie voor dit feest en is ook bijna altijd uitverkocht. De Hemkade is een toplokatie als het lekker vol is en daarom komen veel mensen steeds weer terug. Veel mensen die de Hemkade kennen en bezoeken weten dat bij Crazyland het weer gezellig en vol wordt. De sfeer is dan ook snel gezet. Nu ook weer is de organisatie bezig met heel veel leuke deco en acts om jullie als publiek weer te verrassen. Komen jullie dan in ieder geval in het wit en zilver gekleed dan maakt mede door de dresscode de organisatie weer een top feest van. De laatste keer met Crazyland scarface was de beoordeling door 436 stemmen door jullie op geweldig gestemd. Mede ook doordat jullie zo je best gedaan hebben je aan de dresscode te houden. Beter kan dus niet en dat gaat de organisatie samen met jullie weer over doen als het aan de organisatie ligt.

Koop je kaartje voor 27,75 door hier te klikken
Seedance
Easyticket
Paylogic

De organisatie zit alweer op de helft van de VIP kaarten die beschikbaar zijn. Met deze populaire vip kaarten heb je een hoop extra. Gratis dvd, cd box, Vip ruimte, massage, fruit, Snoep, Oesters, Sushi, ijsjes etc etc. Koop je vip kaarten door hier te klikken:
Seedance
Easyticket
Paylogic

Geen zin om je kaarten digitaal te kopen? Je kunt ze ook bij de Free Record Shop halen of bij de Primera winkel. Veel plezier!

18 opmerkingen

 
Uitspraak van !:bounce:! op dinsdag 9 maart 2010 om 18:26:
SUPER!

Uitspraak van (*)Loulou(*) op dinsdag 9 maart 2010 om 18:41:
toppertje

Uitspraak van Mooneydancy op dinsdag 9 maart 2010 om 18:44:
knaller

dank je wel,dank je wel....oooh,gaat het over het feest:roflol:;p .Echt wel,wordt inderdaad een super knaller,kan ook niet anders met een 10 jarig jubileum.Wij hebben er zin in:bounce:
heel jammer dat ik er niet bij kan zijn, en wat ze zeggen over de hardstyle is helemaal waar :respect: van de zomer ben ik er weer bij !
 
Artiest House
Leuk om ook is bij andere stijlen te gaan kijken.. Wordt weer moeilijk kiezen met deze mega line-up!!
Onvoorstelbaar....10 jaar....feestje waard!
Wordt een mooi jubileum!! :yes:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 18478, 98570, 51941}
Ja schitterend dit weer... jammie 10 jaar legende vieren..
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
10 jaar gegarandeerd feest !!
10 jaar is toch wel uniek tegenwoordig en daar komen er vast nog vele jaren bij.
IK kan alleen maar zeggen:

:lol:
Artiest {SHOWLIST artist 28895, 99774, 160233}
Uitspraak van DJ Ed Mission op woensdag 10 maart 2010 om 16:15:
10 jaar is toch wel uniek tegenwoordig en daar komen er vast nog vele jaren bij.
IK kan alleen maar zeggen:

Edje,
had je dat nou niet ff kunnen veranderen in 10 fantastische jaren dan:roflol:
Gaat weer geweldig worden.
 
Artiest Chris Scott
Persoonlijk ben ik geen hardstyleliefhebber, maar er zijn nog 4 andere zalen waar ik me prima ga vermaken 10 april.

You can count me in!
 
Artiest Renji
Al 10 jaar de onbetwiste nummer 1!

Vette trailer ook :yes:

Heb er weer helemaal zin in...

Tot 10 april allemaal!

:bye:
laatste aanpassing
Heerlijk! (L)