Partyflock
 
­ Nederland

Sensual is back, Come and taste the feeling! (again)

gepubliceerd door , op
Vervlogen tijden herleven, het gevoel van onbezorgd, onbevangen en ondeugend feesten, feesten waar vrouwvriendelijkheid en respect nog hoog in het vaandel stond en werd nageleefd. Deze woorden horen bij (Club) Sensual, een ondeugende party voor vrouwen en stelletjes. Een feest dat in 2005 begon met dit verfrissende concept en zeer succesvol is gebleken door de jaren heen. Een feest dat menigeen heeft laten inzien dat erotiek en muziek de ideale combinatie is voor een spannend avondje uit. Een feest op een vertrouwde locatie als de New Lexion, een plek en een thuis, waar je jezelf nog steeds kan en mag zijn en waar het voor velen allemaal begon.

Deze erotische maar stijlvolle avond komt terug….maar hoe ?

Op zaterdag 3 april 2010 zal “The Reunion Party” van Sensual gaan plaatsvinden onder de nieuwe maar allesomvattende naam Pure! Sensual. Organisator Beatz Per Marco Productions, onder meer bekend door feesten als Club Sensual, Pure! en PrikkelGeil is terug van weggeweest en heeft twee topfeesten laten versmelten tot een groot knalfeest binnen een nieuwe, gedreven en ambitieuze organisatie. Voor deze gelegenheid zal de locatie opnieuw worden omgebouwd tot een grote romantische liefdestempel waar kunst, muziek en erotiek in de juiste balans worden gebracht. Iedere 2 maanden zal er weer een feest zijn om naar uit te kijken en waar je helemaal jezelf kunt zijn en waar de mensen het feest zijn. Of je nou komt om te sjansen, te dansen, te socialiseren, te shoppen, leuk gek te doen, te teasen, te showen, te playen of je te laten verwennen……..everything is allowed…..but……Pure! Sensual.

Nieuwe DJ’s zullen de revue weer gaan passeren en knokken voor een plekje in de nieuwe “Rookie Room” want Pure! Sensual zou geen Pure! Sensual zijn zonder vernieuwende en verrassende muziek waar het per slot van rekening toch allemaal om draait. Inmiddels hebben dan ook aardig wat DJ’s hun kans gekregen en naam gemaakt maar ook de oude rotten in het vak hebben in de loop der jaren hun muzikale bijdrage wel geleverd. Een gezonde muzikale strijd die jou de garantie geeft op een “dirty night out”. Voor 3 april a.s. staan o.a. de volgende Dj’s te trappelen van ongeduld om met hun sensuele beatz jouw oren te aaien en te strelen: Ko-c, Miss 4Play, House, Miss J, Mike-Vee en Miss Thalia. De “Rookie of the evening” is Reno Raynes die ongetwijfeld zijn zolen uit zijn schoenen zal draaien om de bezoekers in vervoering te brengen en om het geheel af te maken zal MC Lexa al deze toppers onder zijn bezielende leiding en eigenzinnige wijze tot nog grotere hoogte laten stijgen met zijn perfect getimede maar vooral professionele vocale ondersteuning.

Pure! Sensual brengt sfeer, erotiek en “what’s house music is all about” samen en giet dat in een warm en uiterst zorgvuldig afgemeten jasje. Dit geheel zal worden ondersteund door opwindende visuals by Miss Angel en speciaal voor deze reünie met beelden uit het roemruchte Sensual verleden. Ook aan entertainment en live-acts zal het niet ontbreken evenmin als aan de leuke presentjes die de bezoekers mee zullen krijgen van gastheer en gastvrouw Marco en Alida, ook wel bekend als het draaiende duo Beatzlovers. Uiteraard zullen de komende edities weer een speciaal thema gaan krijgen. We houden jullie hierover op de hoogte. Sneakers en/of jeans zijn niet toegestaan en de dresscode zal strikt, doch rechtvaardig worden gehanteerd door de organisatie.

Be there, Be yourself
Come and taste the feeling ! (again)

www.prikkelgeil.nl

3 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2422, 7815, 5564, 2982, 7813}
Artiest {SHOWLIST artist 36510, 52727}
Kan niet wachten....... !!
Uitspraak van !:bounce:! op zaterdag 20 februari 2010 om 14:17:
leuk!

Gaat zeker leuk worden!

Uitspraak van Beatz Per Marco op zaterdag 20 februari 2010 om 15:03:
Kan niet wachten....... !!

Ben je gelukkig niet de enigste!