Partyflock
 

Rekord3r terug in Utrecht

gepubliceerd door , op
Rekord3r terug in Utrecht
18 februari 2010
Our Space is Your Space is het nieuwe motto van Rekord3r in 2010. Een gevoel wat voor het eerst wordt vormgegeven tijdens een intieme editie op zaterdag 13 maart in Club Poema. De preparty / kick off van dit nieuwe thema wordt ingeluid met een exclusief optreden van de grootste live held uit de Duitse M_nus stal: Gaiser, supported door Nederlandse Rekord3r helden als Wouter de Moor, Juan Sanchez, Brent Roozendaal en Erik Heijting.

Lang, lang geleden was er eens een Rekord3r in Utrecht…sterker nog, dat is zeker al twee jaar geleden! Na het vertrek aldaar kwamen er bij de organisatie regelmatig vragen binnen of het niet weer eens terug zou kunnen keren. En ja, na lange tijd club Poema als thuisbasis te hebben gehad in Utrecht, keert het concept na twee jaar afwezigheid weer terug in de vuige kelder van onze Domstad. De insteek: een intieme, extra lange editie, met een bijzondere live-act op een moddervet geluidsysteem.

Ons aller Gaiser, die op de mega events en festivals in Nederland maar vooral in het buitenland te aanschouwen is, buigt 13 maart af naar Utrecht om juist te spelen in deze intieme, kleinere ruimte waar hij de liefde van zijn fans dankbaar in ontvangst kan nemen. Club Poema, is de perfecte locatie hiervoor. Een locatie die bekend staat om publiek dat weet hoe je een feestje moet vieren, waar het altijd tot zonsopgang door kan gaan en last but not least een van de beste geluidssystemen van de wereld in de zaal heeft hangen (voor de beatfreax: Funktion One). Een plek dus waar de eigenzinnige sound van de artiest van het populaire M_nus label (Richie Hawtin) perfect tot zijn recht komt. Met zijn gierende baslijnen en doorrollende melodieën is hij de enige in zijn soort. Onlangs lanceerde hij nog onder luidt gejubel een nieuw album. En ja, de verwachtingen werden weer meer dan waargemaakt.

Kaarten:
Er wordt voor deze avond in de Poema RAW grote belangstelling verwacht dus wees op tijd met het kopen van kaarten. Verwacht wordt dat deze al in de voorverkoop weg zullen zijn. Vol is vol natuurlijk. Kaarten voor Rekord3r ‘Little Planet’ zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via onder andere www.rekorder.nl en alle Primera Shops. Meer informatie omtrent het event op zaterdag 13 maart in Club Poema in Utrecht is te vinden op www.rekorder.nl, ‘The medium of transportation to space is music’