Partyflock
 
­ Nederland

Mental Evolution viert alweer 3 jarig bestaan

gepubliceerd door , op
Mental Evolution viert alweer 3 jarig bestaan
16 februari 2010
FeestMental Evolution · 3 Years Anniversary
Datumzaterdag 6 maart 2010
WinactieMental Evolution actiegesloten
LocatiePoema RAW
Het is alweer 3 jaar geleden dat Mental Evolution van start ging. Het concept dat tot stand kwam om de oldschool techno sound in leven te houden, tussen het grote aanbod aan minimal feesten, was al snel niet meer weg te denken uit de Nederlandse technoscene. Toch blijft het moeilijk om deze puristische sound ten gehore te brengen, maar vanwege de liefde die de organisatie terug krijgt van de trouwe aanhang, blijft Mental Evolution toch op de been.

Nu alweer 3 jaar verder and still standing, kunnen ze toch met een tevreden blik terug kijken op een aantal memorabele edities. 6 maart 2010 keert Mental Evolution weer terug naar de thuis basis waar het allemaal is begonnen, namelijk Club Poema. Zoals altijd zorgen ze voor een indrukwekkend programma en zoeken ze de grens op tussen de underground en het toegankelijke techno geluid, zo ook nu weer.

Al eerder heeft hij zijn kunsten mogen vertonen op Mental Evolution in Watt in Rotterdam, nu is hij aan de beurt om de Poema RAW op zijn kop te zetten. We praten hier natuurlijk over Blueprint Records eigenaar James Ruskin. Deze Britse heavyweight weet keer op keer de CrowD te pleasen met zijn opzwepende UK sound, de organisatie is dan ook zeer vereerd om hem op het 3 jarig bestaan terug te zien.

Naast James Ruskin is het eindelijk tijd om de grootste clown uit Engeland eens over te laten komen. We hebben het natuurlijk over Regis. Deze man vormde vroeger met Surgeon het dynamische duo British Murder Boys, helaas bestaat dit project niet meer. Regis staat bekend om zijn uitbundige stageperformances, geef hem een paar biertjes en een microfoon en je heb naast een bak met dikke beats, prachtige entertainment. Samen met James Ruskin vormen ze het duo O/V/R, dit is een vrij exclusieve act, maar ze staan samen op het 3 jarig bestaan, dus wie weet wat er gaat gebeuren……

Een graag geziene gast is inmiddels ook de Spaanse Joton geworden, samen met Paul Boex zijn ze onlangs een nieuw project gestart. Speciaal op het 3 jarig bestaan zal dit project van start gaan, ze zullen namelijk optreden op 4 decks + 2 mixers. Verwacht dus een stevig potje opzwepend technogeweld van deze 2 heren.

Last but not least, zal Marco Rane deze avond openen met een exclusieve live act, dus kom vroeg!
Met het Funktion-one geluidsysteem van Poema RAW kan deze avond niet mis gaan. Deze sound zal hier optimaal tot zijn recht komen, so don’t forget your earlpugs.

Zoals de meeste mensen inmiddels weten, staat Mental Evolution garant voor een flinke dosis kwaliteitstechno en een hoog party gehalte, dus dat betekend geen tijd om mooi te zijn en maar met één intentie deze avond beleven, LOS GAAN. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.beatfreax.com/ticketshop en kosten € 7,50 in de voorverkoop en € 10,- aan de deur. Is de financiële gesteldheid nou wat minder, zorg dan dat je voor 00.00 binnen bent, want dan mag je voor maar € 5,- deze arena betreden.

Timetable
23.00 – 00.30: Marco Rane
00.30 – 02.00: Regis
02.00 – 03.45: James Ruskin
03.45 – 04.45: Joton
04.45 – 06.00: Paul Boex & Joton (4 decks + 2 Mixers)

Meer info at www.mental-evolution.nl

7 opmerkingen

nice!! goed bezig...
Hulde voor mental evolution! de memorabele avonden zijn niet op een hand te tellen.
Gefeliciteerd met de 3 jaar en hoop dat er nog vele jaren mogen volgen! :)
Dikke lineup, ben d'r weer bij en heb er zin in :D