Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers opnieuw met toppers in secret line up

gepubliceerd door , op
Latin Lovers opnieuw met toppers in secret line up
15 februari 2010
Latin Lovers komt weer snoeihard terug met een warme wind door de kou in het Utrechtse Monza! Zaterdag 20 februari staat weer geheel in het teken van zomerse jurkjes, cocktails, bloemen in de haren, zonnebrillen en heel veel lekkere ritmische Latin Lovers muziek! De kou is streng en daarom gaat Latin Lovers iedereen verwennen en verrassen!

Met opnieuw een secret line-up wordt straks iedereen weer verrast over de topper achter de draaitafels en wordt iedereen weer verwend met een superieur zomers decor, live artiesten, sexy entertainment en nog heel véél meer! Met het bewijs van Sunnery James & Ryan Marciano, ROOG, Gregor Salto, Benny Rodrigues, Hardwell en nog veel meer heeft Latin Lovers bewezen dat er altijd toppers in de secret line-up zitten, dus wie komen er nu allemaal opdraven voor een heerlijke latin set? 1 naam is er voor deze editie al uitgelekt Erick E zal een exclusieve Latin set ten gehore brengen! De overige toppers blijven geheim!

De laatste editie in januari was er weer een voor in de geschiedenis boeken. De palmbomen schoten uit de dansvloer en de temperatuur steeg naar ongekende hoogte. De hitte was te voelen aan de buitenkant van het pand en midden in de winter moest de airco gewoon op volle toeren. De warming up van Matt Styles was legendarische en secret guest Hardwell, die speciaal voor Latin Lovers was komen overvliegen vanuit Curaçao, spatte de club uiteen met een knalset. Resident Chris Rox greep alle trommels vast en gooide deze los op de kolkende menigte op de dansvloer en Jasper Clash sloot in stijl af en hield de mensen met een echte sexy Latin Lovers set tot 05.00uur in de club!

Al dit geweld vond plaats in de uitermate dikke club van Utrecht, namelijk Club Monza. Met een heerlijk geluidssysteem van Funktion One en het zomerse, nieuwe decor van Latin Lovers was deze bruisende club in het hartje van Utrecht omgetoverd tot een echte strandtent aan een kolkende Noordzee. Alle dames kwamen massaal in hun zomerse cocktailjurkjes en alle heren hadden duidelijk hun best gedaan. Liefde was vooral hetgeen dat heerste in de club en door de lekkerste trommelplaten van de topartiesten was de avond voor iedereen compleet! De cocktails vlogen over de bar, er werden zelfs flessen champagne besteld en de mojito's gingen van hand tot hand.

Ook op zaterdag 20 februari zal alles weer uit de kast van Latin Lovers worden getrokken. Met maar liefst 5 (!) special guests deze avond zal dit weer een legendarische avond nacht worden. Waan je weer even terug naar de zonnige zomer van vorig jaar op Kreta, Ibiza, Mallorca of kijk uit naar Miami. Voor alle fans: de voorverkoop is van start gegaan, haal je kaarten vooraf voor maar € 10,= via www.footclub.nl, www.easyticket.nl of bij alle Free Record Shops door heel Nederland. Minimum leeftijd is 18+, wij zeggen: tot zaterdag 20 februari 2010!