Partyflock
 
­ Nederland

Chaos
One Year Anniversary

gepubliceerd door , op
Chaos
9 februari 2010
FeestChaos · One Year Anniversary
Datumnacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 februari 2010
LocatieStalker
Vrijdag 12 februari viert het succesvolle concept Chaos haar 1 jarig bestaan in Club Stalker. Het moge duidelijk zijn dat dit originele en creatieve concept een spetterende verjaardag verdient. Om dit te kunnen realiseren zijn de best denkbare artiesten voor deze verjaardag opgetrommeld. Dames en heren op de verjaardag van Chaos, 12 februari in Stalker, zijn niemand minder dan Isis en Ille Bitch te gast. Pff wat een muzikaal geweld! Doe allemaal iets feestelijks aan en kom de eerste verjaardag van dit unieke concept meevieren!

Het afgelopen jaar zijn er verschillende flitsende edities de revue gepasseerd. Iedere editie kenmerkte zich weer door een eigen thema en karakter. Wat ongewijzigd bleef was de kwalitatieve energieke muziek. Chaos in China, industrial Chaos, financial Chaos, Chaos in trafic en Chaos in funhouse zijn een greep uit de creativiteit van dit Haarlemse club feest. Niet zomaar een house/techno avond maar een concept die je kennis laat maken met creatieve decors en originaliteit. Een bijzonder feest verdient een bijzondere verjaardag en natuurlijk worden er dan bijzondere artiesten uitgenodigd.

De eerste bijzondere gast zou je wellicht de first lady uit de dance scene kunnen noemen. Ze kan pompen als geen ander, laat overal waarze komt de boel ontploffen, is bloed mooi en is praktisch geboren in de house scene.Dames en heren op Chaos haar first anniversary verwelkomen we met gepaste trots dj Isis (aka 100% Isis). Na een waanzinnig jaar te hebben beleefd op festivals al Dance Valley, Mysteryland en wat buitenlandse avonturen is Isis zeker nog niet verleerd een club te rocken en dat komt ze dan de 12de ook zeker doen.

Ook house held Michael Ille Bitch Von L komt dit verjaardag feest extra allure geven. Praktisch geboren en getogoen in Stalker en inmiddels populair in heel Nederland. Het paradepaardje van Extrema komt de avond van de nodige funky baslijnen voorzien. Samen met zijn compaan Unders is Ille niet meer weg te denken uit de underground van Amsterdam en als solo artiest reist hij ook heel Nederland door. Zijn resedenties in Studio 80 zijn spraakmakend, met als stip op nummer 1 WKND!

De dragers van dit concept zijn Soundbalance & Auke Makelaar. Nadat zij hun krachten hebben gebundeld is dit fijne concept uitgegroeid tot een succes. Verwacht van beide artiesten weer een flinke dosis energieke tech house. Geen lullige baslijnen maar uiterst dansbare club muziek.