Partyflock
 
­ Nederland

Flatliners is moving to Amsterdam- 14 juni 2002

gepubliceerd door , op
In samenwerking met Next Productions zal Flatliners op vrijdag 14 juni 2002 het eerste feest van Club Next hosten.

Begin 2001 is Flatliners gestart met het organiseren van techno feesten in club Vernes, Schagen. Na een vijftal geslaagde feesten met o.a. Jerome, Estroe, JP, Da Goose en Laidback Luke heeft Flatliners besloten om de feesten in Amsterdam voort te zetten.

Moby King is de boot waarop dit concept wordt voortgezet. De Moby King biedt plaatst aan 1000 feestgangers. De boot heeft een ruime dansvloer, 2 Chill outs, een met tent overdekt achterdek en een bovendek. De sound wordt ten gehore gebracht door een EAW JF 290, 3 weg processor gestuurd geluidssysteem 3 KW.

Voor deze editie heeft Flatliners niemand minder dan JAY DENHAM geboekt.

Jay Denham heeft in de afgelopen 4 jaar over de hele wereld gedraaid. Hoogtepunten zijn Mayday in Berlin (Dec. 1996), Sonar in Barcelona (June 1998), en optredens in Duitsland, Engeland, Schotland, Frankrijk, Italië, Japan en vele andere landen.
Totdat de Tribal Gathering was afgelast, was hij uitgeroepen tot hoofdgast van de Universe's 1998 Tribal Gathering in Engeland.
Een van de meest recente hoogtepunten zijn drie optredens op evenementen van de Love Parade in Berlijn.
Denham behaalt wereldwijde roem door het draaien van een mix tussen hard en funky techno door middel van drie draaitafels.

Het publiek zal warmgedraaid worden door de resident van Flatliners Sean Matters. Vervolgens gaat Shinedoe ( Awakenings – Loose club ) met haar funky techno het publiek voorbereiden op de 4-uur durende set van de techno held uit Detroit JAY DENHAM. De avond wordt afgesloten door Michel (Abstract – resident Club Next). Voor velen bekend van de legendarische techno feesten in de Lichtfabriek te Haarlem.

De dj’s voor de chill out zijn o.a. Dominic, Meloen, Alan en Jeroen.

Locatie: Moby King – Ruiterkade – Stijger 14 – Amsterdam
Boardingtime: 23.00 – 8.00 [ except between 3.00 & 5.00 ]

3 opmerkingen

nog een bootfeestje :D relext
Dit betekent dus nooit meer stampen in de Vernes op vette techno?!¿?! SNIK!:(

Hoewel... dit klinkt eiglijk ook wel errug relaxed :-D
hier ga ik dus zeker weten proberen heen te gaan..Jay Denham!!!