Partyflock
 

Candy Club Valentine Edition in Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
Candy Club Valentine Edition in Winkel van Sinkel
28 januari 2010
FeestCandy Club · Valentine Edition
Datumzaterdag 13 februari 2010
LocatieWinkel van Sinkel Site
Dat Valentijnsdag een romantische aangelegenheid is, is algemeen bekend. Dat de Valentijnsnacht daarbij voor de nodige passie kan zorgen zullen velen vast ook beamen. Dat Candy Club tijdens deze nacht de meest verleidelijke avond van Nederland neer gaat zetten ga je dit jaar meemaken!

In de sfeervolle en romantische ambiance van de Winkel van Sinkel in Utrecht barst namelijk in de nacht van zaterdag 13 februari op zondag 14 februari een waar Valentijnsspektakel los als het meest Sweet & Sexy concept van Nederland te gast zal zijn met de meest verleidelijke dj’s en entertainment voor dé ultieme Valentijnsnacht. Na vele geslaagde edities in thuisbasis Club Noa en edities in onder andere Groningen, Zandvoort, Hilversum en Almere strijkt de Candy Club karavaan tijdens Valentijnsnacht voor de eerste keer neer in het prachtige Winkel van Sinkel in Utrecht voor een wervelende Valentine editie. Candy Club, het concept van dj en producer Steff da Campo, organiseerde vorig jaar nog de Valentijnsnacht voor Club Noa wat uitmondde in een ultiem Valentijnsfeest. Dit jaar heeft de Winkel van Sinkel gevraagd om van de Houseliefhebbers uit Utrecht en omgeving de harten te stelen!

Naast een liefdevolle decoratie, Candy dancers en de Candy girls van Candy Club heeft Candy Club ook voor deze zwoele nacht de ultieme line up samengesteld. Niemand minder dan Hardwell zal een van de eregasten zijn tijdens dit Valentijnspektakel. Na zijn succesvolle Eclectic Beatz cd serie, internationaal definitief doorgebroken te zijn met zijn bootleg van ‘Show me love vs. Be’ en remixen gemaakt te hebben voor o.a. Laidback Luke, Steve Angello en Sander van Doorn heeft Hardwell onlangs een remix van ‘Broken Tonight’ van Armin van Buuren vs Van Velzen mogen maken. Wederom een kroon op de nog altijd jonge dj carrière van DJ Hardwell. Zoals altijd zal hij ook tijdens Candy Club wederom iedereen verrassen met een spectaculaire set vol heerlijke platen.

Iemand anders die verstand heeft van heerlijke platen is de nieuwe dj en producer sensatie van Nederland, Nicky Romero! Hij wordt door velen getipt als de rising star van 2010. Het jaar begint wat dat betreft goed voor Nicky Romero want momenteel staat zijn eigen versie van ‘Groove Armada’s’’My Friend’ hoog in alle internationale hitlijsten en wordt deze tevens wereldwijd opgepikt door alle grote namen. De talentvolle Nicky Romero zal tijdens Candy Club bewijzen snel vrienden te maken met zijn heerlijke draaistijl. Candy Club resident Praia del Sol is tevens geen onbekende van Nicky Romero. Samen met hem maakte hij een succesvolle remix van Steff da Campo’s ‘Freakybeatze’ welke ook hoog in de downloadcharts terecht kwam. Ook de ster van Praia del Sol is rijzende en zal ook deze editie van Candy Club alle registers van de Latin House en Afrobeats open trekken. Martin Harder aka MC Martin de Man, resident van Club Noa en Candy Club, zal de avond op de juiste manier opwarmen met een brede selectie aan muziek. Zo is hij van alle markten thuis en organiseert hij enerzijds succesvolle 90’s feesten en draait hij daarnaast elke student night in Noa helemaal op zijn kop. Bovendien zal hij met zijn geweldige vocalen ook de rest van de nacht de sfeer er goed inhouden en het publiek opzwepen tijdens deze nu al zwoele nacht.

Nummer 1 resident en grondlegger van Candy Club, de altijd goedlachse Steff da Campo, zal de Valentijnsnacht op gepaste wijze uitzingen. Hij zet momenteel voet aan de grond met zijn succesvolle label SDC Records waar talenten als Ron Vellow, Cuzco en Neve Young al diverse topproducties voor afleverden. Zelf zit Steff da Campo ook niet stil en is hij momenteel met vele projecten bezig. Na een jarenlange residentie in het noorden van het land kruipt ook het organisatorbloed nog steeds waar het niet gaan kan en hoopt hij met zijn geliefde Candy Club de ultieme Valentijnsnacht in Utrecht neer te zetten dit jaar! Check hier alvast de trailer en voeg hem toe aan je agenda:


Kaarten voor Candy Club zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 10 euro (www.easyticket.nl), aan de deur voor 12,50. Deuren zijn geopend vanaf 23:00 uur. De laatste plaat zal gedraaid worden rond de klok van 05:00 uur. Voor meer informatie: www.nachtwinkel.nl en www.ikkendieclub.nl

1 opmerking