Partyflock
 
­ Nederland

Reset
Website release en future contest

gepubliceerd door , op
Reset
28 januari 2010
Zaterdag 13 maart vindt een nieuwe editie van Reset plaats in de North Sea Venue van Zaandam. Klik hier voor de website van Reset. Het hardstyle en hardtechno evenement staat altijd garant voor een mix van topartiesten en de meest aanstormende talenten in beide muziekstijlen. Art of Dance presenteert de officiële event-website en trailer voor RESET en roept nogmaals alle hardstyle en hardtechno talenten van Nederland op voor een grote DJ contest.

Op de website van Reset kun je terecht voor de line-up van de mainstage en hardtechno area, maar ook lees je meer informatie over de grote Future Contest voor Reset. Wil je even je geheugen opfrissen, check dan de aftermovie en foto’s van de vorige editie en bestel gelijk je tickets online. Klik snel hier door voor de website!

De mainstage van Reset wordt onder andere opgeschrikt door een aantal vertegenwoordigers van het toonaangevende Scantraxx platform, zo kun je losgaan op de geheel eigen sound van D-Block & S-te-Fan en een spectaculaire battle tussen The Prophet en Headhunterz. Maar ook het megahotte label Minus Is More heeft een aantal toppers afgevaardigd: zo zal Crypsis zijn live-debuut maken op Reset, Chain Reaction aantonen dat zijn opkomende megahit “Lellebel” beslist geen toevalstreffer is en het nieuwe toptalent Anagenetic zal duidelijk maken dat zij dé vrouwelijke DJ is om in de gaten te houden de komende tijd. Ook Fusion Records heeft een flink aandeel in de line-up met de Noisecontrollers en Dozer. De staalkaart van vernieuwende hardstyle wordt voltooid met de live-act 2-Sidez van B-Front, Pulse en MC Rems. De avond zal hier gehost worden door MC Renegade.

De tweede area staat in het teken van goed opgebouwde sets, waarbij de artiesten de kans krijgen om lekker lang hun visie op hardtechno te geven. Voor deze klus zijn DaY-már, Elliott Devani en the Kev & Ries Show aangetrokken, zij zullen aantonen dat goede hardtechno niet alleen maar uit het buitenland hoeft te komen: ook Nederland heeft een aantal sublieme talenten in huis.

De derde area zal gevuld worden door jullie. Dat wil zeggen: alle hardstyle en hardtechno talenten van Nederland maken kans om te draaien op het grootste hardstyle en –techno clubevenement ter wereld. De postbode heeft inmiddels al rugklachten vanwege de zakken met demo’s die er binnenkomen bij Art of Dance, maar de organisatie heeft het idee dat er nog veel meer DJ’s in Nederland rondlopen die deze kans gegund moet worden. Heb jij een mix van 30 tot 60 minuten in de stijlen hardstyle of hardtechno, stuur deze dan aangevuld met een goede bio naar het volgende adres:

Art of Dance
t.a.v. Reset Future Contest
Postbus 2226
1500 GE Zaandam
Inzenden kan tot 22 februari, de winnaars zullen kort hierna bekend worden gemaakt en draaien in de Future room van Reset!

Tickets voor Reset zijn à € 25,- excl. fee verkrijgbaar via www.artofdance.nl en meer dan vierhonderd Primera voorverkooppunten.

Re-discover your passion and Reset your brain!

23 opmerkingen

BOEM shakalak!

VERRRY NICE i n d e e d !
laatste aanpassing
Laat maar komen!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3417, 168}
Werkzaam bij {SHOWLIST location 14513, 22781}
Geweldig :D
 
Elliott Devani :respect:
Als er deze keer WEL Hardtechno dj's komen te staan. Vorig jaar stonden er alleen maar Hardstyle dj's :S
Artiest Charon
:respect:
laatste aanpassing
Ruff j in de 3e zaal ;)!
Artiest {SHOWLIST artist 69781, 52768, 77572, 17977}
hoplakee.....

er komen iig al zat demo's binnen d8 ik zo :)
ben benieuwd wat de uitslag zal gaan worden ....!!
Werkzaam bij Explosive Sounds
Artiest {SHOWLIST artist 32642, 60114}
Uitspraak van Grudgie op donderdag 28 januari 2010 om 20:57:
Als er deze keer WEL Hardtechno dj's komen te staan. Vorig jaar stonden er alleen maar Hardstyle dj's

ik stond er vorig jaar als 3e act, en voor mij stonden 2 hardtechno dj`s :)


ook ik stuur weer een demo in :jaja:
laatste aanpassing
Kaarten al weer een tijdje binnen hoor. Gaat weer gezellig worden!:jaja:
maar de organisatie heeft het idee dat er nog veel meer DJ’s in Nederland rondlopen die deze kans gegund moet worden. Heb jij een mix van 30 tot 60 minuten in de stijlen hardstyle of hardtechno,

oftewel: we zoeken kwaliteit mensen, geen kwantiteit !!!!
eerste bericht was het 30 tot 45min en werd er niet gesproken over een bio, gelukkig heb ik een bio'tje meegestuurd dan :)
 
Artiest {SHOWLIST artist 58500, 51904}
Heel goed initiatief!
Zeker f een demo opsturen:)
Uitspraak van verwijderd op zondag 31 januari 2010 om 19:41:
Zeker f een demo opsturen

je kan het altijd proberen toch,stuur hem wel op!!!
Eindelijk tevreden en op de post gedaan :)
Demo is opgehaald door pieter post! Dus hopelijk tot 13 maart!:D:D
ik was er was egt een top feesie!!
maar iemand heeft foto van me gemaakt en die had geen kaartje hij zij dat ie een site had iets van jens jet ofzo maar kan niet vinden weten jullie toevallig meer?