Partyflock
 
­ Nederland

Cluster: Upon You Labelnight

gepubliceerd door , op
Cluster: Upon You Labelnight
28 januari 2010
FeestCluster · Upon. You Labelnight
Datumvrijdag 12 februari 2010
WinactieCluster actiegesloten
LocatieWesterUnie Site
De WesterUnie gaat van start met Cluster, een avond die vol staat met gerenommeerde House en techno acts. Cluster is een initiatief vanuit de WesterUnie is samenwerking met een aantal Amsterdamse dj’s, producers en organisatoren om maandelijks de vrijdag avond naar een stuwend hoogtepunt te brengen. Waarom het weekend pas beginnen op zaterdag? terwijl dat ook op de vrijdag kan!

Vanaf de 2e maand in 2010 op elke opeenvolgende 2e vrijdag van de maand, zal Cluster plaatsvinden. In ieder geval tot aan de zomer zal de WesterUnie maandelijks vooruitstrevende labels een kans geven om zichzelf te presenteren aan Amsterdam.

Het Duitse label van Marco Resmann, Upon You Records, is uitgenodigd om 12 februari Amsterdam voor het eerst kennis te laten maken met Cluster. Upon you viert gelijk met Cluster haar eigen verjaardag. Upon you records bestaat in maart 3 jaar. Om dit te vieren zal naast Marco Resmann zelf namens Upon You, Mathias Mesteño, ONNO B2B Marcus Gehring voor twee dj-set zorgen, daarnaast neemt De Kleine Raver ook plaats achter de tafels.

Naast de verjaardag activiteiten is Upon You records het jaar goed begonnen, Home sweet home sessions part IV is als een bom binnengekomen. Naast tracks van Channel X en The Cheapers, lanceert ONNO zijn tweede release met veel samba en tromgeroffel. Zijn track “Common Sense” maakt iedereen aan het dansen. Mathias Mesteño geeft ons op de compilatie het vervolg van “Tante Dunkle”. ONNO en Marcus Gehring staan samen met een track op het aankomende verjaardag album van Ypon you records die in Maart gereleased zal worden. Daarom staan deze twee heren samen acter de decks. Marco ontbreekt zelf op part IV maar zal op Cluster natuurlijk zelf niet ontbreken. Hij zal de avond op zijn eigen echt Upon you sound sluiten. Naast al dit grote Upon you geweld zal De Kleine Raver de avond echt niet klein openen en Amsterdam laten horen waarom hij uitgenodigd is op de eerste Cluster.

2 opmerkingen

Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Woehoe Upon You!