Partyflock
 
­ Nederland

Sounds like trouble allnighter
The sequel

gepubliceerd door , op
Sounds like trouble allnighter
22 januari 2010
FeestSounds Like Trouble · The sequel
Datumzaterdag 23 januari 2010
Locatiemp3 Site
Zaterdag 23 januari van 23.00 tot 08.00 staat een rendez-vous gepland in safe house mp3Live in Amsterdam centrum. Voorlopig het laatste feest in mp3Live want deze locatie wijzigt vermoedelijk van syndicaat. Geteisem dat hier de dienst uit maakt zijn Arjuna Schiks (live), Tom Trago, Mike Ravelli, Sandrien en Jaime Frias.



Het aantal overvallen in Amsterdam is het afgelopen jaar met tien procent gestegen. Houdt ogen en oren open voor de volgende verdachten:

Arjuna Schiks is een loverboy die menig vrouwenhart steelt. Hij spant vervolgens deze slachtoffers voor zijn karretje. In de volksmond Arjuna´s Chik´s genoemd. Hij beroert de Vinzylized jury in 2007 en zijn eerste release leverde een top 5 notering in de Nederlandse most wanted lijst. Hij verliest zijn onschuld wanneer hij in 2009 in de top 10 van aanstormende talenten in DJ Broadcast magazine verschijnt.

Tom Trago levert verleden jaar een ijzersterk debuut album af. Met zijn grensoverschrijdende optredens haalt hij de hete adem van internationale promoters op zijn nek.

Sandrien haar enthousiasme heeft een altijd ontwapenende werking op haar publiek. U moet alert blijven want al jaren harkt zij systematisch de buit binnen. Zij heult samen met Carlos Valdes en ook Wouter Hisschemöller als Amsterdam Assholes.

Capo Mike Ravelli maakt sinds kort deel uit van het wapen pakket van Misc Agency. Upfront locaties als Studio 80, organisaties als GZG en feesten als Shoeless geven Mike Ravelli vrij spel en de ingrediënten voor zijn terugkerende sterke shows. Grote evenementen pikken uiteindelijk de buzz op en de onderwereld vindt zijn plek naar boven. Nationale festivals Mysteryland, de twee-eenheid Rockit Open Air en Free Your Mind maar ook buitenlandse escapades als Love Parade gaan velen andere organisaties voor.

Jaime Frias zijn boeven status is er één geworden om rekening mee te houden. Hij zet kwaad bloed bij de kit met een 24 uurs rave in het Westerpark in Amsterdam. Jaime zit in de voorlaatste ronde van de TWSTd DJ Contest en we weten dat hij binnenkort een obscure party host maar hij zwijgt als het graf over de datum en locatie.

Lineup
Arjuna Schiks (live)
Tom Trago
Mike Ravelli
Sandrien
Jaime Frias

3 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
(Y)
 
(Y)(Y)(Y)