Partyflock
 
­ Nederland

Go Maxx

gepubliceerd door , op
Go Maxx
3 oktober 2003
Vanaf 4 oktober start discotheek de Rockefeller met een nieuw concept. En voor wie er zaterdag nog een kijkje is wezen nemen, was er al wat veranderd. De Rockefeller krijgt een stoere uitstraling, en ook een geweldige full color laser! Want bij een nieuw concept hoort een andere sfeer. Een stoere tent met grote namen uit de housescene die de aankomende maanden langs gaan komen. Het tempo wordt opgeschroefd!

Ronald van Helden zal voortaan gaan draaien onder zijn eigen naam. Deze resident van de Rockefeller heeft in de verre omtrek al behoorlijk naam gemaakt, en zeker op GO MAXX outdoor heeft hij deze zomer laten zien en horen wie hij is. Vanaf 4 oktober zal Ronald starten met GO MAXX indoor. Iedere zaterdag zal hij guest DJ´s ontvangen, namen die er niet om liegen. Het publiek mag mee gaan kiezen wie ze deze zomer zeker terug willen zien en horen op Go Maxx Outdoor! Op 4 oktober start het programma met Tom Harding! Maar ook namen als the The Prophet, Luna, Zany, Bas en Ram, Pavo e.v.a komen langs. Zaterdags is de Rockefeller geopend van 22.00-04.00 uur. Het programma zal worden verspreid via flyers, maar ook via de nieuwe site: www.rockefeller.nl

Op vrijdag zullen er voortaan feesten gegeven gaan worden. Kwalitatief goede feesten met een eigen gezicht en doelgroep. R&B op de laatste vrijdag in de maand. Maar ook regelmatig een Hardcore, Hardstyle of trance feest.

De leeftijdsgrens zal voortaan beter worden bewaakt en echt alleen boven de 18 is welkom in de Rockefeller, mits anders wordt aangegeven.

Omdat de Rockefeller een prachtige 2e area heeft, zal de Rockefeller nog steeds plaats blijven bieden voor hun klanten die liever wat anders horen dan house. De Crazy Cave zal qua muziek iets meer gaan bieden: top 40, oude klassiekers en goede R&B zullen elkaar afwisselen, en het geheel zal regelmatig worden opgevrolijkt met leuke acts en shows. Het programma voor oktober en november ziet er als volgt uit:

04 okt. resident Ronald van Helden & guest DJ Tom Harding
11 okt. resident Ronald van Helden & guest DJ Yves
18 okt. resident Ronald van Helden & guest DJ The The Prophet
25 okt. resident Ronald van Helden & guest DJ Vanoz & Live-act DJ Smurref
01 nov. resident Ronald van Helden & guest DJ Gizmo
08 nov. resident Ronald van Helden & guest DJ Showtek
15 nov. resident Ronald van Helden & guest DJ Luna
22 nov. resident Ronald van Helden & guest DJ Zany
29 nov. resident Ronald van Helden & guest DJ Pavo

Dan zal er vanaf 16 november gestart worden met een afterclub. The AFTER is open op zondagmorgen van 06.00 uur tot 12.00 uur. Met de resident dj´s: La Nina, Fire, [dj=4323]{Artiest met ID 4323 bestaat niet!} en in de chill out : Dj Halogen!

De Rockefeller ligt aan de Rijksweg Grave/Oss, schutsboomstraat 75, Schaijk.

8 opmerkingen

Leuke dj´s iedere week. Staat me wel aan :)
 
Tja, das minder!! Heb ik 15 november me eerste en enigste vrije weekend dit jaar, draait me favorietje LUNA :respect: er. Moeilijk hoor!! :( Gaak nu relaxen of gaak toch naar dat lekkertje toe :kwijl:
laatste aanpassing
 
Artiest Flash-Back
hmm beter als de resident DJ...
 
toch wat vaker nr de rockefeller toe
De Rockefeller met een nieuwe bedrijfsleidster knalt wel door.... ;)
 
Schaijk?
Artiest {SHOWLIST artist 6083, 85359, 51531}
Tanx Kel. We gaan er wat moois van maken!
C U 2e kerstdag!