Partyflock
 
­ Nederland

Aanstaande zaterdag Hardstyle Motherf#ckers

gepubliceerd door , op
Aanstaande zaterdag Hardstyle Motherf#ckers
13 januari 2010
Aanstaande zaterdag is het zo ver: Hardstyle Morthef#ckers in Zak. Voor deze avond heeft Zak een drietal gastdj's uitgenodigd! Anagenetic, een van de nieuwste vrouwelijke aanwinsten in hardstyleland zal haar kunsten vertonen! Na anderhalf uur geweld van deze 'hardstyleprinses' zal een andere 'new kid on the block' zijn kunsten vertonen. Chain Reaction zal laten zien waarom ook zijn agenda voller en voller wordt en ook hij tot een van de grootste talenten van dit moment gerekend moet worden! Om de balans tussen nieuw en 'oud' talent deze avond in stand te houden laat daarna The Darkraver horen waarom ook hij nog steeds tot de vaderlandse top behoort!

Daarnaast heeft Zak natuurlijk hun residents Freddy F & Rico die voor en na de genoemde gastdj's laten horen waarom zij nog steeds onmisbaar zijn voor discotheek Zak. Last but definitely not least wordt dit alles vocaal (en in het geval van deze mc ook lichamelijk en energiek) ondersteunt door Mc Da Syndrome!

Timetable voor deze avond
23:00 - 01:30 Freddy F & Rico
01:30 - 03:00 Anagenetic
03:00 - 04:30 Chain Reaction
04:30 - 06:00 The Darkraver
06:00 - 07:00 Freddy F & Rico
Hosted by: Mc Da Syndrome

Deze avond staat, zoals je na het lezen van het bovenstaande al kan verwachten, garant voor een grote dosis hardstyle. Zak heet jullie na twee zaterdagen waarop sneeuw en ijs de weg naar Zak bemoeilijkten en tevens aan de vooravond van het negentienjarig bestaan, dan ook allen van harte welkom! Maar ook kijken ze met een schuin oog alweer vooruit naar het dikke, vette programma dat voor de komende tijd alweer voor jullie klaarstaat in Megadisco Zak:

8 opmerkingen

Artiest Charon
Uitspraak van Arjan :woop: op woensdag 13 januari 2010 om 18:28:
Anna

Precies, aanstaande zaterdag word leuk, mits ik vroeg klaar ben met werk haha!
laatste aanpassing
 
hardstyle motherfuckers :roflol:
rookie night, alleen rookies die nog moeten door breken niet echt een nieuws bericht waard
Omdat het rookies zijn, mag een locatie/organisatie geen reclame maken?
Uitspraak van MAQ op woensdag 13 januari 2010 om 22:38:
Ik ben een zweare G*K niet echt een post in een nieuwsbericht waard