Partyflock
 
­ Nederland

Panama invites Latin Lovers

gepubliceerd door , op
Panama invites Latin Lovers
18 december 2009
Op zaterdag 2 januari is iedereen natuurlijk allang weer bijgekomen van al het gefeest tijdens de verplichte feestdagen en de duurzame Oud & Nieuw. 2 januari valt dit jaar gunstig op de zaterdagavond en daarom is het natuurlijk genoeg reden voor een heerlijk zomers feestje in deze toch al veels te koude winter! Latin Lovers zal met haar fantastische zomerse decor de hele Panama omtoveren tot een echte jungle die 2010 meer dan waard is. Muzikaal gezien gaat het zeker een hoogtepunt beleven, want met Gregor Salto, Lucien Foort, Chris Rox & Jasper Clash beloofd het weer een hete avond te worden in Panama Amsterdam! En om alvast een nieuwjaarskado'tje te geven mag iedereen gratis naar binnen tussen 23.00 en 00.30uur!

Panama is een van de mooiste clubs die Amsterdam rijk is! Al jaren beheren zij een grote rol in de Nederlandse dance scene. Met een uitgebreid lichtprogramma, een superdik geluidssysteem van Funktion One en een verzonken dansvloer is intimiteit het sleutelwoord. Vele nationale en internationale artiesten zoals Tiësto, Erick Morillo, Roger Sanchez, John Digweed en The Swedish House Mafia komen maar al te graag naar deze uberdikke club! De setting van Panama is ideaal voor Latin Lovers, de club straalt warmte uit en dat is precies wat het concept zoekt. Laat je verrassen door de combinatie van Latin Lovers en Panama!

Gregor Salto zal deze avond iedereen de oliebollen snel doen vergeten. Iets teveel kilo'tjes aangekomen tijdens de feestdagen? Met de sexy latinhouse van koning Gregor dans je zo alles ervan af! Zijn hit Mas Que Nada doet iedereen weer verlangen naar de zomer maar zijn nieuwe klapper Step By Step samen met Laidback Luke zit nu al wereldwijd in de cd mappen van de grootste toppers!

Lucien Foort aka The Dreadman of kunnen we beter zeggen The Funky Drummer? Drummer klinkt in ieder geval goed in de oren en al helemaal voor Latin Lovers deze avond komt dat goed van pas. De altijd energieke Foort zal zijn drums keihard door de Panama heen laten gieren zoals hij dat al jaren doet op alle grote festivals en vetste clubs door heel Nederland. Speciaal uit Rotterdam komt Chris Rox, als drijvende dieselmotor achter het concept, de laatste druppels champagne opdrinken tijdens deze on-officiele nieuwjaarsborrel. Met boekingen bij oa Erick Morillo op de Ocean Diva en bij festivals zoals oa Zomerkriebels is Rox klaar voor de Panama! Jasper Clash is al meer dan drie jaar een vaste waarde voor Latin Lovers en staat op bijna iedere editie in binnen -en buitenland geprogrammeerd. Zijn exclusieve Ibiza tribals zijn geliefd bij iedereen! Dit zag ook Housequake en daar mocht hij trots het spits afbijten in zijn hometown Rotterdam :-)

In de studio kun je even bijkomen van al het geweldige geweld van de clubzaal en kun je lekker je heupen laten bewegen op de meest zwoele en sexy latin exclusief gebracht door Braziliaanse artiesten. Boom Brasil host de studio van top tot teen en laat je verrassen door deze unieke combinatie!

Begin het nieuwe jaar 2010 goed en kom dus op zaterdag 2 januari gewoon lekker naar Panama voor een echte heerlijke zomerse party met Latin Lovers! Waan je diep in de jungle van Panama en laat je betoveren door het fantastische decor, de energieke artiesten en de dikste maar vooral sexy trommelhouse!