Partyflock
 
­ Nederland

Generations of Love

gepubliceerd door , op
Pompoen met coquille en vinaigrette van granaatappel, geconfijte zuurkool met een worstje van Iberico en truffelschuim, fazantenborst in spek gebakken met gecaramaliseerde witlof, appel en eigen jus, een Brioche met vijg en Sachertaart met granité van glühwein en stracciatella van mascarpone. In het kort gezegd komt het daarop neer als je komt eten in het Westergasterras, voorafgaand aan het Generations of Love feest op tweede kerstdag. Speciale dinner & dance arrangementen zijn hier verkrijgbaar.

Het enthousiasme voor het feest op tweede kerstdag is groot. De insteek van de organisatie om verschillende publieksgroepen samen te brengen spreekt veel mensen aan. Er wordt een gevarieerd publiek verwacht. Van zwetende trainspotters in koltrui tot schaars geklede dames on High Heels. Jongens en meisjes op Holleeders met schermen. Allo's & auto's. Minimale technofreaks on house, kortom; oude en nieuwe tijden herleven met alleen maar nette mensen. Ho, he, ho, lesbo, bi en travo!

De 4 zalen met topprogrammering garanderen groot feest. Nieuwe en oude house. Afwisselend gebracht door dj's met bagage. Nieuwe vondsten en klassiekers van toen en nu. It all comes together! Voor de line-up kijk hier. Dj Marcello sluit af in de The Best Of zaal (WesterUnie). Speciaal voor deze gelegenheid maakte hij zijn Best Of 2009-mix. Download nu op de Chemistry website.

Generations of Love gaat over House. Niet alleen de muziek maar ook het gevoel. Vrijheid, blijheid, togetherness. Love! Geen holle kreten maar nog steeds universele waarden van en voor de house-generaties. Waarden die onder druk staan en verdedigd moeten worden. Een van de mensen die daar een missie van heeft gemaakt is Jennifer Hopelezz. Zij heeft zich kandidaat gesteld voor het nachtburgemeesterschap van Amsterdam (filmpje) Lezz is more! Op tweede kerstdag start J-Ho haar campagne met een speech voor het Generations of Love publiek. Onder de titel: seks is geen zonde.