Partyflock
 
­ Nederland

Hardhouse Academy reizen bijna uitverkocht

gepubliceerd door , op
Hardhouse Academy reizen balanceren op het 'uitverkocht' randje

Met nog een maand voor de boeg zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor onze 6e reis naar Hardhouse Academy Londen. Deze editie, waarin dj's als JP, Andy Farley, BK, Eddie Halliwell, Tom Harding en Karim hun opwachting maken, reizen wij met zo'n 250 dance-liefhebbers naar hét hardhouse paradijs van de wereld!

Heb jij plannen om te gaan? Roep je vrienden dan snel bij elkaar, kruip achter het internet en vul in dat boekingsformulier. Wil je zeker zijn van jouw plaats? Zorg dan dat je deze week nog boekt. Immers, de plaatsen in de luxueuze VIP Coach zijn nu al uitverkocht! Wel hebben wij voor degene die graag wat luxer reizen nog enkele stoelen vrij in de gewilde 'Deluxe' bus. Ook deze is voorzien van gratis champagne. De Basic bussen hebben op het moment van schrijven van dit bericht nog plaats voor zo'n 25 personen.

Meer informatie en boekingen: www.hardhouseacademy.com

14 opmerkingen

 
Heeft niemand dit nog gelezen?? :p
Ik heb het wel gelezen, maar is niks voor mij denk ik :P
 
Dat denk je maar ;) Dit keer gaan er weer zo'n 300 hardhouse fans de grens over om hét hardhouse evenement der hardhouse evenementen bij te wonen!!
Reageer dan niet. Als je niet van (UK-)HH houdt dan hoef je het niet eens goed te lezen en er al helemaal niet negatief op te reageren, iedern zn eigen smaak...
ik heb er juist wel onwijzzzzz veel zin in
en ben blij dat e-nog wat niet mee hoeft
see you later skater
 
Ah, E-retow... de vriend van Poekie ben je dus? Poekie weet wel beter ;) Vraag haar maar!
Artiest Raven
Woei.. HHA Here me cum... :D
was graag meegegaan!! was er vorig jaar ook bij!! het was echt fantastisch, ga nu naar thunderdome!! volgend jaar ben ik zeker weer van de party!! mensen die nog nooit geweest zijn!! oordeel niet voordat je erzelf geweest bent!!! cya all greetz jorg
zoals ik het zie gaan we met zijn alle brixton palace op zijn kop zetten en ik ben er bij jaaaaaaaaaa
voor de mensjes die nog nooit geweest zijn " DIT VERGEET JE VAN JE LEVEN NIET MEER!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!"
Heb er ook weer SUPERVEEL zin in!!!
Van mij mag het alweer zo de 25e zijn!
We gaan ons zeker weten niet vervelen, ik in ieder geval niet! ;)