Partyflock
 
­ Nederland

Never on Tuesday?

gepubliceerd door , op
Een dikke technoklapper op een dinsdag, hoezo niet?
Op dinsdag 29 december wordt technoliefhebbend Nederland wakker geschud met grof geweld afkomstig uit Duitsland. Plaats des onheils? De Rotterdamse Watt. Sowieso hebben op deze datum veel studenten vakantie en worden vele werklustigen gedwongen om verplichte vrije dagen op te nemen. En heb je dan helemaal geen vrij? Dan heb je gewoon een hele goede reden om alsnog vakantie te vragen of het ziekteverzuim te stimuleren. Voor het geld hoef je het niet te laten want voor € 12,50 krijg je wel heel erg veel waar voor je centjes.

Met Never on Tuesday?? komt Sound Architecture weer heerlijk onverwachts, verrassend en een tikkeltje eigenwijs om de hoek kijken. Iets wat je Sound Architecture wel kan verwachten. Drie moddervette Duitse technogoeroes zet dit Rotterdamse label tussen Kerst en Oud en nieuw in voor een waanzinnig lange eindejaarsklapperrrrrrr. Gelukkig denken Len Faki, Reboot en André Galluzzi er net zo over. Vanaf de kerst wordt er gewoon stevig doorgebeukt tot NYE. Zet daar de twee gastheren Joachim en Sander Baan naast en de visuals van Fariatie dan heb je een zestal die in ieder geval van geen ophouden weet.

Tja en als het dan allemaal toch net even anders gaat op een doodnormale dinsdag dan is er ook nog eens aan gedacht om een heuse pre-drink aan het feest vooraf te laten gaan en wordt er als toegift een dikke after aan vastgeplakt. Van 20:00 uur tot 10:00 uur, 14 uurtjes doorpakken zo vlak voor New Years Eve. Nu maar eens kijken hoe het echt zit met de gesteldheid van Ravebaar Nederland. Voor de pre-drink roepen Sound Architecture en Watt alle dance minnende creatievelingetjes uit het hele land op om het jaar middels een sfeervolle muzikale eindejaarsborrel te evalueren. Dit gebeurt in het naast gelegen café / restaurant van Club Watt. Met lekkere drankjes, culinaire hapjes en heerlijke diepe grooves van Rotterdams finest DJ’s word je perfect in de stemming gezet voor het geweld dat in de nachtelijke uurtjes komen gaat. De pre-drink is in principe voor iedereen gratis toegankelijk.

Sjaak Afhaak mag naar huis want Rotterdammers lullen niet, die poetsen. Net na de vreedzame Kerstdagen wordt er een doordeweekse after georganiseerd. Na een korte periode van afwezigheid is Sound Architecture weer terug in de 'tunnel of afters' oftewel Club Catwalk. Van 04:30 tot 10:00 uur krijg je weer eens een after voorgeschoteld zoals een after bedoeld is. De batterij van Sound Architecture zal volledig opgeladen zijn voor 2010 en dat kondigen we aan (of is het nou af) met Never on Tuesday??

20:00 - 22:30: Pre-drink @ Café Restaurant Watt
22:00 - 05:00: Never on Tuesday?? @ Watt Main Room & Basement
04:30 - 10:00: After Party @ Club Catwalk

Entree voorverkoop: €12,50 ex pres. fee (Paylogic, Beatfreax, FRS) Entree deur: €16,00 ex Watt admin. fee Pre-Drink: gratis toegang (zonder ticket, entree voor het feest via hoofdingang, mensen met ticket of guestlist kunnen via zijdeur) After Party: € 5,00, no-presale!

www.[location=10580]-rotterdam.nl
www.soundarchitecture.nl

4 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
Nice, serveer ook bitterballen :D
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
Joa en Jeroen zijn lekker bezig !!!