Partyflock
 

Fromtechno2techno

gepubliceerd door , op
Fromtechno2techno
18 november 2009
Het is alweer bijna een jaar geleden sinds de eerste weergaloze editie van fromtechno2techno in Factory 10 Rotterdam. Na lang zoeken is de organisatie er in geslaagd om een toplocatie te vinden. In Tilburg en omgeving leeft techno. Daarom prijst de organisatie zich gelukkig om in 013 neer te mogen strijken. Deze perfecte locatie met wellicht de beste geluidsinstallatie en akoestiek van Nederland zal op 23 januari 2010 de basis zijn van een waanzinnige technonacht.

Fromtechno2techno wil zich op meerdere fronten onderscheiden van de concurrentie. Bezoekers van de vorige editie zullen beamen dat het licht fenomenaal is. Er is veel moeite gestoken in het ontwerp om van de 013 een ware techno tempel te maken. LED schermen, lasers en CO2 jets vormen de basis van het indrukwekkende lichtplan. Opvallend is dat Fromtechno2techno ook nieuw talent een podium biedt om hun geluid ten gehore te brengen. Nederland heeft veel onontdekt talent en Fromtechno2techno vinden het tijd dat deze enthousiaste en gepassioneerde dj’s hun kans krijgen om de pure techno-energie die zij hebben ten toon te spreiden! Geef mensen een kans! Ons uitgangspunt is techno, pure techno, ‘naam’ of ‘geen naam’.

Voor 23 januari 2010 heeft Fromtechno2techno een boeiende line up samengesteld. Het spits wordt afgebeten door Jenz Letho. Dit is zijn debuut en het is aan hem de eer om de mensen op te warmen voor een spectaculaire avond. Diep maar toch funky, zeker en vast een goede binnenkomer. Mensen zullen meteen het gevoel krijgen dat het een feest wordt die avond. De tweede artiest heeft geen introductie nodig. In 2009 heeft hij op nagenoeg ieder festival gestaan. Zijn moddervette sound weet iedere menigte, klein of groot, op te zwepen tot ongekende hoogte. Fromtechno2techno hebben het natuurlijk over Secret Cinema! Deze pionier uit de Nederlandse techno scène mag uiteraard niet in de line up ontbreken. De organisatie is dan ook blij dat deze topper nog een beschikbaar is voor deze avond.

De afgelopen editie van Fromtechno2techno was zijn debuut de verrassing van de avond. Met zijn funky pompende techno set heeft hij de organisatie weten te overtuigen om weer een plek in de line up te verdienen. Bas Thomas zal het roer van Secret Cinema overnemen en verder opbouwen voor de volgende techno held. Ook de laatste DJ in de line up heeft geen introductie nodig. Remy is weer helemaal terug in technoland. Wie heeft het niet over zijn dikke sets op Awakenings en Free your mind, om er maar een paar te noemen. Zijn herkenbare geluid geeft geen ruimte om stil te staan. Het is een feest om deze man te beluisteren en te zien hoe hij met die typische Remy smile op zijn gezicht staat te genieten van het resultaat van zijn set. Fromtechno2techno wil met zijn feesten een bijdrage leveren aan het welzijn van dieren. Een deel van de opbrengst zal besteed worden aan goede dierendoelen. Gedurende het feest zal hier geen aandacht aan besteed worden maar voor diegenen die dieren een warm hart toedragen, weet dat je met jouw dansje een bijdrage levert.

7 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 66903, 56925}
secret cinema topper !! in p3 purmerend was ie zeker an het knalllen :bounce:
altijd goede shit dit
Aanwezig! Dit is een ritje naar Tilburg zeker waard! Kijken of ze daar ook los kunnen gaan :D
 
Deze tent is top! Waanzinnig geluid en een top line up dus dat moet goed komen.