Partyflock
 
­ Nederland

Housexy by Ministry of Sound

gepubliceerd door , op
Housexy by Ministry of Sound
30 oktober 2009
De bomvolle Housexy Amsterdam Dance Event editie van afgelopen weekend staat bij velen nog vers in het geheugen gegrift. Maar veel tijd om bij te komen geeft het pronkstukje van Ministry of Sound ons niet, want het internationale reizende circus strijkt al op 7 november weer neer in Nederland. De Grootste Club van Noord Nederland: L.E.F, wordt overgoten met de betoverende Housexy sfeer: uplifting house & electro, sexy danseressen, gewaagd entertainment, oogverblindende decoratie en DJ’s van wereldformaat. Hollandse househelden Erick E, Baggi Begovic, Brian S en Dekky maken deze editie hun opwachting.

Housexy, dé internationale clubsensatie van Ministry of Sound, startte als compilatielabel in Londen en bracht inmiddels 12 albums uit met tracks van heavyweights als: AFTC, Hardsoul, Eric Prydz en Martin Solveig. Het stijlvolle clubmerk geeft echter ook feesten op hippe plekken over de hele wereld, die de sexy & decadente wereld van Housexy weerspiegelen. Met residencys in o.a London, Rio de Janeiro, Moskou, Tokyo en op hét partyeiland bij uitstek: Ibiza.

Diverse tracks van deze volksheld Erick E prijkten op de Housexy albums. Het oeuvre van deze Hollandse houselegende liegt er dan ook niet om. Als pionier van house music bracht hij ons floorfillers als; ‘boogie down’ en ‘the beat is rockin’, clubsensaties als; Housequake, Sneakerz en Addicted, het label genaamd Onestar en sleepte hij talloze awards , o.a die voor: best house DJ, in de wacht. And the beat keeps on rockin!

I’ll be here when you’re looking for me in the morning, at the break of dawn’ luidde de grootste hit van Baggi Begovic en dit is nu precies wat jou overkomt zodra deze housejock plaats neemt achter de draaitafels. Deze de ‘unstoppable music machine’ weet zijn passie voor muziek te vertalen in een toonaangevende draaistijl, welke het beste te omschrijven is als ‘verrassend’. Zijn groovy, funky clubsound wordt gecombineerd met een vleugje tribaltrommels, heerlijke vocalen en ook de wat stevigere progressive techhouse sound ontbreekt er niet aan.

Grote hoeveelheid ambitie, talent, en eindeloze passie zijn de woorden die in je opkomen als je Brian S omschrijft. De Nederlandse partyscene is in de ban van dit feestbeest die met zijn funky grooves het publiek in één klap in de houdgreep neemt. Vrouwenmagneet Dekky heef bewezen veel meer te zijn dan een absolute mooiboy nu zelfs Roger Sanchez zijn platen draait en hij de dance charts wereldwijd bestijgt.

IJsbrand van ’t Zand on sax en gouden keeltje MC Choral zorgen deze magistrale avond voor het funky live accent. Zorg dat je niet verbleekt bij het speciaal uit Londen overgevlogen Housexydecor en de oogverblindende danseressen en trek dus je meest stylish outfit de uit de kast. Tickets voor de eerste Housexy editie in het noorden zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.easyticket.nl

Houstylish? Housophisticated? Housexy Are You?

5 opmerkingen

Ministry of Sound in Londen(Y)
 
Uitspraak van Reemzter op zondag 1 november 2009 om 22:36:
Ministry of Sound in Londen

Nee in beilen :D
Tja its all about the Benjamins...
 
Uitspraak van Reemzter op zondag 1 november 2009 om 22:36:
Ministry of Sound in Londen

voor zekers :respect:
geweldigde tent
Dat is het zeker :yes: