Partyflock
 

Joost van Bellen’s Greatest Rock ’n Rave Circus @ Watt

gepubliceerd door , op
DJ dinosaurus Joost van Bellen zit dit jaar 25 jaar in het vak en dus tijd om de man in het zonnetje te zetten. Zijn jubileum wordt gevierd met ‘The Greatest Rock ’n Rave Circus’. Een tour met geestverwante en evenmin aan een genre gebonden acts als Boemklatsch, Aux Raus, DJ Wannabeastar, Million Dollar Kids en Monsieur Plastique. Op vrijdag 30 oktober stopt het Rock ’n Rave Circus in Watt.

Joost van Bellen, die aan de basis van de house stond in Nederland, begon in 1985 in kraakcafés psychedelische punk te draaien. De stroming ‘house’ en de daarvan afgeleide dance-vormen zijn al sinds de jaren '90 niet meer weg te denken uit het uitgaansleven en de hitparades. Inmiddels is hij al vele jaren een wereldwijd veelgevraagde dj en daarnaast feestorganisator met zijn bedrijf Meubelstukken en de opzwepende feestavond RAUW.

Naast bekende acts uit onder meer de Barkers-stal zoals DJ Wannabeastar, Boemklatsch, Aux Raus, Million Dollar Kids, Monsieur Plastique en Joost zelf natuurlijk, is er ook plek voor opkomend talent.
Diesel:U:Music, partner van het Rock 'n Rave Circus, heeft samen met Meubel Stukken een talent night georganiseerd. Op 11 september, hebben tijdens Rauw in Amsterdam, muziektalenten opgetreden - geselecteerd uit de pool van Diesel:U:Music. Door een deskundige jury, zijn The Melomanics uitgekozen als winnaar en zij zullen meetoeren met het Rock 'n Rave Circus.

Het Rock ’n Rave Circus is dé ultieme vorm van uitgaan als belevenis, die alle zintuigen bedient zonder in hokjes te denken; als een rock & rave opera, Jesus Christ Superstar meets circus Barnum & Baileys.

Tickets a € 15 (excl. servicekosten) zijn verkrijgbaar via de Watt website, 400 Primera winkels in Nederland, en Velvet Music en Plato in Rotterdam.

www.watt-rotterdam.nl / www.rockandravecircus.com

3 opmerkingen