Partyflock
 
­ Nederland

10 Years CLR met Chris Liebing
Laatste nieuws

gepubliceerd door , op
10 Years CLR met Chris Liebing
28 september 2009
Nog twee dagen en het Amsterdam Dance Event 2010 gaat goed van start. In Club Home wordt op woensdag de reeks clubavonden geopend door de Duitse technopionier Chris Liebing. Dit jaar bestaat zijn label CL Records tien jaar dus is er - in samenwerking met Evotions - een speciale nacht bedacht met de geweldenaar zelf en drie collega-artiesten die op het label hebben uitgebracht. Verwacht een potje stevige techno om de week eens lekker door midden te zagen!

In de hoofdzaal begint Tommy Four Seven om 23.00 uur aan een anderhalf uur durende openingsset voor Brian Sanhaji die net als in februari dit jaar een uur live gaat. Vanaf 01.30 is de vloer voor Liebing zelf die met zijn geheel eigen sound en stijl 2,5 uur doordraait. Wie de Duitser wel eens in een kleine club aan het werk heeft gezien weet dat hij zich dan in zijn element voelt. De aanwezigheid van zijn trouwe fans die hiervoor zonder twijfel donderdag vrij hebben genomen gaat ongetwijfeld tot veel moois leiden.

Moois is er ook in de bovenzaal waar niemand minder dan Benny Rodrigues en Tommy Four Seven maar liefst vier uur back 2 back gaan draaien. Dat dit veel impact gaat hebben staat nu eigenlijk al vast.

Hoofdzaal
23:00 - 00:30 Tommy Four Seven Verenigd Koninkrijk
00:30 - 01:30 Brian Sanhaji (live) Duitsland
01:30 - 04:00 Chris Liebing Duitsland

Bovenzaal
00:00 Benny Rodrigues & Tommy Four Seven all night long

Kaarten voor 10 years CLR zijn in de vvk te koop via www.evotions.nl en zijn verkrijgbaar voor 10 euro ex fee. Alleen voor degenen die bang zijn anders niet binnen te komen want aan de deur betaal je ook maar 10 euro (zolang de voorraad strekt).

5 opmerkingen

Heb er zin in!!!! :cheer:
Verbaasd me dat er nog kaarten te koop zijn.
Bovenzaal
00:00 Benny Rodrigues & Tommy Four Seven all night long

Lekker!
 
Tot vanavond Chris.....
Was toppieeee!!
Alleen irritant dat ze glazen ipv plastic bekers gebruiken, volgens mij zijn ze door hun voorraad heen!! :8
laatste aanpassing