Partyflock
 
­ Nederland

Hell’s Basement is terug
Het hardste feest van Amersfoort

gepubliceerd door , op
Hell’s Basement is terug
15 oktober 2009
FeestHell's Basement · Controlled by Darkness
Datumvrijdag 20 november 2009
LocatieDe Kelder Site
In het jaar dat “de Keistad” Amersfoort haar 750ste bestaan viert, presenteert Bassmachine Entertainment in samenwerking met Poppodium De Kelder met veel trots de tweede editie van Hell's Basement.

Na een succesvol en uitverkocht eerste deel en doordat dit concept nog maar een van de weinige hardcore concepten is die Amersfoort rijk is, kwam al snel de vraag voor een vervolg. Hell's Basement ook wel “het Hardste feest van Amersfoort” genoemd zal op vrijdag 20 november 2009 plaatsvinden in Popodium De Kelder in Amersfoort. Op de tweede editie van Hell's Basement zullen harde, rauwe, duistere beats, scheurende geluiden en snoeiende Bassen te horen zijn, samen met de muziekstijlen Hardcore, Darkcore, Industrial en Terror. Ook is er op deze editie aan de liefhebbers van Early Hardcore gedacht en daarom zal niemand minder dan Buzz Fuzz bekend van zijn hits” Dreamgirl, Pessa Pessa, XTC Love enz. op deze avond een Early Hardcore set draaien.

Tevens zal dit een speciale editie van Hell's Basement worden, aangezien deze editie geheel in het teken staat van Dj Darkcontroller, die bekend is van het DNA label. Deze man die in de loop der jaren al diverse feesten zoals; Megarave, Hellraiser, Project Hardcore enzovoorts op zijn c.v. heeft staan, verdient het om nu eens zelf in de spotlights gezet te worden. De line up, die is samengesteld door de organisatie en Dj Darkcontroller zelf, is er eentje waar de echte liefhebbers zeker voor warm zullen lopen. Wie deze dj’s zijn zie je hieronder vermeld.
Buzz Fuzz, Headbanger, Dione, Dr. Z-Vago, The Vizitor, Lunatic & Miss Hysteria, Darkcontroller, Counterfeit, Hosted by Mc Mast-R.

Popodium De Kelder heeft ook al enige tijd geleden een nieuwe accommodatie gekregen, gelegen aan het Eemplein te Amersfoort. Op deze accommodatie zijn al vele druk bezochten feesten georganiseerd zoals Subtopia, Minimaal Kabaal en diverse concerten. De goede sfeer, het harde geluid, de industriële uitstraling, de gunstige ligging en de goede parkeervoorziening maken dit een perfecte locatie voor Hell's Basement “Het Hardste feest van Amersfoort”

Tickets
De kaarten zullen 12,50 in de voorverkoop zijn en 14,50 aan de deur. De kaarten in de voorverkoop kunnen worden gehaald via Paypal en op de site van de Kelder. www.podiumdekelder.nl. Omdat de vorige editie totaal was uitverkocht, raad de organisatie de mensen aan om kaarten in de voorverkoop te kopen. Tevens zal de organisatie een beperkt aantal kaarten beschikbaar houden voor de deurverkoop. Meer info: www.podiumdekelder.nl

Merchandise
Op deze avond zal er een stand aanwezig zijn van Housevinyl en Bomber Hardcore. Hier kun je de nieuwste cd’s, vinyl’s, T-shirts en andere merchandise bemachtigen. Tevens zullen er veel “wanted” vinyls aanwezig zijn die voor actie prijzen weggaan. Denk hierbij aan de Promo Files, Enzyme X, MoH collectie enzovoorts, voor meer info over wat precies te krijgen is bij deze stand kan je terecht bij www.housevinyl.nl en bij info@housevinyl.nl.

13 opmerkingen

Vorige keer was echt een zeer vet feestje....word vast weer een knaller:bounce:
Artiest {SHOWLIST artist 125975, 983}
Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij alle Primera punten!!.
Zowiezooo aanwezig:cheer: Amersfooort!!!!!!:D
DJ De bezoeker - Spietkoor!!!!

Misschien wel ffkes turbo wiebelen...
AMEEEEEEERSFOOOOOOOOOORT!!!!
vorige keer was wel gezellig alleen het geluid viel wat tegen en het was VEEL te warm.. wel gezellig opzich (Y)
Hell’s Basement is terug · Het hardste feest van Amersfoort


KLOPT NIET, HET HARDSTE FEEST VAN AMERSFOORT WAS, IS, EN BLIJFT TERRORMACHINE !
jo boris, terrormachine was inderdaad hard. waren erg leuke feesten maar zoals je weet is dat erg lang geleden en is deze organisatie niet meer actief.
en aangezien dit het enige harde concept is in amersfoort waar dus hardcore, darkcore, industrial, early en terror wordt gedraaid heeft het die naam.
jo boris, terrormachine was inderdaad hard. waren erg leuke feesten maar zoals je weet is dat erg lang geleden en is deze organisatie niet meer actief.

Lang:)(van ruimte en afstand) zich (vrij ver) in de lengte uitstrekkend...
Hoelang: is een chinees.

Zie je daar pik!!!
laatste aanpassing