Partyflock
 
­ Nederland

Full on Ferry
The vibe, the music, the partypeople, the dj

gepubliceerd door , op
Full on Ferry
15 oktober 2009
FeestFull on Ferry · The Masquerade Site
Datumzaterdag 17 oktober 2009
LocatieAhoy Site
Nog maar enkele nachten en één van de meest spectaculaire en vooruitstrevende trance events van dit jaar barst los in de Ahoy, Rotterdam...Ferry Corsten presents Full On Ferry: The Masquerade! Maak je klaar voor sidderende back-2-back sessies tussen Ferry Corsten Nederland en Marco V Nederland, Super8 & Tab Finland, Duderstadt Duitsland, Muzikjunki Nederland onder de vocale begeleiding van MC Stretch Verenigd Koninkrijk. Daarnaast zullen Ferry Corsten en de trance legende BT Verenigde Staten, bekend van zijn samenwerking met Tiësto en hits als "Flaming June", hun Producer's Symphony concept voor het eerst live aan het publiek presenteren... Een live ervaring die je niet mag missen!

Last minute tickets verkrijgbaar aan de deur
UDC heeft een aantal tickets achtergehouden voor verkoop aan de deur. Dancefanaten vanuit de hele wereld reizen speciaal voor dit event naar Rotterdam, sommige van hen besluiten zelfs pas op het laatste moment te komen en hebben dan nog geen ticket. Niets is vervelender dan iemand uit Spanje weg te moeten sturen omdat er geen tickets meer zijn, dus mede hierom heeft de organisatie besloten een aantal tickets achter de hand te houden voor verkoop aan de deur.

Bovendien bleek tijdens de twee voorgaande edities dat zwarthandelaren een groot aantal vervalste tickets voor veel geld verkochten rond de Ahoy. Als organisatie kunnen ze helaas weinig doen tegen deze criminele activiteiten behalve iedereen op het hart drukken bij deze figuren geen tickets te kopen. Met een vervalste ticket is het onmogelijk binnen te komen en het geld dat je betaald hebt ben je kwijt. Haal je last minute tickets dus bij de officiële ticket booth bij de ingang.

De speciale last minute kassa zal open om 21.00 openen gaan bij de ingang van de Ahoy, Rotterdam. Kaarten hier kosten €45,- per stuk (dus het is nog altijd goedkoper om je kaarten aan te schaffen in de voorverkoop).

VIP Tickets
Wil je Full On Ferry: The Masquerade mee maken als V.I.P.? Neem dan contact op met Niels via niels@hillman.nl.

Reguliere Tickets
In de voorverkoop kosten tickets €40,- (ex. fee). Deze zijn nog verkrijgbaar via www.fullonferry.com, www.udc.nl/tickets en via TicketService (www.ticketservice.nl / 0900 300 1250). Internationale ticketpartner is TicketBank (www.ticketbank.co.uk / +44 1702 306 293).

Ook kun je je wenden tot de grotere filialen Prima, Mid-Town en de GWK en VVV kantoren. Tickets zijn ook te verkrijgen bij de grotere Postkantoren en Free Record Shops.

Dresscode
Tijdens dit bijzondere event zal de Ahoy veranderen in een gemaskerde oase. De outfits, de decoraties, de visuals... het thema zal overal terugkomen. De artiesten en organisatie hoopt dan ook dat het publiek dit jaar opnieuw in dezelfde prachtige en mystieke outfits komen als de vorige twee keer.

Kluisjes
Er zullen voldoende Lockerbox kluisjes aanwezig zijn om al je spullen veilig in op te bergen. Om een kluisje te huren betaal je €6,- plus €5,- borg.

Kluisjes zijn nu al online te reserveren via www.lockerbox.nl. Je betaalt zowel de huur als de borg online. De borg krijg je contant terug wanneer je de sleutel weer inlevert. Online kluisjes huren voor Full On Ferry: The Masquerade is mogelijk tot vrijdag 16 oktober 2009 om 16.00 uur.

Toegangsbeleid
Alle kaarten worden bij de ingang gescand. Elke kaart bevat een unieke barcode die maar één keer gescand kan worden.
De minimumleeftijd is 18 jaar. Vergeet niet legitimatie mee te nemen zoals een paspoort, identiteitskaart of een rijbewijs. Hier kan om gevraagd worden bij de ingang. Een kopie is geen geldige legitimatie.

De organisatie moet zich conformeren aan het beleid van de overheid. Zoals bekend hanteert de overheid op het moment een Zero Tolerance- beleid; zowel soft- als harddrugs zijn verboden. Bij de toegang zal iedereen gefouilleerd worden.

Deodorant en soortgelijke producten mogen alleen mee als ze in de originele, gesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk, parfumflesjes e.d. mogen Ahoy niet in.

Het is toegestaan om je camera mee naar binnen te nemen. Professionele fotocamera's of videocamera's zijn echter niet toegestaan.

Routebeschrijving Openbaar vervoer
Ahoy is goed bereikbaar; vanaf station Rotterdam Centraal neem je de metro of de bus naar halte Zuidplein. Deze halte ligt op slechts vijf minuten loopafstand van Ahoy.
Let op; in het weekend vindt er geen kaartverkoop plaats op de metrostations, maar er zijn nog altijd kaartcontroles. Er kan betaald worden met een OV chipkaart. Voor de laatste info, check www.9292ov.nl of www.ret.nl.

Routebeschrijving Auto
Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Neem op de Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en volg hierna de borden Ahoy. In je navigatiesysteem kun je het adres Ahoyweg 10, Rotterdam invoeren.

Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag
Houdt de A4 aan tot Den Haag. Volg dan de A13 richting Rotterdam en daarna de A20 richting Utrecht. Op de A20 neemt u de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug pak je de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag volg je de borden 'Ahoy'.

Vanuit de richting Utrecht
Houdt de A12 aan tot Gouda. Volg dan de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neem je de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kiest je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag volg de borden 'Ahoy'.

Vanuit richting Dordrecht/Breda
Houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kies voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag volg de borden 'Ahoy'.

Vanuit richting Zeeland/Roosendaal
Houdt de A29 aan richting Rotterdam. Rijdt de A29 helemaal uit, de richting Ahoy staat al aangegeven. Na de afslag volg de borden 'Ahoy'.

Voor de laatste verkeersinfo, check www.bereikbareregiorotterdam.nl.

Parkeren
Ahoy heeft een zeer ruim parkeerterrein en rekent €10 voor een uitrijkaart.
Op vijf minuten loopafstand kun je ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug.

Meer info
Voor interviews, video's, informatie en het laatste nieuws, check www.FullOnFerry.com.

27 opmerkingen

 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1762, 1736}
Artiest Just-D
Ziiiiiiiiiiiiiin in :D :D :D
Uitspraak van verwijderd op donderdag 15 oktober 2009 om 12:47:
Ziiiiiiiiiiiiiin in

+1 :D

:bounce:

iedereen dansschoenen aan en knallen maar (y)
 
Vorig jaar was echt geweldig! Hoop echt op zo'n zelfde nacht, dan kan het voor mij niet meer stuk :)
Gruwelijk feessiieeeee!!! :bounce:
wij slaan deze over, maar iedereen veel plezier die wel gaat :D
jeetje zeg. dat er zo weinig heftige reacties op BT's komst zijn. Brian Transeau ---- fuckin held. This Binary Universe --- kan niemand. Ferry is echt een prutser vergeleken met BT's diepgang en productie skills
 
Werkzaam bij Create events
Artiest {SHOWLIST artist 140061, 478}
geen stan en debby??? :nocheer:
Yahooooo!! Kriebels! :)
Artiest M10
Niets is vervelender dan iemand uit Spanje weg te moeten sturen omdat er geen tickets meer zijn, dus mede hierom heeft de organisatie besloten een aantal tickets achter de hand te houden voor verkoop aan de deur.

gelukkig zijn er ook nog goeie mensen op de aarde ! :S
Uitspraak van verwijderd op donderdag 15 oktober 2009 om 14:02:
geen stan en debby???

Sorry ;) maar ook zonder ons zullen jullie een leuk feestje krijgen, toch?
Uitspraak van Stan&Debby op donderdag 15 oktober 2009 om 15:53:
Sorry maar ook zonder ons zullen jullie een leuk feestje krijgen, toch?

.....dat heus wel maar met jullie is het nog gezelliger:knuffel:
Uitspraak van Twickies op donderdag 15 oktober 2009 om 16:06:
met jullie is het nog gezelliger

:hug: doen jullie maar een dansje voor ons dan zijn we er toch een beetje bij ;)
Artiest Jame
3 kwartier Ferry b2b met Marco:S......had toch minimaal anderhalf uur verwacht!
Hier heb ik echt veel zin in:P
joepie lekker weekend morgenmiddag al lekker richting rotterdam.
zaterdagnacht lekker losssssssss
Uitspraak van Dancemania op donderdag 15 oktober 2009 om 16:58:
Ik ben er uiteraard bij!

:o

:p


Iedereen die gaat veel plezier :D
 
Uitspraak van Dancemania op donderdag 15 oktober 2009 om 16:58:
Ik ben er uiteraard bij!

Joh! :D :lol:


Uitspraak van verwijderd op donderdag 15 oktober 2009 om 14:02:
geen stan en debby??? :nocheer:

:nocheer:
laatste aanpassing
Tot morgen allemaal. :jaja:
15 km rijden... :D
:cheer: :cheer: :cheer:
 
Artiest John Sane
Uitspraak van Stan&Debby op donderdag 15 oktober 2009 om 16:25:
doen jullie maar een dansje voor ons dan zijn we er toch een beetje bij

Doe nou eens gek...... kom gewoon toch :P

Lekker los! :banana: :cheer: :knuffel:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 16 oktober 2009 om 10:51:
Doe nou eens gek...... kom gewoon toch

helaas helaas :p
Aanwezig vanavond :D

Vorig jaar helaas gemist, dus hopen dat dit jaar nog beter wordt :)
Uitspraak van verwijderd op donderdag 15 oktober 2009 om 13:58:
jeetje zeg. dat er zo weinig heftige reacties op BT's komst zijn. Brian Transeau ---- fuckin held. This Binary Universe --- kan niemand. Ferry is echt een prutser vergeleken met BT's diepgang en productie skills

Ieder ander kan me gestolen worden, BT IS THE MAN!!!
ik laat me verrassen door die BT! Ben benieuwd.
in ieder geval heb ik zin in een heerlijke nacht dansen ;D
laatste aanpassing