Partyflock
 

Laat deze fantastische kans niet varen...

gepubliceerd door , op
Tegenwoordig schaffen velen pas op het laatste moment hun partytickets aan. Dat is best begrijpelijk aangezien van tevoren meestal niet te zeggen is hoe het feest eruit gaat zien, of er goeie dj’s draaien en of de locatie en organisatie al je wensen vervult. Maar echt slim is dit niet altijd. Soms zijn kaarten uitverkocht nét op het moment dat je wilt bestellen of hanteert de organisatie geen deurverkoop.

Zo is dat ook het geval bij sommige feesten van Your Secret Dreams. Voor het volgende feest, Your Secret Ocean Dreams, zijn uitsluitend in de voorverkoop kaarten te krijgen. Men kan dus nietaan de deur nog kaarten kopen. Dit omdat de organisatie de boot niet wil volproppen, maar juist iedereen de ruimte wil geven om vrijuit te dansen en te genieten in de verschillende dance-, play- & relaxareas. Deze voorverkoop is in volle gang en daarbij is de populariteit van bootfeesten goed zichtbaar. Men laat graag even alles aan wal achter zich om ver van alles en iedereen lekker uit z’n dak te gaan.

Ook geeft men aan blij te zijn met het deurbeleid wat wordt gehanteerd. YSD zal namelijk uitsluitend 21+ koppels en single vrouwen toelaten. Mannen alleen en groepen mannen zullen absoluut niet worden toegelaten! Zo zorgen ze ervoor dat iedereen (en dan vooral alle prachtige dames) optimaal kunnen genieten zonder last te hebben van grijpgrage mannenhanden.

De organisatie zal zich strikt aan de dresscode houden. Voor Ocean Dreams hebben ze gekozen voor het thema White & Blue. Om zo een prachtige oceaankleurige eenheid te creëren. Nog geen geschikte outfit kunnen vinden? Kijk dan even op de website van clubwear. Dan ben je er bijna 100% van verzekert dat je precies vindt wat jij zoekt!

Ticketinfo
Prijs YSD leden: € 40,-
Prijs NON leden : € 45,-

Nog geen lid? Hier even de voordelen van een lifetime membership op een rijtje:
- Bij ieder feest een korting van € 5,- p.p. (€ 10,- per stel !)
- Een week voorrang op het bestellen van kaarten
- Altijd op hoogte blijven van al het YSD news, facts & upcoming party’s

Stuur even een mail naar info@yoursecretdreams.com en schrijf je vandaag nog in! (voor een eenmalige betaling van € 25,-)

10 opmerkingen

Werkzaam bij TK07
Artiest Mendeaz
Hoeren hebben klanten, op je feest heb je gasten ;)
 
Werkzaam bij Bi-Rotic
We hebben er zin in...
 
Uitspraak van Mendeaz op woensdag 7 oktober 2009 om 17:08:
Hoeren hebben klanten, op je feest heb je gasten

Je hebt helemaal gelijk. Deze uitspraak komt doordat ik als dj en organisatie vind dat iedere organisatie en dj moet kijken en luisteren naar hun in dat geval klanten. Ik vind namelijk dat je je set en je feest maakt voor je klanten.

Voortaan zal ik het zeker het woord gasten zeggen hehehhe

thx
eindelijk is het zover :bounce:
we hebbe er zin in!!!!
laatste aanpassing