Partyflock
 
­ Nederland

Timetable Goldmember
Winnaar limo bekend en laatste belangrijke info

gepubliceerd door , op
Timetable Goldmember
4 augustus 2009
Nog maar een paar dagen en de ‘happening’ Goldmember komt er weer aan. De organisatie is blij dat dit concept nog steeds, ook in crisistijd, erg aanslaat bij de mensen. Het wordt namelijk lekker druk en iedereen heeft er zin in. De organisatie kan nu al zeggen dat er publiek komt om van te smullen. Juist omdat iedereen zijn best doet om in het goud en of zwart te komen, zal het binnen weer oppergezellig zijn en zal iedereen er mooi uit zien. De organisatie van Crazyland is daarom samen met de In Touch mensen blij dat ze een stempel hebben gedrukt in de populaire house- en electroscene. Juist door de veelzijdigheid van verschillende muziek en de absolute top dj's zoals Sidney Samson, Tony Cha Cha, Billy the Klit en ga zo maar nog even door. Het publiek zal fris en vernieuwend zijn en dat is juist wat de organisatie probeert te bereiken. Iedere keer weer de leukste mensen binnenhalen die allemaal in zijn voor een feestje. Heerlijk genieten van de muziek en vooral jezelf zijn. Bij zo'n heerlijk feest hoort ook een goede timetable. De organisatie heeft het volgende kunnen maken voor jullie:

Zaal 1 Main
2130 - 2245 Billy the Klit
2245 - 0000 Quintin
0000 - 0100 Sidney
0100 - 0200 Jean
0200 - 0330 Mike S
0330 - 0500 Tony Cha Cha
Host Lady Bee

Zaal 2 In Touch Santito Solo
23.00- 24.00 Joia Vita
24.00- 01.00 Marcel Gieskes
01.00- 04.00 Santito

Zaal 3
2130 - 2245 Miss J
2245 - 0000 Ko-c
0000 - 0100 Joia Vita
0100 - 0230 Michael Saint
0230 - 0400 Melvin

Hier volgen nog een paar belangrijke aandachtspunten:

1 Dit keer kun je met een zwarte spijkerbroek naar binnen. Zorg er wel voor dat je zwarte spijkerbroek echt helemaal zwart is. Mede doordat het niet duidelijk op de flyer stond en alleen wel op internet zal de organisatie daarom wat soepeler zijn. Belangrijk is dat je wel helemaal in zwart en of goud bent. Word je toch geweigerd? Of heb je zin in een mooi en chique nieuwe outfit, dan kun je bij de Clubwear-stand een leuk outfitje kopen!

2 Vip kaarten gaan hard en zijn bijna uitverkocht. Mede doordat er maar 300 mensen op de vip passen zullen deze kaarten waarschijnlijk uitverkocht raken deze week. De gewone kaarten zijn ook nog aan de deur te koop. Je betaalt alleen wel 8,50 euro meer aan de kassa dan in de voorverkoop.

3 Winnaar bekend van de Limo rit!! De organisatie feliciteert
vanessa uit Rotterdam! Super, jij mag met 5 mensen naar Goldmember met de Limo. Zij had alle 4 de feesten op zeker staan en daarom heeft zij nu gewonnen. Zet de 4 feesten nog steeds in je agenda op partyflock want de organisatie kiest eind dit jaar begin volgend jaar de winnaar uit voor de reis naar Thailand! Zo zie je maar, de prijzen zijn altijd echt bij ons!!

4 Zorg dat je jouw kaartje in de voorverkoop koopt want dan maak jij gegarandeerd dit feest mee. Kaarten en vip kaarten zijn nog te koop bij free record shop of bij Easyticket of Ticketonline.

24 opmerkingen

 
Wordt een toppertje !!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 6 oktober 2009 om 19:25:
Wordt een toppertje

Echt wel :D
have fun
Wij hebben nog 2 kaartjes te koop, early bird van de ticketservice.
Kan ze opsturen of je kan ze halen, IJmuiden.
Die ga je toch niet verkopen?????? Dit wil je niet missen.
 
trance en house!! dat is elke keer voor mij van zaal 1 naar zaal 2 racen!!
 
Gaat een top feest zorden!

Goldmember here we come!!!
 
Super feest op en toppie locatie !! Word knallen line op om je vingers bij af te likken. Jammer dat ik weer de limo niet gewonnen heb. Nou dan thailand maar volgend jaar!!
 
We gaan voor goud :bounce:
 
Artiest Joia Vita
Bijna zover;p gaat helemaal super worden dit feestje! Tot zaterdag (K)
En? is er weer parkeerservice? Was goed geregeld vorig jaar!
Werkzaam bij The Others
Nog een paar nachtjes slapen!!

Wij hebben er zin in!!
Wordt echt een top feest!!
 
Werkzaam bij Afterdreams
wat een line-up!!!!!

Word TOP !!!! Gold in de marcantie
Yo Sydney-kan haast niet op dit feest haha zouden ze wel willen