Partyflock
 
­ Nederland

Stug

gepubliceerd door , op
Stug
4 oktober 2009
Vrijdag 9 oktober is Stug weer terug in het Paard na een mooie zomerstop die is doorgebracht op het Scheveningse strand met een paar mooie feesten in de Karavaan. Dit wordt het zevenentwintigste Stug-feest en de meeste hiervan waren in het Stug maar deze editie heeft voor de eerste keer een speciale prijs: gratis en voor niets!

Maar dat is niet het enige wat anders is aan deze avond, het naastgelegen Paardcafé is ook geopend tijdens Stug en de twee zalen staan dan met elkaar in verbinding. Dus je kan naar binnen via het Paardcafé of via de hoofdingang, allebei gratis entree dus. Verder is alles hetzelfde gebleven: supergeluid en hele dikke visuals verzorgd door onze VJ Aschwin (plus het bier uit de tap is echt lekker).

Dan verder met het belangrijkste element van de avond: de muziek. Stug heeft dit keer één headliner geboekt die helemaal los mag gaan met een lange set: Estroe! Nu al zo’n tien jaar aan de DJ-top in Nederland en ook nog een hele goede producer op labels zoals Bedrock, Eevonext en Connaisseur Recordings. Op dit laatste label komt dan nu haar eerste complete album uit: Elemental Assets.

Veel dansvloeractie en binnenkort ook een dik remix-pakket met producers zoals: Brendon Moeller, Joel Mull, Roberto Rodrigues, Melon en Tiefschwarz. Het album komt in oktober uit en de Album Promo Tour is in volle vaart met veel gigs in Nederland en ver daarbuiten. Estroe staat garant voor een mooie technosound met altijd de essentie van dansmuziek daarin: dansen, dansen en nóg eens dansen!

De warm-up wordt verzorgd door de residents Bart van Rijn & Fabio, deze heren zijn ondertussen ook goed bezig in de Studio 80 te Amsterdam. Al meerdere zondagen dit jaar waren net zo druk en gezellig als een gemiddelde zaterdag en zondag 18 oktober is weer een Stug in Amsterdam met DJ’s Darko Esser, Steven Engelmann, en wederom Fabio & Bart van Rijn (soms gooi je ineens even die volgorde om).

De avond in het Paard loopt van 23:00 tot 04:00 en nogmaals: gratis entree! Voor meer info kan je terecht op www.paard.nl en voor de laatste filmpjes, flyers en dj-sets van Stug ga je naar www.stug.tv en/of soundcloud.com/stugmusic

10 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 41608, 62962}
Paard van Troje is cool.

Estroe is cool.

Gratis is cool!!

Oke... Bart van Rijn en Fabio zijn ook wel cool :P

Ben erbij (H)
 
grote of kleine zaal?
Kleine zaal is cool
 
Aan de site van t paard te zien kleine zaal idd ...grote zaal danceclassics, lekker doorsteken dus naar t andere feest soms haha :D
Uitspraak van verwijderd op maandag 5 oktober 2009 om 18:42:
Aan de site van t paard te zien kleine zaal idd ...grote zaal danceclassics, lekker doorsteken dus naar t andere feest soms haha :D

Klopt, grote zaal is 15 euro entree en staat vol met 40-plussers...
 
Uitspraak van Fabio op dinsdag 6 oktober 2009 om 09:43:
Klopt, grote zaal is 15 euro entree en staat vol met 40-plussers...

Milfjes :jaja:
Werkzaam bij Carebox
Uitspraak van Fabio op dinsdag 6 oktober 2009 om 09:43:
en staat vol met 40-plussers...

oke mooi, dan hoeven we jouw kop ook niet te zien in de kleine zaal
 
Haha die pretbek van mij steekt overal bovenuit (Y)