Partyflock
 
­ Nederland

Awakenings

gepubliceerd door , op
Awakenings
17 september 2003
Na het succesvolle Awakenings Festival komt het eerste indoor-feest van Monumental er weer aan. Komende Awakenings zal op 11 oktober 2003 van 22.00 tot 7.00 uur in NDSM Warehouse te Amsterdam-noord worden gehouden.

De line-up is wederom zeer sterk met:
Misstress Barbara (can)
Adam Beyer (swe)
Steve Rachmad (nl)
Chris Liebing (de)
Christian Wunsch live (spa)

Bovendien zal er een nieuw geluidssysteem worden gebruikt en zal er naast de altijd grandioze lasershow ook een spectaculaire vj-battle te bewonderen zijn.

Hieronder meer info:

NIEUW GELUIDSSYSTEEM

Nadat we op het vorige feest met V-dosc werkten, wat redelijk beviel, maken we nu dan toch de overstap naar het Engelse Function One system bekend van o.a. de tours van Underworld en Leftfield. We willen letterlijk en figuurlijk het geluid dichter bij je brengen! Meer info: http://www.funktion-one.nl/algemeen.htm

EXTREME VIDEOSHOW OP 11 OKTOBER

Iedereen weet dat dj's zoals Misstress Barbara, Adam Beyer en Chris Liebing mixtechnisch tot de wereldtop behoren. We zullen dit laten zien door de beelden van hun draaikunsten te filmen en rechtstreeks te tonen
op een enorme videowall! Ook hebben we 3 vj's geselecteerd die een vj-battle zullen aangaan. Iedere vj krijgt twee sets van 45 minuten om zijn kunsten te tonen. De 3 vj's zijn:

MAX-A-VISION (Peter Rubin (USA), 1941) is de onbetwiste Godfather en guru binnen de vj-wereld. Deze legendarische New Yorker die al als VJ actief is sinds de jaren zeventig hebben jullie wellicht al eens aan het werk gezien in de gashouder of b.v. op Mayday, waar hij ook ieder jaar weer de show steelt.

TARANTULA (Yafit Taranto (I), 1977). Deze schone Italiaanse is een snel rijzende ster binnen de internationale vj-scene. Je kent haar beelden wellicht van de Traffic of Voltt feestjes en ze was dit jaar de absolute topper op Lowlands.

CHAOMETRIC (Peter Leeuwerink (NL), 1970). startte zijn visuele kruistocht in het collectief 'California' maar is op de solotour met "een grote bak mayhem". Doet ook serieuzere klussen zoals vorig jaar bij de opening in het Van Gogh museum (Van Gogh/Gaugain) en binnenkort in de nieuwe kerk op muziek van Bach.

BEPAAL MEE WELKE DJ NAAR DE VOLGENDE AWAKENINGS KOMT

Voortaan kun je je eigen profielpagina benaderen via http://www.awakenings.nl/je-awakenings-username. In je profiel kun je vanaf nu aangeven welke dj of live-act je wilt dat we gaan boeken voor Awakenings! We boeken voor het komende feest dan de dj/artist die de meeste stemmen krijgt!

DIGIFLYER ONLINE

De digiflyer is klaar. Bekijk 'm direct op
http://www.awakenings.nl/upload/flyer/98.swf

TOEKOMST

Veel mensen mailen alweer over de volgende datum na 11 oktober. We kunnen er momenteel nog niet veel over zeggen. De NDSM zal binnenkort een besluit nemen over de datum wanneer ze gaan verbouwen. De Westergasfabriek zal binnen enkele maanden klaar zijn maar het wachten is nog op de uitslag van de MER (milieu effect rapportage) en het daaruit voortvloeiende vergunningenbeleid. Ook zijn we nog in gesprek met andere locaties zoals b.v. de graansilo in Rotterdam. We houden je op de hoogte!

Greetz fr. Monumental-crew

112 opmerkingen

@ chefke: euh ben je dus weer niet bij de laatste indoor geweest

Jah. Laatste indoor ben ik dus wel geweest. Daarom heb ik wel weer zin in Hawtin aangezien het knallen was en ik hem daarna niet meer gezien heb:p
 
Artiest Campos
beterzzzzzzzzz! :bounce:
Ik ben ook van de partij natuurlijk! Nog niet uitverkocht hoop ik? Wat een line-up! Ik hoop dat het net zo flex wordt als Awakenings Festival afgelopen juli!

xjullie
ja ik ben d'r ook!!!

Heeft iemand wel is Tok Tok live gezien???

Die zou ik wel graag op Awakenings willen zien,echt gekkehuis is dat!!

En Aphex Twin is ook errug goed (op Sonar gezien)...
 
Hahahahaaaaaaaaaaa Awakenings ik kom eraaaaan !!
:D :D :D :D :D :D
Man wat heb ik een zin hehehe.
Maar dat was wel duidelijk.
Zie jullie allemaal daar peeps.
En we weten het allemaal, techno voor alles ;)
Laat Awakenings maar lekker naar Rotterdam komen hoor....
 
Ik ben zeker weer van de partij!!! Hoop dat het geluid veel beter is!!! Tot de 11e!!! Dikke kuzz angela
Wawa-wiewa! Kaartje in the pocket!!! (kan niet veel kleiner zijn trouwens...)
 
morguh ffies kaartjuhs halen :P
2 asskicker: jij weet hoe het werkt! Een verplichting, hahaha

2 what-the-fuck: laten we nu ff united as one genieten van het feit dat het binnenkort weer zover is en niet kankeren over het feit, dat het niet orgi is dat Beyer en Liebing draaien. What-the-fuck: ze knallen toch of niet? En Clarke is ook geweldig, maar hij is vaker in het land geweest dan Beyer iig. NB: dit is niet afzeikend bedoeld hoor...

2 Technofreak #1: wilde eigenlijk niet reageren, maar kan het niet laten: als je een numero 1 freak bent dan kunnen 2 feesten in 2 weken wel hoor. En Awakenings misschien een Amsterdams feessie van origine, maar betekent dat dat je niet van die edities in N&W genoten hebt???

Oke mensen, keep techno alive!!!
Twordt zeker een knalfuif!!

Me kaartje is ingelijst, hahaha!!

Zoetermeer is dan weer UNITED AS ONE!!

Alleen jammer dat Isajah r niet is.......!!
ben er zeker weten bij en vet van die dj schermen maar het wordt zeker weer een vette AWA
ik wil ook!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!
JAHAAAA AWAKENINGS!!!!natuur­lijk ben ik weer van de partij!
Vind het ZOOO jammer dat er zo veel kut hardstyle feetjes zijn en zo weinig goeie techno feestjes!
Daar word je toch gek van!
Ik kijk er dus altijd heel erg naar uit, als er weer een awakenings is want AWAKENINGS IS THE BEST!!!!!!!!(K)
Present..,, zoals gewoonlijk kaartje is al binnen, en aanrader voor de volgende AwAKeNiNGs : sven wittekind of.... amok(Y)
laatste aanpassing
ofcourse ik freakytechneut ben ook van de PARTY enne ach Beyer & Liebing tja daar blijf ik juist steeds voor komen. (Y)(K)
 
zo ik heb vandaag ff mijn kaartje gehaald!
dus ik ben present! :d
2 Nessepes: Now&Wow geeft me idd nog steeds de kribbels, ook al ben ik er maar 1x geweest met 5th Anniversary van Awakenings (dag 2), echt een ongelooflijk en ongekend geluid daar, heb m'n kaartje ook gehaald gewoon, onlangs wat financiele tegenslagen, want dat was de grootste reden om niet naar 2 feesten in 2 weken kunnen, maar ik dacht Fuck It! Awakenings wil ik niet missen!
TechnoFreak,

Thats the spirit!!!
Maak me gek!!!! :bounce: :D:D


:lief:
Sta te popelen, kan amper wachten, in de startblokken om effe moeilijk hard te gaan stampen.. VW
awakenings Techno IS. Techno leeft. Gebeurt. Beweegt. Techno neemt. Techno geeft. Techno weet. Techno spreekt. Techno doet. Techno laat. Techno komt. Techno gaat. Uniek. Muziek. Van vlees en bloed. Techno waagt. Techno wint. Breekt baan. Techno bonkt. Techno staat. Techno valt. Is overal. Ontroert. Verwarmt. Grijpt bij de keel. Techno knettert. Knalt. Ontketent. Heerst. Techno heelt. Techno zuivert. Lichaam. Geest. Techno swingt. Techno vecht. Is waar. Is echt. Geen loze kreet. Geen leeg gebaar. Techno werkt. Versterkt. Ontwapent. Toont. Techno laaft. Techno loont. Is water. Brood. Techno lacht. Techno huilt. Techno in. Techno uit. Legt bloot. Daagt uit. Techno kookt. Techno bruist. Techno troost. Techno bijt. Techno bloedt. Heeft schijt. Is zwart. Is wit. Is
rood. Niet grijs. Techno vloekt. Techno moet. Verbroedert. Zoekt. Techno vindt. Techno wijst. Techno schokt. Techno eist. Techno hoog. Techno laag. Techno voor. Techno na. Techno rookt. Techno jaagt. Is eigen baas. Vereent. Verzoent. Begeestert. Woedt. Bevrijdt. Bewijst. Begrijpt. Vervoert. Techno spreidt. Techno sluit. Bezielt. Verrijkt. Geeft hoop. Verblijdt. Techno schittert. Glanst. Techno flitst. Techno danst. Verhit. Zweept op. Bemint. Verleidt. Techno roept. Techno voelt. Techno groeit. Techno bloeit. Techno blaakt. Techno blijkt. Betovert. Geilt. Techno ademt. Zweet. Techno fluis-
tert. Schreeuwt. Ontmaskert. Snijdt. Techno glijdt. Techno sluipt. Techno slijpt. Techno spuit. Techno klinkt. Techno dwingt. Techno lonkt. Techno blinkt. Techno vraagt. Techno raakt. Verlost. Verbaast.
Viert feest. Verklaart. Is bitter. Zoet. Is hot. Is cool. Techno ijlt. Vooruit. Voorbij. Ver weg.
Dichtbij. Paraat. Bereid. Op weg. Altijd.

I love Techno
laatste aanpassing
 
Kijk es!!

Dit zijn van die momenten dat je zegt: HO..stop...tot hier en niet verder!!

Er zijn bepaalde dingen die in het leven horen! Waar je voor bent geboren zeg maar..... en AWAKENINGS is daar 1 van!!

Enne...DAVE....vlieg jij ff heel snel terug naar Nederland, want het wordt KNALLEN, SPRINGEN, STUITEREN en ZWEVEN !!!
laatste aanpassing
Alweer langer dan een jaar geleden dat ik liebing heb gezien.

Raggen in die coole NDSM loods dus
 
Waar is Dimi?????
party till you drop awakenings is da bomb
nu nog eens kijken of ze aan the five year aneversery kan tippen
 
leuk......
vandaag mijn kaartje gehaald!
ik heb er nou al weer zin in staaaaaaammmmmmpppe!

stemmen op een dj voor de volgende awak?!

ALLEMAAAL STEMMEN OP DJ RUSH DAN WORDT HET VET UIT JE NAAD GAAN!!!!!!!!!!!
wil je helemaal uit je naad gaan, stem dan op djax,rush, remus, kruse, lekebusch en beyer, als deze 6 komuh dan heb je de vetste techno party ooit, denk alleen dat een grammetje speed wel nodig is om zo hard en veel te kunnuh beukuh, want deze gasten zijn niet misselijk!!!