Partyflock
 

Speelse gezelligheid troef tijdens Dance erger je Niet in het najaarsseizoen

gepubliceerd door , op
De zomer is nagenoeg teneinde. Vele strandfeesten en festivals liggen weer achter ons. Firma Gezellig heeft haar focus al weer ruim gelegd op het komende clubseizoen. Waar beter kan dit plaatsvinden dan in het knusse Studio 80 in Amsterdam. Dance erger je Niet! is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het zondagprogramma van deze uiterst succesvolle Amsterdamse Club aan het Rembrandtplein. Bijna een jaar geleden begon Studio 80 met Dance erger je niet aan het invullen van de zondagprogrammering. Aanvankelijk om de twee maanden, maar vanaf heden prijkt Dance erger je niet! maandelijks op de agenda van Studio Zondag.

Tot eind 2009 kun je op iedere tweede zondag van de maand terecht voor een heerlijk laagdrempelig feestje met een knipoog naar de oerdegelijke zondagse gezelligheid. Met de steun van een fantastische Studio 80 crew beloven de herfst- en wintermaanden echt ‘speels’ gezellig te gaan worden. De line ups zullen overwegend geprogrammeerd blijven met aanstormend talent. Het is voor iedere DJ altijd een genot om in Studio 80 te kunnen draaien en Dance erger je niet! biedt hier het juiste platform voor.

Veel reden tot feesten
Nog beter nieuws is dat drie van de vier edities tot speciale edities zijn bestempeld. 13 september a.s. houdt de Firma Gezellig nog een reguliere editie waarna Mr. Firma Gezellig’s, Jeroen van Schie, op 11 oktober zijn zevende jubileum zal vieren. Op 8 november viert Dance erger je Niet! haar 1-jarig bestaan en dat wordt op zeer gepaste wijze gevierd met alle organisaties die de zondag tot op heden een warm hart hebben toegedragen. December staat vanzelfsprekend te boek als feestmaand bij uitstek. Zondag 13 december is net geen Sinterklaas en net geen Kerst, maar genoeg reden om eens zeer creatief uit pakken.

Holland got talent
Aankomende zondag wordt het startsein voor het clubseizoen gegeven. Aan Size, Banda Bassotti en Jeff Moore de eer om die rol in te vullen. Vier jonge honden die hard op weg zijn om stukje bij beetje hun plekje op de betere feesten te bemachtigen. Size is dit jaar winnaar van de grote prijs van Zuid Holland in de categorie dance. Een dergelijke titel win je niet voor niets. Het geeft het niveau aan van deze jonge Leidse DJ & Producer. Met releases uitkomend op 100% Pure Records and Truesoul Records heeft hij steun verworven van wereldtoppers zoals Dubfire, Adam Beyer en 2000 and One en Bart Skils.

Banda Bassotti is weer een heel ander verhaal. Tom van Wijk en Jasper Pastoors zitten nog pas in hun prille carriere als DJ. Tom is één van de dragende krachten achter Chemistry. Samen met zijn maatje Jasper hebben zij het duo Banda Bassotti gevormd. Tom heeft in juli al zijn visitekaartje afgegeven tijdens Dance erger je niet!, maar dat was zonder zijn wingmate!. Een ding is zeker, de energie druipt van hun sets af.

Firma Gezellig heeft de luxe om over een brede groep van residents te beschikken. Jeff Moore is hier eentje van. Jeff is één van de talentvolle techno DJ’s die de Rotterdamse scene levendig houdt. Zijn stijl is als diep, warm, soulful en funky te omschrijven. Een stijl die het Amsterdamse publiek zeker weet te waarderen. Jeff Moore krijgt nu de kans om Amsterdam te overtuigen met een closing set op Dance erger je niet! aankomende zondag 13 september.

Meer info: www.studio-80.nl of www.firmagezellig.nl

1 opmerking