Partyflock
 
­ Nederland

Beatloverz vlucht BL010 loopt vertraging op

gepubliceerd door , op
Beatloverz vlucht BL010 loopt vertraging op
10 september 2009
FeestBeatloverz · Enjoy the flight
Datumzaterdag 26 september 2009
WinactieBeatloverz actiegesloten
LocatieMaassilo Site
Nadat de organisatie massaal vertraging had opgelopen door het uitvallen van vluchten is het nu toch echt tijd om aan te kondigen dat vlucht BL010 op zaterdag 26 september om 22:00 uur zal vertrekken vanaf Maassilo Airport voor een 10 uur durende vlucht! Ja, je leest het goed! Speciaal voor deze editie zal de Maassilo verbouwd worden tot Maassilo Airport en kun je mee aan boord in het Beatloverz vliegtuig. Een ding is zeker, dit wordt de wildste vlucht die je ooit hebt gehad.

Wat kun je verwachten?
Voorin in het vliegtuig bevindt zich de Business class Area (Mainstage). In de Business class zullen de copiloten” Lucien Foort, ROOG, Sidney Samson, Gregor Salto, Hardwell, Leroy Styles, Daniel Bovie & Roy Rox en Denniz” onder leiding van gezagvoerder “Benny Rodrigues” je meenemen op een muzikale reis naar de wereld van House. Gezagvoerder Benny heeft nu al besloten om minstens 2 uur het stuurwiel vast te gaan houden! Als navigeerders heeft Benny de beschikking over “Andy Sherman, Lady Bee, Glenn Helder en Me Like MC”.

In het midden van het vliegtuig bevindt zich de Cargo-Area. Hier krijg je de lekkerste Latin House Beats getrakteerd voor als je lekker tussen de bagage ligt. De vrachtbegeleiders zijn niemand minder dan “Ricky Rivaro, Jeroenski, Skitzofrenix, Greg van Bueren, R-Two en Mike Joshua”. De vrachtbegeleiders worden bijgestaan door vrachtlader MC Jollygood. In het achterstel van het vliegtuig bevindt zich de Economy Class. Hier nemen de stewards “The Flexican Ft. Sef, Real El Canario, Vato Gonzalez, Willie Wartaal en Turne je mee naar een wereld vol House, Latin en Urban. In de Economy Class worden de piloten bijgestaan door “Mo MC, MC Sef en MC Tjen”. So fasten your seatbelts en neem op zaterdag 26 september ook vlucht BL010. Tickets voor Maassilo zijn slechts 20 euro in de voorverkoop en 27,50 euro aan de balie. Ook zijn er Viptickets beschikbaar voor 75 euro. De tickets zijn te boeken via www.beatloverz.com en alle Freerecordshops in Nederland. Let op! Omdat Beatloverz vrijwel altijd uitverkocht is, wil Beatloverz iedereen aanraden op tijd te zijn met het kopen van de tickets.

De minimale leeftijd voor deze vlucht is 19 jaar en zonder legitimatiebewijs kun je door de douane voor de vlucht geweigerd worden. In de omgeving van Maassilo Airport is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Ook kan je de metro pakken (Erasmuslijn) en uitstappen bij Maashaven. Voor meer informatie omtrent reizen met o.v. vind je op www.9292ov.nl De dresscode is hip&trendy. Sneakers en caps zijn toegestaan. Enjoy your Beatloverz Flight! Videopromo Beatloverz “Enjoy The Flight”

1 opmerking

Wat een slecht promo filmpje zeg.. :S
Maar zoizo aanwezig!! :D