Partyflock
 
­ Nederland

Touch @ the Sea exclusive

gepubliceerd door , op
Touch @ the Sea exclusive
9 september 2009
FeestTouch @ the sea exclusive · 2 year anniversary
Datumzaterdag 12 september 2009
LocatiePier Site
De zomer nadert zijn einde en na twee geweldige strandfeesten (In Touch with Children en Touch @ the Sea bij Beachclub Vroeger), staat het Touchcircus aanstaande zaterdag 12 september 2009 op de Pier in Scheveningen. De organisatie is klaar voor het 2-jarig jubileum met een feest wat zijn weerga niet kent. Het Touchteam richt zijn speren op een geweldige avond en keert weer terug naar de plek waar het touchconcept voor het eerst werd neergezet. Waar beter kan dit plaatsvinden dan in de knusse, intieme en warme locatie: Pier in Scheveningen. Op 6 dagen na is het exact 2 jaar geleden dat Touch @ the sea exclusive op deze locatie ons eerste feest neerzetten en het was gelijk raak.

Touch Events is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in partyland met feesten van hoog niveau. Met de steun van fantastische artiesten als Santito, Mai, Roch, Ko-c, Block & Crown, Marcel Gieskes, Joia Vita, mc J en verder aangevuld met oogverblindende dancers, touch/candygirls, vuurspuwer, steltenloper en zeemeerminnen zal Touch @ the sea exclusive aanstaande zaterdag de Pier weer op zjn grondvesten doen laten schudden. Het is voor iedere bezoeker van een Touchfeest altijd weer een ware belevenis van totaal uitgaan voor een reële prijs: € 32,50 in de voorverkoop en iedereen is VIP. De deur is € 40,00. De kassa sluit om 00.00 uur. Maar liefst 5 partysites, waaronder Partyflock, willen van dit event verslag doen en Dance TV gaat hier voor de televisie opnames van maken.

De time-table is als volgt:
20.00 - 21.00 Joia Vita
21.00 - 22.15 Marcel Gieskes
22.15 - 23.30 Block & Crown
23.30 - 01.00 Roch
01.00 - 02.30 Santito
02.30 - 04.00 Ko-c

Alles begeleidt door vocals Mai en mc J.
Pier zal schitterend worden omgetoverd tot een walhalla met heel veel mooie, lieve en gezellige partypeople, met als belangrijkste overeenkomst dat ze gaan voor gelijkwaardigheid en respect en willen uitgaan zoals uitgaan bedoeld is. De club zal mooi worden aangekleed en uitgelicht, inclusief de toren van Pier. Touch @ the sea exclusive is dus niet zomaar een party. Originaliteit, kwaliteit, exclusiviteit, intimiteit en een onovertroffen sfeer waar de organisatie voor staat, zullen ervoor zorgen dat je deze avond niet gauw zult vergeten. Voor de echte liefhebber die echt eens wat anders wil dus absoluut een must. Een feest als dit maak je niet vaak mee en door het beperkt aantal kaarten en de intieme locatie blijft het exclusieve karakter bewaard. De avond begint lekker vroeg om alle dj's voldoende draaitijd te geven: 20.00 uur en wees op tijd. Want iedereen die voor 21.00 uur binnen is en het in zijn PF-agenda heeft geplaatst, maakt kans op een gratis overnachting in het fameuze vijfsterrenhotel Kurhaus of 2 kaarten voor het concert met o.a. Tiësto, Markus Schulz, Marco V en Chuckie op 19 september in Assen. De dresscode is wit en/of zilver. Meer info is terug te lezen op www.touchevents.nl

9 opmerkingen

Nog maar 1 nachtje slapen ;) zin in!!!!!!!

{edit} er staat alleen een verkeerde link naast het persbericht
laatste aanpassing
 
Artiest Frenckel
Feest: RUSH
Organisatie: Chemistry
Locatie: Escape Venue
Datum: 11 december 2003
Stad: Amsterdam

Dat waren pas feesten!!!!!!!!

Veel plezier zaterdag.
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 11 september 2009 om 12:23:
Feest: RUSH
Organisatie: Chemistry
Locatie: Escape Venue
Datum: 11 december 2003
Stad: Amsterdam

Ja waar slaat dat nou op, foutje bedankt :roflol: (fijne link van pf)

Dit gaan we evenaren morgen hahahahah
 
Heb 'm al even 'gevlopt'...

Veel plezier morgen, wordt zeker een topfeestje !! (y)
Uitspraak van DJ Miss Merilyn op vrijdag 11 september 2009 om 12:06:
{edit} er staat alleen een verkeerde link naast het persbericht

Uitspraak van verwijderd op vrijdag 11 september 2009 om 15:50:
Heb 'm al even 'gevlopt'...

Het is inmiddels aangepast(F)
laatste aanpassing
 
Artiest Chris Scott
Ik kom zeker wel 2 drankjes doen! Misschien nog wel meer ook als ik drost krijg!

Zie jullie morgen zin in!!!!!
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 11 september 2009 om 19:48:
Misschien nog wel meer ook als ik drost krijg!

Is dat een engen ziekte schatje ?