Partyflock
 

Errorkrew zet koers naar de MS Stubnitz op 19 september

gepubliceerd door , op
Na de viering van het zevenjarig bestaan in de Studio 80 afgelopen 8 augustus, werd het maar weer eens bewezen: Errorkrew is en blijft de feestorganisatie waar je nog terecht kunt voor echte techno. Goed nieuws dus voor de Krew, toen bleek dat de Stubnitz ook dit jaar weer terug komt naar Amsterdam. Op 19 september is er weer een Errorkrew feest en waar kan dat beter gevierd worden dan op de boot!

De Rotterdammers Boris Ross en Hertz & Vibes laten hun eigen haven achter zich om op de boot het roer over te nemen. Vanwege de goede reacties over de combinatie van een technozaal en een zaal met classics, is dit ook op de Stubnitz weer geprogrammeerd. Dano, die de meesten kennen als hardcore DJ, zal iedereen verrassen met house- en technoclassics.

Op zijn eigen label Luxaflex brengt Boris Ross platen uit van artiesten zoals Mark Henning, Mr. Biggg en Pig and Dan. Maar hij produceert ook eigen nummers, de release “Fusion” werd opgepikt door Loco Dice en die plaat kwam op de TimeWarp compilatie van 2007 terecht. Hij draait niet zo vaak, maar op 19 september in de Stubnitz laat hij horen wat hij kan. Hertz & Vibes is een opkomend DJ-duo uit Rotterdam, in 2007 hebben ze de in finale van de Dommelsch DJ contest gestaan. De heren hebben ook al eens voor de Errorkrew gedraaid, in de radiostudio wel te verstaan. Dat was zo goed bevallen, dat ze zijn uitgenodigd om te komen draaien tijdens Errorkrew op de Stubnitz.

Residents Kwik, Rugon Crowen, Mr. Slide en V-Neal zullen ook weer acte de presence geven om de trouwe bezoeker te verblijden met het echte Errorkrew geluid. In het tussenraum kan er gechillt worden op de grooves van Quartier Mustache. De Stubnitz boot heeft een lange historie. Het van oorsprong Duitse vissersschip is in 1993 gekraakt en omgetoverd tot drijvend cultureel centrum. De boot heeft verschillende steden in Europa aangedaan zoals Stockholm, Kopenhagen, Hamburg en is al meer dan eens in Amsterdam aangemeerd. De gemeente is niet altijd blij met de komst van de boot, maar de vaste bezoeker des te meer!

Errorkrew organiseert sinds 2002 feesten op tal van locaties in Amsterdam. Eerst in het beruchte café Vaaghuyzen, later onder andere in de Studio 80, Sugar Factory en Paradiso. In september 2006 wint Errorkrew de 'Prix de Nuit' voor het beste nieuwe Amsterdamse nachtinitiatief en een jaar later opent de organisatie voor het eerst het cultuurseizoen van Stubnitz. Inmiddels is Errorkrew niet meer weg te denken uit de Amsterdamse scene en zijn de ogen meer dan ooit gericht op de toekomst.

Kaarten voor 19 september kosten 12 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.beatfreax.com en aan de deur kost entree 14 euro. Kijk voor meer informatie op www.errorkrew.nl.

10 opmerkingen

Heel vervelende situatie voor Stubnitz en de feesten die dit weekend gepland zijn, gelukkig voor ons en voor onze bezoekers gaat dit feest wel gewoon door! We zien jullie dus zaterdag de 19e!
Idd jammer van de Stub, kut voor de organisatie. Volgende week dus wel, meer info volgt.
AHA!!
Jammer van dit weekend, gelukkig wel error :) :)
Zijn er genoeg kaarten aan de deur?...poort?...patrijspoort...kombuisluik?...eeeh
 
Zinzinzin!!!
Geheel buiten de macht om van eRRorKREW is de vergunning van de Stubnitz niet verleend, hierdoor kan helaas ons feest morgen niet door gaan.
Het gehele verhaal er achter met het hoe en waarom volgt later vandaag.
Het komt erop neer dat eRRorKREW dus noodgedwongen de boel moeten cancelen voor morgen.
Als je al een kaartje had gekocht krijg je het geld zsm teruggestort door Ticketscript, helaas exclusief fee en transactiekosten.

Onze oprechte excuses voor dit ongemak. We zullen er alles aan doen om dit zo goed mogelijk op te lossen.
eRRorKREW zaterdag aanstaande(19 september) toch afgelast op MS Stubnitz

Het spijt ons jullie te moeten mededelen dat ook eRRorKREW op het MS Stubnitz aankomend weekend niet door kan gaan. Geheel buiten de macht om van eRRorKREW en MS Stubnitz is er besloten om ook de feesten van dit weekend af te lasten. Het is nog onduidelijk wanneer de MS Stubnitz wel van start kan gaan maar eRRorKREW doet er alles aan om het feest op een later tijdstip alsnog door te laten gaan. 

De teleurstelling is extra groot omdat aan het begin van de week de gemeente Amsterdam zich welwillend opstelde maar later bleek dat de politie alsnog een negatief advies heeft gegeven. Hierdoor moet aankomende zaterdag helaas afgelast worden. Behalve dat het ongelofelijk jammer is voor jullie, is het ook enorm balen voor de Stubnitz en eRRorKREW. 

Indien je al een kaartje hebt gekocht voor zaterdag, krijg je het geld zo snel mogelijk teruggestort via Ticketscript. Omdat we jullie tegemoet willen komen zorgen we ervoor dat er zo snel mogelijk een extra eRRorKREW editie komt. Kijk op www.errorkrew.nl en schrijf je in voor de mailing om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. 

Nogmaals onze welgemeende excuses en we hopen op jullie begrip.