Partyflock
 
­ Nederland

Reloaded…
Festival update

gepubliceerd door , op
Wat kun je verwachten tijdens Reloaded…festival? Want het is nog maar een paar weekjes en dan gaat op 19 september Matrixx van start met het gloednieuwe festival Reloaded…dance into the future in het Goffertpark, Nijmegen. Voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en de kaartverkoop gaat rap. Met een maximaal aantal bezoekers van 15000 is dit niet een heel groot festival, dus mocht je nog twijfelen, twijfel niet te lang! Voordat je het weet hoef je niet meer te twijfelen omdat het uitverkocht is…

Matrixx staat altijd garant voor spectaculaire decors en shows en dat zal 19 september niet anders zijn. De De Goffert wordt voor 1 dag echt omgetoverd tot een compleet nieuw universum. Check hieronder jouw favoriete plek in dit universum, waar je de dag door wilt brengen en geef je over aan de toekomst…

Stagenamen
Reloaded Launch Station
is de Main stage waar oa DJ Sneak, Brodinksi, Dr. Lektroluv en The Subs, Kraak & Smaak zullen landen. MC Mighty Mike zorgt er deze dag persoonlijk voor dat alle artiesten het Launch Station zullen bereiken en hun beste sets het universum in zullen sturen.

Fluoriserende kristallen geven de nodige energie en de visuele prikkels om iedereen compleet los te krijgen in de Cosmic Cristals stage met de lekkerste Housebeats van Hardwell, Chuckie, Billy the Klit, Vato Gonzalez & MC Tjen en vele anderen. De helden van de Cosmic Cristals stage worden bijgestaan door MC Boogshe.

Galaxy Infinity; geef je over aan de beste Trance en laat je meevoeren door de oneindigheid van het heelal met oa. Gareth Emery, Richard Durand, Marcel Woods en Jochen Miller. MC Dice is de gezagvoerder op deze rondreis.

Alien Alliance bevindt zich aan de ‘darkside’ van het universum. In deze Hardstyle-dome sluiten buitenaardse wezens een verbondschap met een aantal dappere DJ’s met oa Zatox, Headhunterz, D-Block & S-te-Fan, Tommyknocker, om samen licht te scheppen in de duisternis. Bemiddelaar tussen de twee partijen is MC Allee.

Op het podium van de Space Junkyard is less, more. Geen gelikte decos, geen sexy danseressen en geen top 40 muziek. Alleen maar pompende Techno, subtiele Minimal en opzwepende Techhouse uit de handen van Surgeon, Ida Engberg (als compensatie voor de sexy danseressen;-)), Anton Pieëte live, Remy and many more. Begeleid door trashy visuals en MC Stretch draait het in de Space Junkyard om de muziek.

Reloaded… trailer en anthem
De nieuwe Punk Electro live sensatie Baskerville heeft speciaal voor Reloaded Festival het Reloaded Anthem. Tijdens Matrixx At The Park is de trailer van Reloaded… met het anthem van Baskerville ge-released…en hoe! Een week lang ging iedereen volledig uit zijn dak wanneer deze track door het park knalde. Heb je de trailer nog niet gezien? Check em hieronderof op www.reloadedfestival.nl



De De Goffert wordt op zaterdag 19 september ‘the Universe of Dance. Van 11.00 tot 23.00 is de De Goffert voor alle liefhebbers van House, Techno, Trance, Electro en Hardstyle… en dit voor slechts 25 euro… Kaarten zijn verkrijgbaar op www.matrixx.nl, www.reloadedfestival.nl en bij alle Primera winkels.

Be prepared for the future, be prepared for Reloaded…festival!

17 opmerkingen

We hebben er zin in! Hier een voorproefje van wat je van ons kunt verwachten:

Dit wordt de echte festivalafsluiter van het jaar :)
Thuis wedstrijd (Y)
Op de fiets naarrrr Galaxy Infinity!!! Gruwelijkkkk :D
aanwezig! :D

Dr Lektroluv
Jochen Miller
Marcel Woods
Richard Durand
!!
laatste aanpassing
 
zit nog in twijfel, Intoxicated of dit :o. moeilijk moeilijk!!!
ik heb er zin in!
 
Uitspraak van *~D~* op maandag 7 september 2009 om 14:48:
Op de fiets

lekker dichtbij ja :9

iets meer dan een weekje wachten en dan is het zover :D:D (eerst q-base zaterdag:bounce: )
Oirschot ook aanwezig!!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 186, 4228}
Ziet er goed uit (y)
Op het podium van de Space Junkyard is less, more. Geen gelikte decos, geen sexy danseressen en geen top 40 muziek. Alleen maar pompende Techno, subtiele Minimal en opzwepende Techhouse uit de handen van Surgeon, Ida Engberg (als compensatie voor de sexy danseressen), Anton Pieëte live, Remy and many more. Begeleid door trashy visuals en MC Stretch draait het in de Space Junkyard om de muziek.

En zo hoort t :yes:
 
tja wat doet het weer ??
is dit open area of toch tenten?
wie weet dit, ik wil graag w88 met kaartjes kopen ivm het weer.
maar goed, hoe langer we w88, hoe meer kans dat het uitverkocht raakt... :nocheer: