Partyflock
 

Billy the Klit Special in ’t Paard van Troje

gepubliceerd door , op
Billy the Klit Special in ’t Paard van Troje
7 september 2009
FeestBilly the Klit! · 4 hours special
Datumzaterdag 26 september 2009
WinactieBilly the Klit! actiegesloten
LocatiePaard Site
Na de release van de Franchise mix CD: “Billy the Klit” – Summer 2009, de zonovergoten, muzikale tour door Calella, Mallorca, Salou, Lloret de Mar, Chersonissos en natuurlijk de festivals, is Billy the Klit weer terug. Op 26 september zal hij zijn hometown Den Haag verwennen met een 4 uur durende set vol met sexy beats en een flinke portie rauwe, eigenzinnige klanken. Met behulp van Jamie Westland en MC Issy zal ‘t Paard een avond krijgen die het verdient.

De voorgaande edities van Billy the Klit waren steevast uitverkocht en de organisatie wordt overspoeld met overweldigende reacties. Het Paard heeft nog weken nagetrild van zijn solo performance van 28 maart en de laatste editie in de Billabong Beach Club op het strand van Scheveningen was meer dan een succes te noemen. Dus men is meer dan toe aan een bijna niet te evenaren vervolg. De Haagse dj weet wel hoe hij een feestje moet bouwen waar het houseliefhebbende publiek geen genoeg van kan krijgen en zal hen ook ditmaal niet teleurstellen. Deze zomer heeft hij zowel nationaal als internationaal vele clubs en festivals verrijkt met zijn overweldigende sounds. Met name op Mysteryland, Castle of Love Festival, Solar Festival en binnenkort ook Sneakerz Festival en Reloaded Festival is hij één van de paradepaardjes in de line up gebleken.

Er komt de volgende week een complete videoreportage van de zomer van Billy the Klit. Hier alvast een voorproefje:



Het vastgelegde materiaal dat op Youtube wordt gepubliceerd, spat van het beeldscherm en doen je memorabele avonden herbeleven. Billy the Klit is een echte rasentertainer en laat niets aan het toeval over, zeker niet wanneer het gaat om zijn vermakelijke, muzikale performance. Ook weten de bezoekers van de vorige edities dat zij aangenaam verrast zullen worden door het entertainment die avond. Kaarten zijn nu verkrijgbaar voor €10 ex fee bij www.timoco.eu, www.paard.nl, de dagkassa van het Paard, Prinsegracht 12 in Den Haag en alle BelCompany winkels.

2 opmerkingen

Wacht op opmerking van Groupie

8)
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Be Yourself
Artiest {SHOWLIST artist 2128, 4680, 8252, 34748}
:cheer: :cheer: