Partyflock
 

Latin Lovers 12 september in Lichtfabriek Haarlem
Gregor Salto en Benny Rodrigues

gepubliceerd door , op
Latin Lovers totally in love with Haarlem! Met heel veel liefde, passie en trots komt Latin Lovers met nog meer plezier (eindelijk) terug naar De Lichtfabriek in Haarlem! De twee eerdere edities in de Lichtfabriek waren een groot succes met een geweldige sfeer en bovenal een fantastisch publiek! Een vervolg kon dus niet uitblijven. Op zaterdag 12 september zal daarom het populairste latinconcept van Nederland voor de derde keer de gehele fabriek omtoveren tot een magische en mysterieuze jungle. Met een arsenaal aan superhelden laat Latin Lovers niks meer heel in Haarlem en zullen alle conga's, percussies en trommels je langs de oren vliegen dankzij de heren Gregor Salto, Benny Rodrigues, Chris Rox, Jasper Clash, Alex Cruz, Cherokee on percussion & MC Akash!

De Lichtfabriek is gevestigd in de monumentale gebouwen van het vroegere Energiebedrijf Haarlem aan het Spaarne. Natuurlijk weet Latin Lovers raad met deze fabriek en zullen ze deze omtoveren tot een compleet zomers liefdevol event. Iedereen die net terug is van vakantie is welkom om keihard te komen feesten want met Latin Lovers zul je zeker in zomerse sferen blijven! Verwacht extra licht, extra geluid en een extra dik latin decor!

De man van de latin, de koning van de salsa en een topper in de studio...we hebben het natuurlijk over Haarlemmer Gregor Salto! Zijn productie met DJ Gregory - Con Alegria is een ware hit op Latin Lovers en zelfs Erick Morilloknalt deze plaat iedere week over de hele wereld in zijn cd spelers. Gregor heeft gevoel voor het zwoele zomerbriesje en die zal hij dan ook zeker laten waaien door de Lichtfabriek!

Benny Rodrigues heeft naast zijn tech-house kant ook veel gevoel voor de Latijns Amerikaanse schuddende dametjes en op trommels slaande heren. Benny weet altijd weer een exclusieve set neer te zetten, op Latin Lovers is Benny altijd weer een verrassing! Gelukkig had hij tijd voor een set prime time, zijn agenda is overvol met festivals, strandfeesten en gigs in het buitenland, maar voor de liefde van Latin Lovers buigt ook Benny door zijn knieën.
De diesel van het concept, ook wel bekend als de nachtburgemeester van Rotterdam; Chris Rox zal met zijn drijvende Latijnse plaatjes de dansvloer in de fabriek weer flink laten schudden en "Roxen"! Ook Chris heeft niet stil gezeten in de studio, want zijn remix voor Tom de Neef & Baggi Begovic - Fake komt binnenkort uit en doet het goed in de Nederlandse clubs.
De lange Jasper Clash is in korte tijd veel van de Lichtfabriek gaan houden en Haarlem ook van die lange Clash! Zijn tribal Ibiza stijl past perfect bij Latin Lovers en zijn laatste afro productie Shadow Dancer doet het goed in de deephouse scene.
Dames krijgen jullie het ook al zo warm? Vergeet dan ook zeker niet je waaier mee te nemen want ook Alex Cruz staat geprogrammeerd. Hij is vast en zeker geen onbekende voor de Haarlemmers en hij maakt met zijn funky gevoel voor de echte pure house de avond meer dan 200% compleet! De live trommels, percussies, conga's en drums krijg je door je trommelvliezen van Cherokee on percussion en de vocalen gieren door de fabriek heen van de kleine MC Akash, allebei een vaste waarde voor Latin Lovers!

Zet dus die zaterdag 12 september snel in je agenda met een dikke zwarte stift, sla het op in je iPhone of Blackberry of plak een post-it op je beeldscherm van je laptop, want Latin Lovers komt weer naar Haarlem op veler verzoek! Dames in de zomerse jurkjes en de jongens in hun nieuwste outfit, iedereen is welkom in deze fantastische locatie!

2 opmerkingen