Partyflock
 

Onlytechno met 2000 and One en Warren Fellow

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 18 september 2009 wordt door Studio Tas de vierde editie van Onlytechno georganiseerd. Hét technofeest van Zwolle vindt wederom plaats in de imposante Broerenkerk in het centrum van Zwolle. Wederom is Studio TaS er in geslaagd een imposante line-up neer te zetten met onder andere 2000 and One, Warren Fellow en Solid Decay.

Deze editie van Onlytechno wordt geopend door de bekende Zwolse DJ; Imad-Jay! Met het winnen van de “Smirnhoff Ice DJ contest 2008”, had hij zijn ingang bij Free2Dance en LIPGLOSS. Zijn “techy” sounds vullen de zaal terwijl de bezoekers binnenstromen. Nadat deze jonge creatieveling klaar is met zijn technoset zal Solid Decay plaats nemen achter de draaitafel.

Solid Decay wordt gevormd door het duo Dirk Kanters en Ralph Plompen. Zij hebben de kwaliteit om een energieke live act neer te zetten. Hun sounds zijn techno georiënteerd met Electro en Acid invloeden. Terwijl zij tegelijkertijd ongeschuwd experimenteren met ongewone klanken en ritmes, behoudt bij hen de Detroit de hoge noot. Wanneer dit duo uitgespeeld is en het publiek al volop uit hun dak gaat, komt niemand minder dan 2000 and One op het podium.

De actieve man achter deze naam is Dylan Hermelijn. Sinds de jaren ’90 is hij al op de voorgrond van de underground-techno muziek en is één van de eerste succesvolle Nederlandse technoproducers. Zijn heldere visie op muziek en zijn doe-het-zelf mentaliteit hebben hem gebracht tot waar hij nu is. Er is in Nederland dan ook geen groots techno-event waar 2000 and One niet gedraaid heeft.

“A special DJ”, zo wordt de afsluitende DJ Warren Fellow, van deze avond benoemd. Zijn hart gaat namelijk uit naar zijn publiek dat komt om te dansen en voor een onvergetelijke avond. De stijl van Warren Fellow beslaat pulserende technohouse met een sterke, energieke vibe. Met dit alles beschikt hij over de kwaliteit om zijn publiek wild te krijgen. Met Warren Fellow als afsluiter kun de bezoeker er van op aan dat hij vermoeid van het dansen de kerk zult verlaten!

Deze verrassende en sterke line-up wordt aangevuld met een uitgebreide en spetterende licht- en lasershow en ook ditmaal komt de Zwolse formatie James Lost langs met originele VJ-projecties.

Line-up:
2000 and OneWarren FellowSolid DecayImad-Jay

Voorverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.onlytechno.nl, bij de meer dan 400 Primera-winkels en bij de bekende voorverkoopadressen.



Meer informatie: www.onlytechno.nl

3 opmerkingen

 
(Y)