Partyflock
 
­ Nederland

Jack The Bootleg

gepubliceerd door , op
“In the beginning there was Jack ... and Jack had a groove
And from this groove came the grooves of all grooves.
And while one day viciously throwing down on his box,
Jack boldly declared "Let There Be House" and House music was born.”

Kenners en liefhebbers van House zijn bekend met de acapella van Chuck Roberts, waarin hij vertelt over Jack, degene die claimde de schepper te zijn van “House music”. Inmiddels is het house-geloof al flink verspreid en de acapella vele malen gesampled terug gevonden in honderden verschillende house tracks.

De filosofie achter dit relaas is de inspiratie voor Jack The Bootleg. Vrijdag 4 september presenteert Skug in het in Rotterdam gevestigde Bootleg DJ Café een avond met de meest chille deephouse, smackende tech house en krakende minimal house. Onder het motto “no one man owns house” is Jack The Bootleg voor iedereen gratis toegankelijk.

De avond wordt vanaf zes uur ingezet met een nieuwe Episode Art Exhibition, de twee-wekelijkse kunst tentoonstelling in het Bootleg DJ Café. Ditmaal is het de beurt aan de creatieve en kunstzinnige bende van Bier en Brood. Bekend van het grootste graffiti project in zijn soort, een kunstwerk van 3000 m2 op de romp van containerschip “Niledutch Kwanza”, staat Bier en Brood paraat om de meest “roffastieke” expressies en uitspattingen een plaats te geven. De expositie zal ondersteund worden met een “live-art” sessie van een drietal Bier en Brood-roosters.

Vanaf negen uur zal Steven Pieters middels z’n “trippende” house beats Rotterdam met een zwoele “Jack vibe” het weekend in loodsen. Na een lange vakantie staat Paul Gasille te trappelen om weer plaats te nemen achter de decks, en z’n opgedane inspiratie te vertalen naar de ultieme “Jack mood”. De Jack The Bootleg avonden zullen gepaard gaan met minimaal één “Jack 2 Jack” sessie. Ditmaal zijn het “nat achter de oren” ArtXpress en “Wiggly Jackin” Jeff Moore. Daarna is het “Viva la Jack-a-lution” met Guevara. Als aflsuiter wordt het “Jack Your Body” met PD Marcos.

2 opmerkingen

Zeker

WHAHAHAHA WIGGLY JACKIN HARRY :D