Partyflock
 
­ Nederland

Paperclip op de Middenstip

gepubliceerd door , op
Paperclip op de Middenstip
27 juli 2009
FeestPaperclip · op de middenstip
Datumzaterdag 29 augustus 2009
LocatieMortelveld
Lang leek het erop dat er deze zomer geen regionaal dancefestival zou zijn in de Kempen. Met het verdwijnen van Summerbeats in Eersel en Qult in Bergeijk waren er ineens twee mooie feesten minder. Maar gelukkig voor alle danceliefhebbers organiseert Paperclip op 29 augustus een gezellig klein festival. Paperclip op de Middenstip is de titel en dat belooft wat. Met twee area’s met diverse muziekstijlen is er voor ieder wat wils. En dat voor slechts 5 euro in de voorverkoop…!

Thema
Het festival heeft een opvallende naam meegekregen. Met Paperclip op de Middenstip is er gekozen voor een pakkende naam, waarmee volgens de organisatie ook gezorgd kan worden voor een creatieve uitwerking. Met name op het gebied van decoratie en ontwerp, zorgt het thema voor een versterking van het totaalbeeld van het festival, aldus de organisatie. Hoe dat allemaal moet gaan gebeuren, daarover wordt niet veel prijsgegeven.

Twee area’s met artiesten
Maar liefst 18 artiesten over twee area’s verdeeld, treden op tijdens Paperclip op de Middenstip. Op het hoofdveld treden onder andere de Space Pirates op, onlangs nog winnaar van de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland. Verder is er ruimte voor Ferreck Dawn, een zeer talentvolle Veldhovense producer en DJ, die een tiental releases op diverse labels op stapel heeft staan. Ook is er een live set van het Eersels/Luyksgestelse duo K-Drive and Ginman, die flink aan de weg timmeren in technoland. Verder treden nog op Le Poix, Boy Lamoen, 'N'Atty, Oli Power, General Electrick & JK. De muziek op het hoofdveld zal voornamelijk bestaan uit house, techhouse, electro en techno.

In de tweede area, geheel in thema ‘de kleedkamer’ genoemd, is er volop ruimte voor andere muziekstijlen zoals classics en trance. Ook is er hier ruimte voor optredens met een knipoog. De bekendste namen in de kleedkamer zijn het Eersels/Veldhovense duo Leep & Dusk, die een aantal jaar geleden met grote regelmaat posters sierden van evenementen in de regio. Speciaal voor Paperclip op de Middenstip treden ze nog een keer samen op met de muziek van toen. Daarnaast staat in de kleedkamer DJ De Wit geprogrammeerd, die zorgt voor de stevigste inbreng van de dag. Muziek met een knipoog zal er gaan komen van het gelegenheidsduo Antiqlimax vs. Offbeat King. Wat begon als een grap op een verjaardag, gaat nu echt uitgevoerd worden. De organisatie is zeer benieuwd naar wat dit duo – onervaren als dj’s maar met een tomeloos enthousiasme - gaat brengen. Verder is er nog een ‘Brabants Uurke’ door Eindhovenaar AddyHaddy. De kleedkamer wordt gecomplimenteerd met Bart Blanche en de Reserveploegen, die de tweede area aftrappen met een set vol met disco classics.

Kaarten
Met een voorverkoop prijs van 5 euro en 10 euro aan de deur, is het festival met recht laagdrempelig te noemen. Ook is er gezorgd voor een overkapping, zodat een onverhoopte regenbui geen roet in het eten zal gooien. Kaarten zijn verkrijgbaar via alle filialen van Primera en op internet via www.paylogictickets.nl. Tevens zijn er kaarten te krijgen via een viertal bedrijven in de regio, Sport 50 One in Bergeijk, Fit Factory in Eersel en het Smulhuis in Hapert en Reusel. Voor overige informatie kan je terecht op de website van de organisatie; www.paperclip.nu.

12 opmerkingen

klinkt heel vet, alleen beetje ongelukkige datum
 
Werkzaam bij SEKOIA
geen DYRR :O
 
hehehe ;)

succes in ieder geval!
:woeptiedoe:
Tuig moest da nou op de 29e......?

Ik ben dan (na afwezigheid van een paar jaar) op Mysteryland.....

Jammer want ik was graag als mid-mid zo rond de middenstip bij de 'wedstrijd' geweest!

Makt r iets moois van he!
Maar dat is jullie wel gegeven!

Grtz poupou
goed bezig heren!!!

ben trots :)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1607, 1608}
Artiest {SHOWLIST artist 49164, 60172}
Kan ik alvast een skybox reserveren??