Partyflock
 
­ Nederland

28/11: Fabulous met o.a. Boys Noize!
Lucky Bird-voorverkoop dance event van start

gepubliceerd door , op
28/11: Fabulous met o.a. Boys Noize!
18 november 2008
FeestFabulous 2009 · Welcome to your fabulous side of life
Datumzaterdag 28 november 2009
WinactieFabulous 2009 actiegesloten
LocatieBrabanthallen Site
Eindhoven - Op zaterdag 28 november slaan initiators Extrema Network en Art of Dance opnieuw de handen ineen voor Fabulous 2009. Die nacht opent voor het derde opeenvolgende jaar de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch haar poorten voor het enige indoorfestival in haar soort! Een speciaal optreden van Boys Noize is inmiddels bevestigd. Maar er zullen nog veel meer grote namen volgen, maakte de organisatie zojuist bekend. Welcome to your Fabulous side of life.

Fabulous 2009 heeft weer meerdere area’s ramvol met ‘s werelds beste techno, clubhouse, electro, het nieuwste op het gebied van trance en met internationale, heel exclusieve acts tot maar liefst 7(!) uur de volgende ochtend. Nóg meer dan beide uitverkochte voorgaande edities zullen Nederlandse top-dj’s en de groten uit de internationale dance scene hun opwachting maken. In een superdecor met overal entertainment, fashionshows, theater en andere performances vloeit iedereen samen. Fabulous 2009 2009 is een spektakel en dé indoor totaalbeleving van het jaar!

Fashionista’s opgelet! Dit jaar treedt fashion weer meer in de spotlights op ’s lands breedste indoor dance event. En vanzelfsprekend biedt Fabulous 2009 weer top of the notch high-end service, hetgeen je inmiddels van Fabulous 2009 gewend bent; exclusieve drankjes, veel hospitality en extra luxe service. Sjiekheid met ’n knipoog. Ook zullen er binnenkort VIP-arrangementen verkrijgbaar zijn.

Maar Fabulous is veel meer dan dat. Fabulous draait namelijk niet alleen om het leven als een VIP. De organisatie gaat op zoek naar de letterlijke betekenis van het woord Fabulous, want die zit in alles. Iedereen kent zijn eigen Fabulous momenten. Fabulous zit in jezelf! Op 28 november creëert de organisatie een plek waar je het dagelijkse leven kunt vergeten en waarin iedereen Fabulous kan zijn, vol spannende ontmoetingen. Zie én word gezien. Laat je meeslepen en stap dus jouw Fabulous side of life binnen!

De bezoekers van het eerste uur zullen beamen dat dit feest in Nederland haar weerga niet kent. De vorige edities waren namelijk onvergetelijk. De organisatie heeft inmiddels laten weten dat er zeer exclusieve acts geboekt zullen worden, artiesten die praktisch nooit in Nederland en omstreken optreden.

Om alvast een klein voorproefje te geven, maakt de organisatie vandaag al de eerste artiest bekend:

Boys Noize!
New York, Ibiza, hij tourt de hele wereld af, maar hij komt ook naar Nederland met zijn Power Wereldtour: Boys Noize!!! Als ‘One of the brightest future’s in electronic music’ is hij simpelweg razend populair en behoort samen met acts als Erol Alkan en Justice tot de top van de nieuwe elektronische muziek. Vorig jaar nog gaf ‘mister Noize’ een onwaarschijnlijk energiek optreden op Extrema Outdoor dat nog veel mensen zal heugen. Dat is ook hij niet vergeten en hij heeft daarom Fabulous 2009 gekozen voor zijn enige Nederlandse indoor festivalshow tijdens zijn Power Worldtour. Met dit optreden presenteert hij zijn nieuwe album aan Nederland met een speciale show vol exclusieve visuals.

Your Fabulous Lucky Bird Ticket
Voor de vroege beslissers is er ook dit jaar weer de Fabulous Lucky Bird Ticket. De eerste 1000 ticketkopers krijgen een gratis sleutelhanger waarmee je meteen de Lucky-sleutel in handen hebt die je toegang biedt tot het Lucky VIP Deck met een exclusieve bar, chill lounge en een prachtig uitzicht op de optredens van de artiesten. Ben er snel bij, want deze tickets waren de afgelopen twee edities razendsnel uitverkocht. Tickets zijn te koop bij alle Primera- en BelCompany-filialen en uiteraard online via Timoco op www.fabulousworld.eu. De Lucky Bird-voorverkoop verloopt alleen online via Timoco op http://Fabulousworld.eu/ en start zaterdag 15 augustus...

Have you been Fab’d..?
Het kan bijna niet dat je ze gemist hebt. Ze liepen onder andere op Extrema Outdoor, Pleasure Island en Solar Weekend: de Lady Gaga-look-a-likes. En als je pech had ben je ze letterlijk tegen het lijf gelopen en hebben ze je helemaal ondergeplakt met Fabulous-stickers. In dat geval: You’ve been Fab’d! Check deze link voor de coolste filmpjes: http://www.youtube.com/user/fabulousworld2009. Binnenkort meer over deze guerilla-acties, want er valt wat te winnen als jij ze ook gaat maken!

Het zal je niet ontgaan zijn: het jaarthema van Extrema in 2009 is ‘GIVE’. Vandaar dat de organisatie samen met Art of Dance heeft besloten €1,- per verkochte ticket te schenken aan dance4life. Dance4life is de internationale organisatie die zich samen met jongeren inzet om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. Care for life? Give for life!




Event: Fabulous 2009, Welcome to your Fabulous side of life…
Datum: 28 november 2009, 22:00 tot 07:00 uur
Locatie: Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch
Organisaties: Extrema Network (www.extrema.nl) & Art of Dance (www.artofdance.nl)
Website: www.fabulousworld.eu
Tickets: €43.50 (ex. fee) incl. €1,- support dance4life

12 opmerkingen

hoppa: we zijn los!

FABULOUS 2009: gaat rocken!
Toch weer 4 euro duurder als vorig jaar..
 
gepubliceerd door MarrieMarrie op dinsdag 18 augustus 2009 om 17:00 - 1124x bekeken

De Lucky Bird-voorverkoop verloopt alleen online via Timoco op http://Fabulousworld.eu/ en start zaterdag 15 augustus...

Dacht dat ze het persbericht altijd voor de kaartenverkoop presenteren..? :/
Uitspraak van Sandertjj op dinsdag 18 augustus 2009 om 23:08:
Toch weer 4 euro duurder als vorig jaar..

Waar van 1 euro naar een goed doel.
wow boys noize op fabulous :| toch maar eens kijken dan
 
Uitspraak van Albertino op donderdag 20 augustus 2009 om 00:10:
Toch weer 4 euro duurder als vorig jaar..

Waar van 1 euro naar een goed doel.

das makkelijk geven
 
Uitspraak van Albertino op donderdag 20 augustus 2009 om 00:10:
Uitspraak van Sandertjj op dinsdag 18 augustus 2009 om 23:08:
Toch weer 4 euro duurder als vorig jaar..

drie euro voor wie