Partyflock
 
­ Nederland

In just a few weeks a whole new festival is born...

gepubliceerd door , op
Binnen een paar weken zal de anders zo vredige Rietplas in Emmen de setting vormen voor een geheel nieuw en fris outdoorfestival. Tijdens een 'all day' durende rave zullen tijdens het Elementz Festival op zaterdag 5 september de meest brullende bassen, snerpende synths en kneiterharde kicks voorbij komen. Kortom: een dag lang met alleen de beste hardstyle en hardcore. Onder het mom van het aloude credo 'Als je iets doet, moet je het ook goed doen', zijn er zeker niet de minste namen uitgenodigd.

Wat te denken van bijvoorbeeld Deepack, Noisecontrollers, Zany en Tommyknocker. Dit allemaal onder de vocale begeleiding van de ADHD MC bij uitstek, Mc Da Syndrome. De locatie voor het festival, de Grote Rietplas, is even sfeervol als geschikt voor een dergelijk evenement. De organisatie is dan ook trots dat zij als eerste een dergelijk festival binnen de hardere stijlen mag programmeren in dit prachtige recreatiegebied.

What more do you need to know?

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan een bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee, zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort of een ID-kaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Kluisjes
Op het festival zullen genoeg kluisjes aanwezig zijn.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Emmen. Dit is 'zero tolerance'. Pas op wat je meeneemt, je zal gefouilleerd worden.

Toiletten
Op het festival zullen genoeg gratis WC's aanwezig zijn. Wildplassen is niet toegestaan.

Auto & parkeren
De Grote Rietplas is per auto makkelijk te bereiken. Via www.elementzfestival.nl/route/ kun je je route bepalen. Op loopafstand van het evenemententerrein zal voldoende gratis parkeergelegenheid zijn.

Openbaar vervoer
Bezoekers die met de trein komen kunnen het beste naar station Emmen reizen. Vanaf daar kun je de taxi (ongeveer 8 km) nemen. Vanaf het busstation NS in Emmen kun je ook bus 44 nemen richting Schoonebeek en uitstappen bij Ericastraat 15, vanaf daar is het nog ongeveer 3 minuten lopen.

Tickets
Tickets kosten €22,50 en zijn te koop via Paylogic, www.elementzfestival.nl en alle Primera winkels. Als het niet uitverkocht is, zal er op 5 september ook nog deurverkoop zijn. Tickets kosten dan €27,50.

11 opmerkingen

op zich wel vlakbij
 
dit gaat een leuk feest worden :D

1e festival in emmen en zeker niet de laatste :D
 
Lijkt me een gaaf feestje...
Hopelijk weet de organisatie wel alles goed in banen te leiden..

Zal even kijken of ik ga...
 
da Syndrome :D leuke mc!
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 64030, 36536}
dit word een gruwelijk vet feest. maar 1st decibel
Ben benieuwd, gaat vast leuk worden :d
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 15 augustus 2009 om 01:29:
dit gaat een leuk feest worden

1e festival in emmen en zeker niet de laa

dat hopen we nateurlijk niet nee :cheer:ja lekker dicht bij kan ik op de fietse doen:roflol:
Ich bin dabei!