Partyflock
 

Dance erger je niet

gepubliceerd door , op
Wat komt er in je op als je Miss Melera, Marcella en Mirella Kroes in 1 line up zet?

A.) Ze draaien alle drie gruwelijk lekkere muziek
B.) Er staan drie Chickzzz met powerrrrrr!
C.) Dit is een typische Dance erger je niet! line up

Antwoorden: A, B en C alle drie goed!

Aankomende zondag 9 augustus kun je weer gezellig je weekend komen afsluiten met een avondje Dance erger je niet! En waar anders doe we dat dan in Studio 80. Ook de zondagen gaan er zo langzamerhand aan geloven in Studio 80 en een vooruitziende blik zegt dat het niet lang meer duurt of ook zaal 2 wordt geopend op de zondagen. Afgelopen editie had Dance erger je niet! de eer om het 4-jarige bestaan af te sluiten. En volle bak was het! Komende zondag staan er drie vrouwelijke DJ’s aan de macht.

Triple M
Miss Melera , Gasten zonder Grenzen resident, opent van 22:00 - 00:00 uur. Zij zal de zondag openen met een heerlijke warme deep house getinte set. Miss Melera heeft zich onlangs aangesloten bij Lovin L'ectro Bookings. De altijd goedlachse Kim komt hier in een warm bad terecht. Een goede stap voorwaarts dus in, haar tot nu toe succesvolle, carrière als DJ.

Marcella. De Marcella? Yep, that's right!. Marcella draait gewoon serieuze (Tech) House. Een dikke boeking voor de zondagavond in Studio 80. Van 00:00 - 02:00 uur kan ze het Amsterdamse publiek laten horen dat zij niet in een hokje te stoppen is. Wat sommige ook van haar denken. Marcella is wellicht de meest volwassen vrouwelijke artiest die Nederland rijk is. Loopt al een tijdje mee en die ervaring hoor je terug in haar sets. Het is niet de eerste keer dat Marcella te gast is geweest bij Firma Gezellig, was wel weer een tijd geleden, maar ‘oude liefde’ roest niet.

Mirella Kroes is een persoonlijke favorietje van de organisatie. De Haarlemse DJ mag het spel compleet op de wagen zetten. Lekker twee uur afsluiten in Studio 80. Mirella Kroes verdient het dikker dan dik. She just rocks serious big time!'. Deze vrouw heeft echt passie voor housemuziek en dat voel je aan alles. Praat met haar en luister naar haar, dan weet je genoeg. Mirella Kroes is haar naam. Mirella Kroes en Miss Melera stonden samen al eens op Dance erger je niet! Toen back to back, nu allebei solo.

Ow ja: dit feestje kost slechts 5 euro. Geen gedoe met gastenlijsten. De zondagse Studio 80 is er eentje met een hele lage drempel. Dat geldt voor de organisatie, de artiest, heel Studio 80 en natuurlijk ook de bezoeker. Geld verdienen doen we weer doordeweeks.

Gezelligheid kent geen tijd! – www.firmagezellig.nl

4 opmerkingen

Marcella! :k

 
Artiest The Carcass
cdj's ....

vinyl is zeker te duur he :P
vinyl is ouderwets naast dat zijn er zoveel mogelijkheden met cdj's die je op een turntable niet hebt
Uitspraak van Mc Buddha op zondag 9 augustus 2009 om 16:27:
vinyl is ouderwets

toch heeft het draaien met vinyl iets extra's.. meer "feeling" met de plaat
en ik vind het gekraak van de plaat er nog altijd bijhoren :)
laatste aanpassing