Partyflock
 
­ Nederland

Twee dagen dansen op Access Live Festival

gepubliceerd door , op
Dit jaar kan er twee dagen achter elkaar flink gedanst worden op het Access Live Festival in Venhuizen. Op zaterdag 19 september staat er house, techhouse en trance op het programma, zondag 20 september de beste minimal en techno.

Dit jaar is alweer de 13de keer dat Access Events het pop/rock/dance Access Live Festival opbouwt op het Access Evenemententerrein in Venhuizen. Door de jaren heen heeft het festival vele vormen gekend, maar dit jaar wil de organisatie terug naar de basis. De live stage wordt dit jaar verplaatst van een openluchtpodium naar een grote tent. Het feest podium gaat terug naar zijn oude staat, klein, knus en heel gezellig en in de altijd druk bezochte dance stage zal dit jaar wat meer ruimte in de tent komen door alles wat ruimer op te zetten.

De line-up voor de dance stage bestaat dit jaar weer uit lokale talenten en nationaal bekenden. Access Events geeft nieuw dj talent graag de kans om op een groot podium te draaien. Daarom staan Venhuizer dj talenten B45 en Nickless dit jaar geprogrameerd om het festival om 18:00 uur te openen. Niemand minder dan Miss Capital-D zal het stokje overnemen. Dit nieuwe vrouwelijk dj talent is de winnares van de door ID&T georganiseerde Kunstbende 2009. Hierdoor staat ze met één klap op festivals als Extrema Outdoor en Mysteryland. Voor Access Events genoeg reden om haar te programmeren op Access Live Festival 2009! Hierna is het tijd voor twee jongens die in de regio al geruime tijd hoge ogen gooien, namelijk dj's Jut & Jul. Access Events heeft zoveel vertrouwen in deze heren dat ze prime-time geprogrammeerd staan. Verwacht van deze heren heerlijk dansbare platen uit de techhouse hoek. Na Jut & Jul zal Afrojack de temperatuur in de tent flink doen stijgen. Deze man behoeft verder geen introductie. Met zijn talloze producties en optredens door het hele land heeft hij zijn kwaliteit al meer dan bewezen. Als laatste dj heeft Access Live dit jaar iets bijzonders in petto, namelijk niemand minder dan Johan Gielen. Deze ouwe rot in het vak draait al jaren over de hele wereld en heeft natuurlijk hits als Twisted en The beauty of silence op zijn naam staan. Op het Access Live Festival zal hij er als afsluiter natuurlijk één groot feest van maken!

Nieuw: Minimaal = Maximaal @ Access Live

Wat in 2008 als test werd gehouden, komt dit jaar grootser, mooier en beter terug. Vorig jaar was de organisatie zeer positief verrast over de opkomst en de sfeer tijdens Minimaal = Maximaal op Access Live. Met alleen maar lokale dj's op het programma toch zo'n feest creëren vraagt om een vervolg. Dit vervolg komt er, en hoe! Het licht, de lasers en uiteraard het geluid van de zaterdag zullen in zijn geheel blijven staan voor de zondag. Ook heeft de organisatie de handen flink uit de mouwen gestoken om er een line-up van te maken die in de West-Friese regio ongekend is. Als technoliefhebber moet je op zondag 20 september dus een erg goed excuus hebben om ergens anders heen te gaan!

In alfabetische volgorde:

Egbert (Live)
Jamie Anderson (UK)
Peter Horrevorts (Live)
Roger Martinez
Secret Cinema
Vân Anh

De time-table wordt 20 september op het terrein bekend gemaakt.

Access Events brengt dit jaar door Minimaal = Maximaal toe te voegen een vollediger festival dan ooit te voren, voor een zeer betaalbare prijs.

Meer info over het gehele festival is te vinden op de site!