Partyflock
 
­ Nederland

Dune Events organiseert Invasion White

gepubliceerd door , op
Zaterdag 15 augustus zal Lexion voor de eerste keer de deuren open voor Dune events. Deze organisatie die in Den Haag 4 keer op rij een succes heeft weten neer te zetten verschuift nu zijn terrein naar Westzaan.

Voor dit feest zal Dune events in de zaal ‘de Kleine Arena’ van Lexion de sfeer creëren waar zij om bekend staan. De gemoedelijke sfeer waarin huiskamer en partyomgeving één worden met de bezoeker komen centraal te staan. Deze avond zal iedereen wederom getrakteerd worden op een aantal verrassingen en uiteraard de inmiddels legendarische en niet weg te denken bitterballen. Tijdens Invasion White staat de Kosmos centraal, een totaal witte invasie zal de Lexion er compleet anders uit laten zien. De bezoekers zullen zich wanen in de wereld van de toekomst en planeten waar Trance, Progressive, Club, Electro en Techhouse op een opzwepende en totaal unieke manier worden gepresenteerd. Zoals bij de voorafgaande feesten wordt ook nu weer veel aandacht besteed aan de aankleding. De organisatie heeft veel ideeën maar vindt ook de betrokkenheid van de partygangers erg belangrijk. Daarom vragen zij hen: Geef een aantal ‘witte ideeën’ m.b.t. de aankleding. De leukste en origineelste zullen worden uitgekozen en uitgevoerd. Op de website van Dune events staat de link naar het forum waar de ideeën te posten zijn.

Invasion White zal er voor zorgen dat de artiesten deze avond de bezoekers zullen laten zweven. De muziek wordt zorgvuldig uitgekozen uit de muzikale kosmos. Aanstormend talent en bekendere dj’s zullen met Invasion White laten zien dat je niet naar de Amsterdam Arena hoeft te gaan voor een Sensatie, want met dit feest maakt Dune events een knipoog naar het wel bekende Sensation White. Wat andere organisaties hebben geprobeerd is Dune events gelukt. De speciale act die diverse keren te zien is geweest bij Sensation, staat nu in de intieme Arena van Lexion. Geheel in stijl zal deze act te midden van Cloontroopers zijn speciale lasershow laten zien. Dit op de heerlijke beats van de resident dj Renji. Dit multi talent zal vrienden en collega dj’s doen verbazen met zijn muziek en geheel eigen wijze van performance. Deze man heeft vele harten veroverd. Hij voelt zijn publiek moeiteloos aan staat daarom garant voor een uitgelaten dansvloer.

Dazzle, deze jonge ouwe rot in de trance wereld, zal nu in Lexion laten zien en horen wat het is om een feestje te bouwen. Deze man die onder het Black hole label draait, van Tiësto, zal laten zien dat hij ook op de intiemere feesten het publiek in ultieme extase kan brengen. Miss J zet werkelijk alle zeilen bij om haar stijl nog meer te promoten. Haar passie voor de muziek straalt ze uit van top tot teen en inmiddels heeft zij bewezen stevig op haar mooie benen te staan tussen alle mannen in deze scene.

D Jay-son de verloren zoon, per toeval is de organisatie tegen deze dj aangelopen en wat zijn zij blij hem in de line up te hebben staan. Deze artiest draait zijn muziek op onnavolgbare wijze naadloos aan elkaar en heeft inmiddels al op verschillende grote festivals gestaan waaronder de FFWD. Ten slot dj Yonah. Het is heerlijk om te zien hoe hij het voor elkaar krijgt om mensen wakker te schudden. Waag het niet in te sukkelen want deze man rockt! Zijn muziek zal nog lang doorklinken onderweg naar huis van dit ‘grote’ kleine intieme feest.

Dune events zal de juiste omgeving creëren voor een memorabele avond. Op 15 augustus barst het compleet los in Westzaan, dus zorg dat je er bij bent!

9 opmerkingen

 
Artiest {SHOWLIST artist 13438, 76468}
succes mense
Ten slot dj Yonah. Het is heerlijk om te zien hoe hij het voor elkaar krijgt om mensen wakker te schudden

wat een vertrouwen heb je dan in de dj's die voor hem draaien :D
Uitspraak van warezguy op zondag 26 juli 2009 om 01:16:
wat een vertrouwen heb je dan in de dj's die voor hem draaien

Heb je die niet moet je ze niet laten draaien :jaja:(Y)(F)
Invasion white lijkt wel verdacht veel op Sensation white, qua naam:yes:
 
en uiteraard de inmiddels legendarische en niet weg te denken bitterballen

Kijk alleen daarom kom ik al die kant op.....:yes:

Bij Take @ Dip al diverse schalen leeg gevreten....:roflol:
Uitspraak van Badgast op zondag 26 juli 2009 om 14:08:
Invasion white lijkt wel verdacht veel op Sensation white, qua naam

Andere quote

met Invasion White laten zien dat je niet naar de Amsterdam Arena hoeft te gaan voor een Sensatie, want met dit feest maakt Dune events een knipoog naar het wel bekende Sensation White
leg je eigen grap anders nog meer uit, echt hoor.